Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ρεβεγιόν στην Giant, με ντισκομπάλες και στρας

Εναλλακτικές προτάσεις για διασκέδαση από άλλες εποχές με την τόλμη και τη γοητεία των θεματικών New Year’s Eve Parties, σε ψαγμένα στέκια της Αθήνας

Την ώρα που οι κοσμικές κυρίες θα κουμπώνουν τα φερμουάρ των υπέρλαμπρων δημιουργιών τους, θα στερεώνουν τα μαλλιά τους σε αριστοκρατικά σινιόν και οι κύριοι θα γυαλίζουν τα μανικετόκουμπά τους για να παραβρεθούν στα λαμπερά ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, που φιλοξενούνται σε «επώνυμα» gwwgte 2σαλόνια, πριβέ κλαμπ και τεράστιες αίθουσες, η «άλλη Αθήνα», η εναλλακτική, θα γλεντάει την έλευση του 2017 με ντίσκο, ποπ, σουίνγκ και όχι μόνο ήχους, σε θεματικά New Year’s Eve Parties, σε ψαγμένα στέκια της πόλης.

Από την
Ελισσάβετ Κυρίτση

Στα θεματικά events που ετοιμάζονται, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα μείνει καρφωμένος στην καρέκλα του.Πώς θα σας φαινόταν αν κάνατε ρεβεγιόν με την οικογένεια Δράκου; Το Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5), κόντρα στη λιτότητα της εποχής, εμπνέεται από τον φανταστικό κόσμο της «Λάμψης» του Νίκου Φώσκολου και μας προσκαλεί σε ένα πάρτι όλο λάμψη.

Οι καλεσμένοι θα εισβάλουν στα μυστικά αρχεία του κρυστάλλινου πύργου της Giant, αφού το πάρτι έχει πάρει το όνομά του από τη θρυλική εταιρία των Δράκων! Το dresscode θα είναι αριστοκρατικό, όπως άλλωστε αρμόζει σε μια Βίρνα την Πρωτοχρονιά! Θα υπάρχουν δύο stages με μουσική και πολλούς djs, η ώρα προσέλευσης είναι 23.59, ενώ η τιμή είναι 25 για το open bar.

Είσοδος

Oσοι, πάντως, έχετε όρεξη να… εκτεθείτε μπορείτε να διασκεδάσετε στο «The most embarrassing 80s party ever», στην Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24). Θα ακουστούν 80s pop, rock, italo, trash και οτιδήποτε άλλο μπορεί να παίξει σε ένα πάρτι αφιερωμένο στη δεκαετία του ’80, που θα εγγυηθεί πως η νέα χρονιά θα μπει με πολλά χαμόγελα. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 23.00 και η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ (με μπίρα ή κρασί).

Για ακόμη πιο… σκληροπυρηνική διασκέδαση ετοιμαστείτε για το Ξεφτίλισον The Party, στο White Noise (Ευμολπιδών 20). Το event αρχίζει στις 00.45, ενώ ο Bazinga έχει ήδη επιλέξει την play list που περιλαμβάνει κομμάτια ελληνικά των 80s, 90s disco, λαϊκά, σκυλάδικα, τσιφτετέλια, ηπειρώτικα, τσάμικα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, το ποτό κοστίζει 6 ευρώ, η μπίρα 3 ευρώ και το ποτήρι κρασί 3 ευρώ.

gwwgte 3

Για πιο… glam καταστάσεις, μπορείτε να φορέσετε τα φτερά σας και να πεταχτείτε μέχρι το Blue Bird (Ηπίτου 4) για το Las Vegas πάρτι, με τίτλο New You 2017. Η D’Arcy Foxx αναλαμβάνει τις μουσικές επιλογές, με κομμάτια «αγαπημένα, ερωτικά, χορευτικά, καμένα και… βασανιάρικα».

Οι λάτρεις των δεκαετιών του ’40 και του ’50 έχουν κάθε λόγο να χαίρονται στο Blue Fox (Ασκληπιού 91), αφού μπορούν να γιορτάσουν την έλευση του 2017, χορεύοντας rock ‘n’ roll, swing, jive, boogie woogie, μέχρι να… λιώσουν τα παπούτσια τους. Στον χώρο θα υπάρχει γιορτινή κορνίζα για να γίνετε… φωτογραφία, ενώ θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με τέσσερις τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα γιορτινό δώρο. Η ώρα προσέλευσης είναι 01.30, ενώ, αν η παρέα σας περιλαμβάνει τέσσερα ή περισσότερα άτομα, μπορείτε να κάνετε κράτηση.

Πρωτοχρονιάτικο υπαίθριο πάρτι στο «Σταύρος Νιάρχος»

gwwgte 1

Αν πάλι δεν θέλετε να γιορτάσετε σε κλειστό χώρο, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν. Το τελευταίο βράδυ του 2016, λοιπόν, στις 23.00, θα γίνει ένα άκρως πρωτοχρονιάτικο υπαίθριο πάρτι (Αγορά), με πολλή μουσική και χορό, κεράσματα, εκπλήξεις και πολύχρωμα πυροτεχνήματα, τα οποία θα φωτίσουν τον αθηναϊκό ουρανό μόλις το ρολόι σημάνει 00.01.

Ομως, δεν θα μείνουν παραπονεμένοι κι εκείνοι που λατρεύουν να… τρέχουν! Στο πλαίσιο της γιορτινής ατμόσφαιρας, θα γίνει ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 23.40 στον χώρο του ΚΠΙΣΝ (Εσπλανάδα), έτσι ώστε όσοι πάρουν μέρος να τερματίσουν στον χώρο του πάρτι και να γιορτάσουν με όλους εκείνους που θα βρίσκονται ήδη εκεί.

Εννοείται πως μπορούν να πάρουν μέρος μικροί και μεγάλοι, αρκεί να φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια και να τα αλλάξουν με τα «καλά» τους, μόλις φτάσουν στον εορταστικό τερματισμό τους.

Στις 23.40, στον χώρο του πάρτι, οι The 7 fingers θα διασκεδάσουν τους Αθηναίους με ξέφρενο χορό και ακροβατικά.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...