Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παπασπηλιόπουλος – Σαμαρά: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει… έρωτας!

«Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ένα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 02 Μαΐου

ΚΡΙΟΣΑκολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία...

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Προβλέψεις για 21/6

ΚΡΙΟΣ: Λίγες ώρες μαζί με αγαπημένους σας φίλους θα σας ανανεώσουν ψυχικά. Μη βιαστείτε όμως να πιστέψετε ιδιαίτερα στα λόγια τους, καθώς θα υπάρχει έντονη διάθεση υπερβολής από την μεριά τους. Καλό θα είναι να αποφύγετε να δανείσετε χρήματα, καθώς οι πιθανότητες να τα πάρετε πίσω είναι ελάχιστες.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε πολύ επιφυλακτικοί σε οποιοδήποτε σχέδιο ή επαγγελματική πρόταση μπορεί να ακούσετε σήμερα, καθώς δεν φαίνεται να στηρίζεται σε ιδιαίτερα γερές βάσεις. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα. Πολύ θετικές είναι όμως οι προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χάρη στη γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που σας διακρίνει, δεν επαναπαύεστε στην επιφάνεια των πραγμάτων και έτσι αποφεύγετε σημαντικά λάθη. Ωστόσο πολλές ευχάριστες εκπλήξεις τονώνουν την αισιοδοξία σας και ανεβάζουν τη διάθεσή σας. Είστε σε σωστό δρόμο, ακολουθήστε τον με συνέπεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βιάζεστε να πιστέψετε πράγματα που είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα και ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τα πρώτες και τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μόνο στον εαυτό σας και στις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλετε μπορείτε να βασιστείτε αληθινά. Η συντροφιά αγαπημένων σας φίλων όμως σας προσφέρει όμορφες στιγμές και ανεβάζει ιδιαίτερα τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Περνάτε πολύ όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας. Καλό είναι όμως να μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οσοι είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες να αποδειχθούν όμως στο τέλος περιστασιακές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Η εύθυμη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι σας τονώνει θετικά και ανεβάζει ιδιαίτερα την ψυχολογία σας. Οσον αφορά τον αισθηματικό σας τομέα, μένετε πολύ ικανοποιημένοι καθώς ανακαλύπτετε πολλά κοινά σημεία που σας δένουν βαθύτερα με τον σύντροφό σας. Μη βιαστείτε όμως να πιστέψετε κάποιες φήμες που θα ακούσετε καθώς θα αποδειχθεί πως δεν είναι αληθινές.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε έντονη διάθεση να διασκεδάσετε και θα σας προσφερθούν αρκετές ευκαιρίες. Μπορεί όμως να γίνετε αρκετά υπερβολικοί τόσο στα έξοδα που θα κάνετε όσο και στη συμπεριφορά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα μπορείτε να βιώσετε πολύ όμορφες στιγμές και να δημιουργήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Φροντίστε μόνο να είστε ειλικρινείς και μην υπόσχεστε πιο πολλά απ’ όσα μπορείτε να προσφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να ξαφνιάσετε ευχάριστα το οικογενειακό σας περιβάλλον χάρη στην καλή διάθεση και την πρωτοτυπία που σας χαρακτηρίζουν. Στον αισθηματικό σας τομέα θα βιώσετε έντονα απολαυστικές στιγμές, αποφύγετε μόνο να αναφέρετε σοβαρά θέματα που να αφορούν τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, αλλά μπορεί να αποδειχθούν περιστασιακές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετά ευχάριστη είναι η ατμόσφαιρα της σημερινής ημέρας για εσάς, καθώς όλα φαίνεται να κυλάνε όπως επιθυμείτε. Μη βιάζεστε να πιστέψετε όμως τα λόγια κάποιων απλά και μόνο επειδή είναι ευχάριστα. Φανείτε συγκρατημένοι καθώς η αναξιοπιστία όσων ακούσετε θα φανεί σύντομα. Φροντίστε τον εαυτό σας και αποφύγετε διατροφικές υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ θετικό κλίμα στα αισθηματικά σας, καθώς η επικοινωνία με τον σύντροφό σας σας φέρνει πιο κοντά και σας προσφέρει τη δυνατότητα να εκπληρώσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η έντονη γοητεία που εκπέμπετε μπορεί να οδηγήσει όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι σε μια ποιοτική γνωριμία. Προσέξτε μόνο τα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να ξεφύγετε εύκολα όσον αφορά τα έξοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ιδιαίτερα θετική είναι η ατμόσφαιρα για τα οικογενειακά σας, καθώς απολαμβάνετε ευχαριστημένοι την αγάπη των αγαπημένων σας προσώπων. Το κλίμα στα αισθηματικά σας είναι εξίσου καλό, με την προϋπόθεση να αποφύγετε τις υπερβολές και τις υποσχέσεις που δεν είστε σε θέση να τηρήσετε, καθώς μπορεί εύκολα να εκτεθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Καλό είναι να γνωρίζετε τα όρια των δυνατοτήτων σας και να μην προσπαθήσετε να τα ξεπεράσετε. Μην ακούτε κάποιους που υποστηρίζουν το αντίθετο, καθώς ή τελείως επιπόλαια μιλούν ή δεν θέλουν το καλό σας. Βασιστείτε στην αίσθηση του μέτρου και στη φρόνησή σας ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τη σημερινή ημέρα θετικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...