Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Ενας Sherlock Holmes ψάχνει στην Αθήνα!

Ο πρωταγωνιστής Benedict Cumberbatch βρέθηκε στην ελληνική πρωτεύουσα, στην ειδική προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς στη χώρα μας.

Δεν ήρθε στην Αθήνα για να εξιχνιάσει κάποιο έγκλημα, αλλά για να μας συστηθεί αυτοπροσώπως. Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή του «Sherlock», Benedict Cumberbatch, ο οποίος μαζί με την παραγωγό της σειράς, Sue Vertue, τίμησε με την παρουσία του την ειδική προβολή του πρώτου επεισοδίου της κορυφαίας παραγωγής του BBC, που από τη Δευτέρα έρχεται να καθηλώσει και το ελληνικό κοινό.

Ο 37χρονος Βρετανός ηθοποιός (που έχει συμμετάσχει σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως «Η Εξιλέωση», «Χόμπιτ», «Star Trek, into the Darkness και είχε κερδίσει εξαιρετικές κριτικές για την ενσάρκωση του Στίβεν Χόκινς στην τηλεταινία του BBC) εντυπωσίασε τόσο με την απλότητά του και την αμεσότητά του όσο και με τις στιλιστικές του επιλογές, καθώς για το event επέλεξε… ριγέ κάλτσες που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Το παρών στην προβολή, που έγινε στο «Cine Φιλοθέη», έδωσαν πολλοί εγχώριοι καλλιτέχνες, όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Χρήστος Λούλης, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Χρήστος Σιμαρδάνης, η Ευδοκία Γουλιώτη και η Μαρία Καβογιάννη, καθώς και η Αφροδίτη Σημίτη, η Ηρώ κ.ά.

Ο θρυλικός Sherlock Holmes ήταν πάντα ένας ρόλος-πρόκληση για όλους τους ηθοποιούς που τον ενσάρκωσαν, με τελευταίο τον Robert Downey Junior, ενώ τη σκηνοθεσία είχε ο ανατρεπτικός Guy Ritchie. Ωστόσο ο Benedict Cumberbatch «σφράγισε» τον πρωταγωνιστικό ρόλο όταν οι παραγωγοί είδαν την ερμηνεία του στην «Εξιλέωση» με συμπρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Keira Knightley. Οσο για τη σειρά, κατάφερε να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο, με τον πρώτο κύκλο να γίνεται αντικείμενο συζήτησης ακόμη και στη βρετανική Βουλή, ενώ ο δεύτερος κύκλος είχε πάνω από 10 εκατομμύρια θεατές στη Μ. Βρετανία. Τον ρόλο του πιστού Dr Watson κρατάει ο Martin Freeman, με επίσης πλούσιο βιογραφικό σε βρετανικά και αμερικανικά blockbusters. Μάλιστα, προκειμένου να προετοιμαστεί για τον ρόλο του, ο Benedict Cumberbatch διάβασε όλες τις πρωτότυπες ιστορίες του συγγραφέα Arthur Conan Doyle, που έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα των περιπετειών του… ιδιαίτερου ντετέκτιβ σε όλο τον κόσμο.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...