Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Ντόλτσε βίτα με φουσκωμένη κοιλιά

Η πρώην σύζυγος του Ερος Ραματσότι, Μισέλ Χούντσικερ περιμένει το πρώτο της παιδί από τον κληρονόμο του περίφημου οίκου Τρουσάρντι.

Διακοπές στις ακτές της Ιταλίας και συγκεκριμένα στο Φόρτε ντέι Μάρμι κάνουν η Μισέλ Χούντσικερ και ο αγαπημένος της Τομάσα Τρουσάρντι, εν αναμονή της γέννησης του πρώτου παιδιού τους. Με εμφανώς φουσκωμένη κοιλιά, η 36χρονη παρουσιάστρια της γερμανικής τηλεόρασης και πρώην σύζυγος του Ερος Ραματσότι ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του 30χρονου κληρονόμου του ιταλικού οίκου μόδας διανύοντας ήδη τον πέμπτο μήνα της κύησής της.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες η Χούντσικερ είχε μιλήσει στην τηλεοπτική εκπομπή «Wetten Sie dass…?» για την ολοκλήρωση της ευτυχίας της μετά την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της, αλλά και για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Τομάσο Τρουσάρντι. «Ηταν πολύ ρομαντικά. Γονάτισε μπροστά μου» αποκάλυψε, προσθέτοντας ωστόσο ότι χρειάστηκε να περιμένει αρκετή ώρα γονατιστός μέχρι να του απαντήσει. «Ηθελα απλώς να απολαύσω αυτή την υπέροχη στιγμή. Είναι μοναδικό συναίσθημα να γονατίζει μπροστά σου ένας άντρας» διευκρίνισε η 36χρονη σταρ αναφορικά με την καθυστέρηση της απάντησής της. Αν και δεν αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα το φύλο του μωρού, πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να περιμένει κορίτσι. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης εικάζουν μάλιστα ότι η μικρή θα πάρει είτε το όνομα της μητέρας του Τομάσα, Νίκολα Τρουσάρντι, που έφυγε από τη ζωή το 1999, είτε το όνομα Βιτόρια, προς τιμήν του δημοσιογράφου Βιτόριο Φελίτρι, στον οποίο οφείλουν τη γνωριμία τους.

Η σχέση τους μετράει λιγότερο από ένα χρόνο, ωστόσο ήταν από την αρχή σίγουροι ότι είχαν βρει το άλλο τους μισό ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Ο αρραβώνας τους ήρθε στο πρώτο εξάμηνο, με τον Ιταλό επιχειρηματία να δηλώνει ότι η Χούντσιγκερ είναι η γυναίκα των ονείρων του και ότι θέλει να κάνει παιδιά μαζί της. Τα λόγια του έγιναν πολύ γρήγορα πράξη, καθώς ήταν και δική της επιθυμία να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Η κόρη της, Αουρόρα Σοφί από τον πρώτο της γάμο με τον Ραματσότι είναι ήδη 16 ετών σήμερα. «Είναι κάτι μαγικό και υπέροχο. Ανυπομονώ να φουσκώσει κι άλλο η κοιλιά μου. Δεν φοβάμαι τη γέννα, παρά το γεγονός πως τοκετός της Αουρόρα διήρκεσε δεκαπέντε ώρες» δήλωσε στη γερμανική τηλεόραση.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...