Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Κινέζες με… ντοκτορά στην καλλιέργεια χασίς

Πώς οι δύο δαιμόνιες γυναίκες, μέλη της μαφίας, είχαν απλώσει πλοκάμια σε όλο τον κόσμο και έκαναν χρυσές δουλειές με ναρκωτικά.

Σε όλο τον κόσμο είχαν απλώσει τα «πλοκάμια» τους -για λογαριασμό της κινεζικής μαφίας- οι δύο γυναίκες από την ασιατική χώρα, που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής να καλλιεργούν μεγάλες ποσότητες χασίς σε θερμοκήπια στην περιοχή του Μαραθώνα. Οπως αποκαλύφθηκε μάλιστα, οι δύο Κινέζες έκαναν και… σεμινάρια στην Αθήνα σχετικά με την υδροπονική καλλιέργεια, προφανώς όχι κάνναβης, αλλά λαχανικών, καθώς θεωρούνται ειδήμονες στον τομέα αυτόν! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η γαλλική δίωξη ναρκωτικών ζητεί με σήμα που απέστειλε -μέσω της Ιντερπόλ- επιπλέον πληροφορίες για τις δύο Κινέζες, καθώς έχει αποδειχθεί πως οι συγκεκριμένες γυναίκες έκαναν εξαγωγή τεχνογνωσίας στη Γαλλία, προκειμένου η κινεζική μαφία να στήσει και εκεί εργαστήρια καλλιέργειας της άριστης ποιότητας κάνναβης που έχει την κωδική ονομασία «Tsiko skunk».

Οι δύο Κινέζες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης, καθώς είχαν στήσει ολόκληρο σύστημα καλλιέργειας και παράγωγης «Tsiko skunk» σε θερμοκήπια στην περιοχή του Μαραθώνα μαζί με δύο συμπατριώτες τους και τρεις Βιετναμέζους συνεργούς τους. Οταν έγινε γνωστή η σύλληψη της σπείρας, που έχει άμεση σχέση με την κινεζική μαφία, στη γαλλική αστυνομία σήμανε συναγερμός, καθώς οι δύο γυναίκες φαίνεται πως κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν αναπτύξει δραστηριότητα και στα περίχωρα του Παρισιού, «μεταλαμπαδεύοντας» τις γνώσεις τους σε συμπατριώτες τους, ώστε να στήσουν και αυτοί τις δικές τους υδροπονικές καλλιέργειες χασίς! Από τα στοιχεία της υπόθεσης, τα οποία έδωσαν οι αξιωματικοί της ελληνικής Δίωξης Ναρκωτικών, αναμένεται η γαλλική αστυνομία να καταφέρει ένα καίριο πλήγμα στα οργανωμένα κυκλώματα παραγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από την κινεζική μαφία στις πιάτσες της Ευρώπης.

ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ- ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ

Η ποιότητα του «Τsiko skunk» εισήχθη στην Ελλάδα -μέσω των δύο σατανικών γυναικών- από τους καλλιεργητές του Βιετνάμ. Μάλιστα, φρόντισαν να ενισχύσουν τη συγκεκριμένη ποιότητα με χημικά στοιχεία, ώστε να την κάνουν πιο δυνατή και κατά συνέπεια πιο ακριβή. Ομως, σε σύντομο χρονικό διάστημα χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα που δεν είχαν υπολογίσει. Ενα έντομο που υπάρχει στην Ελλάδα «έτρωγε» τη «φούντα» από τα χασισόδενδρα, με αποτέλεσμα να τους δημιουργεί μεγάλες απώλειες στην παραγωγή! Πάντως, οι δύο δαιμόνιες Κινέζες κατάφεραν να βρουν τη λύση… Ταξίδεψαν μέχρι το Βιετνάμ όπου εξέθεσαν το πρόβλημα σε άλλους «επιστήμονες» στην καλλιέργεια της υδροπονικής κάνναβης, ώστε να το αντιμετωπίσουν. Ετσι κι έγινε… Οταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, είχαν στις αποσκευές τους αβγά από ένα άλλο έντομο! Εριξαν λοιπόν μέσα στα θερμοκήπιά τους το έντομο-πολεμιστή, το οποίο κατάφερε να εξολοθρεύσει τον «εισβολέα» κι έτσι οι καλλιέργειες άρχισαν να αποδίδουν τους «καρπούς» τους!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...