Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Είμαι χαμαιλέοντας»

Ο ρεπόρτερ του Star Γρηγόρης Μπάκας παραδέχεται ότι μπορεί να κάνει όποιο ρεπορτάζ του ανατεθεί.

Μικρόφωνο στο χέρι και γύρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα συναντήσεις τον δαιμόνιο ρεπόρτερ του Star Γρηγόρη Μπάκα, όταν όμως γίνει αυτό, ένα είναι σίγουρο: ότι δεν θα περάσει απαρατήρητος. Αν και τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το κανάλι της Κηφισιάς, ο Γρηγόρης είχε ξεκινήσει την καριέρα του από το Mega, όπου έκανε ελεύθερο ρεπορτάζ. Εμείς τον βρήκαμε στη Νάξο εν ώρα επαγγέλματος και τον «ανακρίναμε».

– Μετά από τόσα χρόνια που έχουν περάσει, συναντάς ακόμη δυσκολίες στο επάγγελμά σου;

Δυσκολίες συναντάς κάθε μέρα, ακόμη και σήμερα. Επειδή στο ρεπορτάζ θα πρέπει κάθε μέρα να δίνεις εξετάσεις για το αν είσαι κακός ή καλός και κρίνεσαι σε αυτό που κάνεις, θα πρέπει να έχεις μέσα σου τον φόβο, γιατί ο φόβος είναι αυτός που σε βοηθά να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Αν επαναπαυτείς και ακούς τα χειροκροτήματα των άλλων και αυτών που σου λένε πως είσαι καλός και εσύ νομίζεις ότι κάτι κάνεις, τότε έχεις πρόβλημα. Το χειροκρότημα άλλωστε είναι για το τσίρκο, και όχι για τους ανθρώπους που δουλεύουν. Είναι για τη μαϊμού, τον ελέφαντα και το λιοντάρι.

– Μέσα από την τηλεόραση έκανες και την πρόταση γάμου. Πώς καταφέρνεις να συνδυάσεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική που απαιτεί τρέξιμο; Εχει γίνει η δουλειά αφορμή για τσακωμούς;

Οχι. Ειλικρινά, ξέρω ότι δεν θα το πιστέψεις, αλλά δεν έχει γίνει ποτέ τέτοιο θέμα. Οι τσακωμοί γίνονται όταν εγώ είμαι στην Αθήνα, όταν φεύγω από την πόλη είμαστε αγαπημένοι. Οταν όμως είμαι στην Αθήνα θα βρούμε μια αφορμή να μαλώσουμε, π.χ., γιατί η μπριζόλα είναι άψητη. Οταν είμαστε μακριά είμαστε full in love. Οταν είμαστε κοντά ρίχνουμε τους τσακωμούς για να ανανεωνόμαστε και για να κάνουμε καλύτερο σεξ μετά.

– Μετά από τόσα χρόνια, έχεις το άγχος τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, ειδικά τώρα που ακούγεται ότι θα γίνουν αλλαγές στο κανάλι;

Οπως και να ακουστεί, το μόνο που έχω καταφέρει είναι να μη μου στέλνει η μάνα μου χαρτζιλίκι. Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι. Είμαι ένας άνθρωπος που βγαίνει κάθε μέρα στην τηλεόραση και ακροβατεί, και οπτικά και λεκτικά. Νομίζω πως όποιες αλλαγές γίνουν θα είναι για καλό. Και για τους εργαζομένους και για το Star. Οπου με τοποθετήσει ο κύριος Μαλλέλης, εκεί και θα πάω. Το θέμα είναι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Ο,τι μου πουν θα κάνω, χαμαιλέοντας είμαι. Αλλάζω δέρμα ανάλογα με την εποχή. Δεν γεννήθηκα για να είμαι entertainer ούτε γεννήθηκα για να γίνω Αρναούτογλου. Θέλω να γίνω Ρεμί Γκαγκά, που είναι ο μεγαλύτερος entertainment-φαρσέρ στον κόσμο. Είναι Γάλλος και κάνει στον δρόμο ό,τι μπορείς να φανταστείς. Εχει από πίσω του μια ομάδα με 50 δικηγόρους που χειρίζονται όλες τις μηνύσεις που δέχεται. Αυτό είναι το όνειρό μου και το επιχείρησα στο Star, όταν έκανα ρεπορτάζ για το Πάσχα και ντύθηκα αρνί και χαιρετούσα τα πρόβατα που ήταν κρεμασμένα στα κρεοπωλεία και έκανα μνημόσυνο. Αυτό είναι το όνειρό μου. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω εκπομπή ή να κάθομαι σε μια καρέκλα και να περιμένω τι ρεπορτάζ θα κάνω αύριο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...