Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Εβγαλαν μαχαίρια Αδωνις – Σταμάτης

Γεωργιάδης και Κραουνάκης, με αφορμή ένα χιουμοριστικό τραγούδι που περιλάμβανε και την Ευγενία, αντάλλαξαν «φιλοφρονήσεις».

Ενα… διασκευασμένο τραγούδι και μία φωτογραφία έστειλαν στα «χαρακώματα» τον Αδωνη Γεωργιάδη και τον Σταμάτη Κραουνάκη. Ο «Αδωνις» με τα παραφρασμένα λόγια και μια κοπή πίτας ήταν ό,τι χρειάστηκε για να μεταφερθεί ο… πόλεμος και στα social media, όπου δημιουργήθηκε… μουσικοχορευτικό πανδαιμόνιο. Ολα άρχισαν όταν ο μουσικοσυνθέτης και η ομάδα του «Σπείρα Σπείρα» εμφανίστηκαν στη συναυλία συμπαράστασης στους απολυμένους εργαζομένους της ΕΡΤ στις 16 Ιουνίου, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Εκεί ο Κραουνάκης και οι συνεργάτες του τραγούδησαν τον «Αδωνη», με αλλαγμένους όμως τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου. Καυστικά χιουμοριστικοί και αρκετά… ακατάλληλοι, οι καλλιτέχνες θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα. Οταν το τραγούδι έφτασε στα αφτιά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με δηλώσεις του έσπευσε να υπερασπιστεί τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου. «Η Ευγενία σε πείραξε; Γιατί πρέπει να εμπλέκεται στην υπόθεση ο άμαχος πληθυσμός;» αναρωτήθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τη σύζυγό του που δέχεται τέτοιες προσβολές επειδή μόνο και μόνο έτυχε να ερωτευτεί εκείνον που εμπλέκεται με την πολιτική. Μάλιστα, για να… πικάρει ακόμη περισσότερο τον Σταμάτη Κραουνάκη, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter φωτογραφία όπου μουσικοσυνθέτης και πολιτικός ποζάρουν χαμογελαστοί, παραθέτοντάς την ως απάντηση στο τραγούδι, που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Κι εκείνος βγαίνει με μία ξινή, νευρικιά, Ευγενία τη λένε που λες».33hg96h85

Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη ήταν άμεση, μέσω Facebook. «Λυπάμαι πολύ για όλο αυτό τον κοπετό με Aδωνη, το σατιρικό αυτό ποτ-πουρί το παίζουμε ενάμιση χρόνο, το ‘χουμε παίξει σε συναυλία στο Β’ πρόγραμμα που μεταδόθηκε τηλεοπτικά» έγραψε, ενώ αποκάλυψε ότι πίσω από την καυστική διασκευή με τους σατιρικούς στίχους -που είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό στους φοιτητικούς κύκλους- κρύβεται ένας νέος συνθέτης από το Ρέθυμνο ο οποίος το έστειλε στον Κραουνάκη. Οσο για την κοινή τους φωτογραφία, ο Σταμάτης έγραψε: «Τα Χριστούγεννα που τρακαριστήκαμε τυχαία στο ΒΗΜΑ FM, στην… κοπή τη πίτας, σεμνά υπάκουσα στη γενική απαίτηση να φωτογραφηθούμε». Αστραπιαία ο Αδωνις Γεωργιάδης τον διέψευσε, δηλώνοντας: «Δεν γνωριζόμασταν. Μου έκανε απίστευτες αγάπες. Μου ζήτησε να βγάλουμε φωτογραφία, βγάλαμε με το δικό μου κινητό και μου λέει: “Οχι, όχι κάτσε να βγάλουμε και με το δικό μου, θέλω να έχω και εγώ μία”. Εκανε τούμπες».

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...