Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Fashion tips για λαμπερές εμφανίσεις στο ρεβεγιόν

Η make up artist Ελενα Ψωμά και ο hairstylist Τηλέμαχος Κωστόπουλος αποκαλύπτουν μυστικά ομορφιάς που κάνουν «star» κάθε τύπο γυναίκας

Εντυπωσιακά χτενίσματα, χείλη για… φίλημα και έντονο βλέμμα. Αυτά προτείνουν κορυφαίοι επαγγελματίες της μόδας να αναδείξετε στις γιορτές. Για πρώτη φορά η αγαπημένη make up artist πολλών celebrities Ελενα Ψωμά και ο γνωστός hairstylist Τηλέμαχος Κωστόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργούν τις δικές τους προτάσεις για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και δίνουν fashion tips!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Με τόλμη και γοητεία αποφύγετε τις υπερβολές και αναδείξτε τη γυναίκα που κρύβετε μέσα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, όπως λέει στην «Espresso» η Ελενα Ψωμά, είναι απλώς να τονίσετε τα πιο όμορφα σημεία του προσώπου σας, για να είστε η σταρ της βραδιάς!

4rfwers 3«Τα ρεβεγιόν έτσι κι αλλιώς έχουν μια υπερβολή και αυτό είναι αρκετό. Επιλέξτε τα σημεία που θέλετε να δουλέψετε περισσότερο και αυτά τονίστε! Οχι όλα μαζί, γιατί κάτι τέτοιο εγκυμονεί κινδύνους, με το τελικό αποτέλεσμα να παραπέμπει σε άλλη… εορταστική περίοδο»! Σύμφωνα με τη make up artist, την οποία όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz, το μακιγιάζ επιβάλλεται να είναι σε «ήσυχους» τόνους, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο καθαρό:

«Αφήστε στην άκρη τις πολλές σκιές και τις χρωματικές αντιθέσεις στα μάτια, που παραπέμπουν σε άλλες δεκαετίες. Δουλέψτε με ήπιους φυσικούς τόνους, που μπορεί να σας δώσουν το βλέμμα της Σοφία Λόρεν ή της Τζίνα Λολομπρίτζιτα. Ιδιαίτερη προσοχή να δείξετε και στα φρύδια, που πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα και περιποιημένα. Αν υπάρχουν κενά, με ένα μολύβι στην απόχρωση του φρυδιού περάστε απαλά όλη την περιοχή και το παραμικρό λάθος θα διορθωθεί».

Οπως συνεχίζει η Ελενα Ψωμά: «Αν η επιδερμίδα σας είναι πιο ανοιχτή, τότε έχετε περισσότερες επιλογές ως προς το αποτέλεσμα, που μπορεί να το κάνετε πιο λαμπερό και φωτεινό από τη μια, με σκιές που θα σας ταιριάζουν απόλυτα, και πιο υποσχόμενο, από την άλλη, με πιο σκούρες αποχρώσεις. Μην ξεχάσετε τις χρωματικές βάσεις που θα χρησιμοποιήσετε, make up και πούδρα, να τις φτάσετε μέχρι τον θώρακα, στην περίπτωση που φορέσετε κάτι ανοιχτό, ώστε να μην έχετε χρωματικά μπαλώματα».

Στα κόκκινα

Οσον αφορά τα χείλη: «Αν έχετε δώσει βάση σε ένα εντυπωσιακό βλέμμα, χρησιμοποιήστε πιο ουδέτερα κραγιόν, ώστε να εστιάσετε την προσοχή των άλλων στο σημείο που θέλετε. Από την άλλη όμως, αν τα χείλη έχουν και το κατάλληλο σχήμα, τότε τολμήστε να φορέσετε το φλογερό κόκκινο ή πιο σκούρα χρώματα, που θα κάνουν τα χείλη σας έτοιμα για φίλημα».

Οταν η τέχνη του μακιγιάζ συναντιέται με την υψηλή κομμωτική, τότε το αποτέλεσμα μόνο εντυπωσιακό μπορεί να θεωρηθεί και αυτό γιατί, όπως αναφέρει στην «Espresso» ο hairstylist Τηλέμαχος Κωστόπουλος, τα πάντα είναι θέμα στιλ. Οσο για τη φαντασία, εμπιστευτείτε τη στους ειδικούς. «Οσο έχετε προσέξει το μακιγιάζ και το ντύσιμό σας, το ίδιο επιβάλλεται να κάνετε και με τα μαλλιά σας. Τολμήστε εντυπωσιακούς μοντέρνους ή και πιο κλασικούς κότσους, χωρίς περιττά μπουκλάκια και τουφάκια να καλύπτουν το πρόσωπό σας. Δώστε όγκο ακόμα κι αν δεν το συνηθίζετε, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο θηλυκό.

Βελούδινες δημιουργίες

Οι γιορτές θέλουν μια πιο επίσημη εμφάνιση, γι’ αυτό ξεφύγετε από το καθημερινό απλό ίσιωμα που προτιμάτε, τις μπούκλες που μόνο με ειδικές τεχνικές μπορούν να χαρίσουν ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα, καθώς και τις πλεξούδες και τα ψαροκόκαλα που έχουν πολυφορεθεί» εξηγεί ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος, ο οποίος δημιούργησε εορταστικά hair look στην ηθοποιό Εύα Γαλάνη και τη Βίκυ Παππά. Και οι δύο φόρεσαν βελούδινες δημιουργίες Bstudio και κοσμήματα Α2accessories. «Ακόμα και αν έχετε τεχνικές βαφής, όπως ανταύγειες ή μοντέρνα balayage, μπορείτε, χτενίζοντας τα μαλλιά σας σε στιλ vang, να τονίσετε ακόμα περισσότερο τη διχρωμία. Αν θέλετε το πρόσωπό σας να δείχνει πιο λεπτό, τότε το μυστικό είναι να επιλέξετε κότσους ή ponytail με λίγες τούφες να πέφτουν και να καμουφλάρουν το στρογγυλό σας πρόσωπο.

Από την άλλη το Updo με ύψος, ο κάθετος δηλαδή πολύ ψηλός κότσος, χαρίζει ύψος, έχει την τάση να επιμηκύνει το πρόσωπο, ενώ παράλληλα στρέφει την προσοχή στο πάνω μέρος. Η πλαϊνή φράντζα είναι ακόμα ένα μυστικό, γιατί απαλύνει το πρόσωπο και απομακρύνει την προσοχή από το κέντρο του προσώπου, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται τόσο στρογγυλό» λέει ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος.

4rfwers 1

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...