Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σφαλιάρα για το «τριφύλλι»

Η UEFA άναψε «κόκκινο» στον Παναθηναϊκό που προσφεύγει στο CAS για να παίξει Ευρώπη!

Στο κενό έπεσε η νέα προσπάθεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Η αρμόδια επιτροπή, που εξετάζει αυτόνομα την κάθε περίπτωση (έπειτα από αίτημα της κάθε ομάδας και όχι της UEFA) και τελικά γνωμοδοτεί στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, απέρριψε τον φάκελο των «πράσινων» μετά την ακροαματική διαδικασία που έγινε την Πέμπτη στα γραφεία της, στη Νιόν της Ελβετίας.

Κατά συνέπεια, το «χτίσιμο» της νέας ομάδας που οραματίζονται οι «πράσινοι» για την ώρα «παγώνει», καθώς υφίσταται πλέον και το ερώτημα εάν η απόρριψη του φακέλου ισχύει και εντός συνόρων, με τους ανάλογους περιορισμούς για τις μεταγραφές. Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι θα φτάσουν την υπόθεση στα άκρα, κατ’ αρχάς με την ΕΠΟ αλλά και με το CAS.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε αμέσως για την εξέλιξη με σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δυστυχώς δεν αδειοδοτηθήκαμε για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχτηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο φάκελός μας είναι πλήρης και επαρκής, και για τον λόγο αυτό θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League προσφεύγοντας άμεσα στο CAS».

Στην ακροαματική διαδικασία της Πέμπτης, που διήρκεσε δύο ώρες, παρουσία του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου, παρουσιάστηκαν όλα τα δεδομένα που συνηγορούν στην οικονομική βελτίωση της ΠΑΕ και αφορούν την επιστροφή στη Λεωφόρο, την αγορά του «Απήλιον» και το δάνειο των 6.000.000 ευρώ από τον Σκάι. Οι άνθρωποι της UEFA αναγνώρισαν την τεράστια διαφορά της εικόνας σε σχέση με πέρυσι το καλοκαίρι, ωστόσο επέμειναν ιδιαίτερα στον τρόπο και τον χρόνο εξυπηρέτησης των οφειλών, κυρίως των διακανονισμών προς ποδοσφαιριστές, είτε βρίσκονται είτε όχι στο παρόν ρόστερ.

Στα μεταγραφικά, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για τον διακαή πόθο του Γιάννη Αναστασίου στη μεσαία γραμμή, τον Ερικ Φάλκενμπεργκ, καθώς η Αλκμάαρ συμφώνησε να τον αφήσει ελεύθερο υπό όρους, ενώ κρίσιμες θα είναι οι επόμενες μέρες για τον Μπεργκ, τον Κουτρουμπή, τον Μόρα και τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και καυτηρίασε τη στάση του Αμβούργου αναφέροντας: «Κάνει παιχνίδια μέσω απειλών. Είναι θλιβερό να μη μου επιτρέπουν να προπονηθώ και μετά να το βγάζουν κατ’ αυτόν τον τρόπο στον Τύπο. Δεν πήγα στην Ελλάδα, αλλά γνωρίζω το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ακούγεται πολύ καλό, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Είμαστε κοντά στο “διαζύγιο” με το Αμβούργο. Θα πάω στη Γερμανία και θα μιλήσω μαζί τους».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...