Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Πνιγμένος στην κοκαΐνη και στο μίσος

Η δολοφονική μηχανή από την Αλβανία είχε προειδοποιήσει ότι θα σκότωνε όταν τον είχανε συλλάβει στη συμπλοκή του Βύρωνα.

Από το 2010, όταν είχε συλληφθεί για τις ληστείες τραπεζών μετά την αιματηρή συμπλοκή στον Βύρωνα, είχε αποκαλύψει τις δολοφονικές προθέσεις του ο αδίστακτος δραπέτης Μάριαν Κόλα. Μάλιστα ο κακοποιός, που είχε ήδη τραυματίσει τρεις αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδιώξεων στην Κορινθία και την Αργολίδα, αποδείχτηκε «προφητικός», καθώς είχε προαναγγείλει ότι θα στερούσε ζωές συναδέλφων τους!225f96f8796

«Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε!» είχε πει τότε στους αστυνομικούς που περνούσαν χειροπέδες στα αιματοβαμμένα χέρια του.

Η «δολοφονική μηχανή» από την Αλβανία φρόντισε να κάνει πραγματικότητα την απειλή του: από την απόδρασή του και μετά έχει ήδη δολοφονήσει δύο ανθρώπους, την 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο στα Ισθμια και τώρα τον 37χρονο αστυνομικό της Ασφάλειας Λιβαδειάς!

«Δεν δίνει “δεκάρα τσακιστή” για την ανθρώπινη ζωή. Είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό!» λέει με νόημα στην “Espresso” αστυνομικός που γνωρίζει καλά «τι εστί» Μάριον Κόλα και πώς συμπεριφέρεται.

Κανείς από το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής δεν θα ξεχάσει τη σύλληψή του στον Βύρωνα όπου οι αστυνομικοί είχαν δώσει σκληρή μάχη για να τον συλλάβουν. Αυτός που τον είχε ακινητοποιήσει στο οδόστρωμα και του είχε βάλει χειροπέδες θυμάται πως ο Κόλα, σε κατάσταση αμόκ, φώναζε στον συνεργό του που ήταν κρυμμένος σε ένα φούρνο: «Πέταξε τις χειροβομβίδες και σκότωσέ τους όλους τους π…ς!», χωρίς βέβαια να υπολογίζει πως θα έχαναν τη ζωή τους αθώοι, ακόμη και ο ίδιος!  

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που συντονίζουν τις έρευνες πιστεύουν ότι ο Μάριαν Κόλα μαζί με τους δύο συνεργούς του -επίσης δραπέτες- και δύο συμπατριώτες του κακοποιούς οι οποίοι φαίνεται πως οργάνωσαν την καταδρομική επίθεση στις φυλακές Τρικάλων έχουν βρει καταφύγιο σε κάποιο δύσβατο σημείο του Παρνασσού.

Παρ’ ότι «χτενίζουν» την περιοχή, ακόμη δεν έχουν βρει το μπλε Ford Focus της Ασφάλειας με το οποίο διέφυγαν από την περιοχή του Δίστομου οι πέντε κακοποιοί μετά την δολοφονία του 37χρόνου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου. Οι περίπολοι ερευνούν μία προς μία τις εκατοντάδες εξοχικές κατοικίες του Παρνασσού που είναι κενές αυτή την εποχή, μήπως οι κακοποιοί έχουν βρει καταφύγιο σε μια από αυτές.

Ο «σούπερ κοριός» έπιασε ύποπτη κλήση στην Κρήτη

Στο Ηράκλειο οι αστυνομικοί της τοπικής Διεύθυνσης έκαναν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας του 27χρονου δραπέτη των Τρικάλων και στενού συνεργάτη του Κόλα, Κλέμεντ Κάλα, καθώς είχαν εντοπίσει με τον σούπερ «κοριό» κλήσεις στο κινητό της μητέρας του, η οποία αποφυλακίστηκε πρόσφατα καθώς κατηγορούνταν για κλοπή! Οι κλήσεις είχαν γίνει από κινητό με απόκρυψη, χωρίς χαρακτηριστικά νόμιμης σύνδεσης, αλλά δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο που να δείχνει την παρουσία του Κόλα στην περιοχή. Ωστόσο ο πατέρας, η μητέρα και η νύφη του καταζητούμενου ανακρίθηκαν στην Ασφάλεια και αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

     

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...