Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι σέξι δημιουργίες της όμορφης Γωγώς

Την πρώτη της συλλογή ρούχων παρουσίασε η Μαστροκώστα σε ένα event, με πολλούς celebrities να δίνουν το παρών.

Ηρθε για να… ντύσει τα πιο εντυπωσιακά κορμιά όχι μόνο της showbiz, αλλά και των γυναικών που θέλουν να αισθανθούν κι εκείνες σταρ! Η Γωγώ Μαστροκώστα υποδέχτηκε τους καλούς της φίλους σε γνωστό στέκι στα νότια προάστια για να παρουσιάσει την πρώτη συλλογή με ρούχα που υπογράφει, αλλά και το e-shop www.gogoshop.gr όπου οι κυρίες που θέλουν να ακολουθήσουν τη μόδα μπορούν να βρουν τις δημιουργίες της. Στο πλευρό της σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο άνδρας της ζωής της, Τραϊνός Δέλλας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε τη σύζυγό του στην απόφασή της να δημιουργήσει μια δική της κολεξιόν με τη φίλη της και κουμπάρα της Στάλω Ελία.

Μια πρόγευση από τα κομμάτια της κολεξιόν της πήραμε όταν πρώτη η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε στην εκπομπή της ένα μαύρο, σέξι εξώπλατο φόρεμα (το ίδιο φόρεσε και η Βάνα Μπάρμπα σε νυχτερινή της έξοδο, αλλά και η Χριστίνα Παππά στο πάρτι της Γωγώς), ενώ η εντυπωσιακή ξανθιά φρόντισε αρκετές από τις φίλες της να εμφανιστούν με δημιουργίες της.

Η Ευγενία Μανωλίδου επέλεξε να φορέσει ένα ασπρόμαυρο ριγέ, cocκtail dress, ενώ και η ίδια η… σχεδιάστρια φόρεσε μακρύ αέρινο φόρεμα που τόνιζε αισθησιακά τις καμπύλες της. Η Δέσποινα Βανδή, που ξέρει από μόδα (αφού κι εκείνη υπογράφει συλλογή ρούχων, μάλιστα εμφανίστηκε με φουστάνι από τη δική της σειρά) βρέθηκε στο πάρτι για να τη στηρίξει μαζί με την Ελλη Κοκκίνου, τη Νίνα Λοτσάρη, τη Σόφη Πασχάλη, την Κέλλυ Κελεκίδου, τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου (που από τότε που έγινε μανούλα έχει «εξαφανιστεί» από τα κοσμικά στέκια) και άλλες κυρίες της showbiz.

Ποδοσφαιριστές Εκτός από τις λαμπερές παρουσίες από τον χώρο της showbiz, στο πάρτι έδωσαν το παρών αρκετοί συνάδελφοι του Τραϊανού Δέλλα από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Εκτός από τον Σάββα Γκέντσογλου, τις ευχές τους έδωσαν ο Κώστας Κατσουράνης με τη σύζυγό του Εφη, ο Παναγιώτης Κονέ που συνοδευόταν από τη σύντροφό του Χριστίνα Στεφανίδη, ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Λεωνίδας Καπάνταης.

Επίσημη αθηναϊκή «πρώτη» για Ηλιάδη και Σάββα Γκέντσογλου

Τους είδαμε μαζί στη Μύκονο να δειπνούν και να πλατσουρίζουν στη θάλασσα, και να που τώρα ήρθε η στιγμή να εμφανιστούν μαζί και στην Αθήνα. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου έφτασαν μαζί στο πάρτι της Γωγώς Μαστροκώστα, αν και -γνωρίζοντας ότι στον χώρο θα βρίσκονται φωτογράφοι- απέφυγαν τις πολύ τρυφερές… κινήσεις. Η τραγουδίστρια επέλεξε ολόσωμη strapless, λευκή φόρμα από τη συλλογή της Γωγώς με χρυσή ζώνη και μοβ clutch bag, για να κάνει εκκεντρική αντίθεση. Ο ποδοσφαιριστής φόρεσε κι αυτός άσπρο πουκάμισο για να… ταιριάζει ακόμη περισσότερο με την αγαπημένη του. Αν και η αμηχανία ήταν έκδηλη και στους δύο, η απόφαση να εμφανιστούν μαζί στο πάρτι ίσως είναι και μια… διακριτική κίνηση για να δηλώσουν τη σχέση τους. Αλλωστε, μετά τις διαψεύσεις και των δύο για το… αυτονόητο, χρειαζόταν «λεπτός» χειρισμός ώστε να μην προκαλέσουν άλλη μία φορά χιουμοριστικά σχόλια, του τύπου «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...