Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Στιλ από τη Βραζιλία!

Η Caroline χάρη στις εξαιρετικές δημιουργίες της έχει ανακηρυχθεί ως η σχεδιάστρια της high society.

Γεννημένη στην πόλη Curitiba της Βραζιλίας, η Caroline De Souza είναι απόφοιτη σχολής fashion design του Μιλάνου, ενώ έχει συνεργαστεί με διάσημους οίκους μόδας όπως οι Dolce&Gabbana και Elio Fiorucci. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και έχει γίνει -όχι άδικα- η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας των επώνυμων κυριών. Προτού ανοίξει το δικό της ατελιέ στην Ανω Γλυφάδα, απ’ όπου παρελαύνει όλη η αφρόκρεμα της showbiz, η Caroline είχε εργαστεί σε σημαντικές στον χώρο της μόδας ελληνικές επιχειρήσεις, όπως το ατελιέ Ζολώτας, ο οίκος Kathy Heyndels, αλλά και η βιομηχανία ενδυμάτων Αγγλούπας.

Φέτος εγκαινίασε το δικό της ατελιέ που φέρει το όνομά της και ολοκλήρωσε επιτυχώς τη χειμερινή και καλοκαιρινή συλλογή 2012/2013, ενώ παράλληλα λαμβάνει μέρος σε σημαντικές επιδείξεις μόδας παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της. Πρόσφατα, η συλλογή της έγινε αποδεκτή σε ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα παγκοσμίως, το ASOS MARKETPLACE. Η ίδια πιστεύει πολύ στη δύναμη των social media -έχει λογαριασμούς σε facebook, Twitter και Instagram-, ενώ σε δύο εβδομάδες πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του το e-commerce site της (www.carolinedesouza.com), για αγορές τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη Βραζιλία, όπου θα μπορεί κανείς να βρει ρούχα τόσο από τη χειμερινή όσο και από την καλοκαιρινή κολεξιόν της.

Η Caroline De Souza έχει όμως καταφέρει να ξεχωρίσει και στις επιλογές διάσημων Ελληνίδων που την εμπιστεύονται συχνά για τις εμφανίσεις τους – ανάμεσά τους η Μαρία Κορινθίου, η Ελένη Φουρέιρα, η Ελλη Κοκκίνου, η Μαρία Ηλιάκη και πολλές ακόμη. Παράλληλα, η εταιρεία καλλυντικών Mac την έχει συμπεριλάβει στη λίστα της με τα fashion icons και παρά το γεγονός πως η Βραζιλιάνα σχεδιάστρια κρατάει low profile, τα media και ο κόσμος της μόδας τρελαίνονται να ασχολούνται μαζί της. «Δεν μου αρέσει να εκθέτω πολύ τον εαυτό μου. Θέλω να μιλάει αντί για εμένα η δουλειά μου. Μπορεί να γεννήθηκα στη Βραζιλία, αλλά αγαπώ τόσο πολύ την Ελλάδα και τις Ελληνίδες. Το φλογερό ταμπεραμέντο των Ελλήνων ταιριάζει απόλυτα με αυτό των Βραζιλιάνων».

Η Caroline περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σχεδιάζοντας ρούχα: «Χρησιμοποιώ ιδιαίτερα υλικά. Σέβομαι πολύ το περιβάλλον, αγαπώ τη φύση και εμπνέομαι από αυτήν. Τα χρώματα μου δίνουν ενέργεια και τα κομμάτια που φτιάχνω θέλω να είναι μοναδικά, γι’ αυτό τον λόγο δεν βγάζω πολλά από κάθε σχέδιο. Η κάθε γυναίκα που θα το φορέσει θέλω να ξέρει πως σχεδιάστηκε για αυτήν και μόνο» εξηγεί η όμορφη Caroline που αποδεικνύει περίτρανα πως τα ακριβά αρώματα μπαίνουν τελικά σε μικρά μπουκαλάκια. Μικροκαμωμένη και πάντα χαμογελαστή, διαθέτει απίστευτα θετική ενέργεια που τη μεταδίδει και στους γύρω της: «Για εμένα δεν έχουν σημασία τα λεφτά και τα φώτα της δημοσιότητας. Σημασία έχει να κάνεις με πάθος οτιδήποτε αγαπάς και έτσι θα τα καταφέρεις» τονίζει, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...