Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

«Βασανιστήρια» στη Ρέινολντς!

Λίγο μετά τον θάνατο της ηθοποιού, αυτοβιογραφία της χολιγουντιανής σταρ φέρνει στο φως σεξουαλικές παρενοχλήσεις και… χαστούκια από γνωστούς σκηνοθέτες

Λίγο μετά τον θάνατο της ηθοποιού, αυτοβιογραφία της χολιγουντιανής σταρ φέρνει στο φως σεξουαλικές παρενοχλήσεις και… χαστούκια από γνωστούς σκηνοθέτες

Η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού δεν μένει για πολύ κρυφή. Λίγο μετά τον θάνατο της Ντέμπι Ρέινολντς κομμάτια από την αυτοβιογραφία της «Unsinkable, A Memoir», γραμμένη από την ίδια και την Ντόριαν Χάναγουεϊ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν την «κακοποίηση» που υπέστη στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ.

Δουλειά μέχρι εξάντλησης, φωνές, χαστούκια από σκηνοθέτες, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επίκεντρο χείριστων κουτσομπολιών. f3 cateredaffair
Το πρώτο που γνώρισε η Ρέινολντς ήταν τι θα πει δουλειά μέχρι δακρύων, αφού χρειάστηκε να χορεύει οκτώ ώρες την ημέρα, επί εβδομάδες, προκειμένου να μάθει χορό για τις ανάγκες της ταινίας «Singing in the rain».

Αμαθη καθώς ήταν, τα πόδια της είχαν γεμίσει πληγές που αιμορραγούσαν συνεχώς. Για να αποφύγει την εξάντληση ο γιατρός του στούντιο έσπευσε να της χορηγήσει βιταμίνες, τις οποίες για καλή της τύχη δεν πήρε, καθώς ήταν οι ίδιες αμφεταμίνες που οδήγησαν την Τζούντι Γκάρλαντ σε εξάρτηση.

Η επιτυχία που ακολούθησε την ταινία την έκανε αγαπητή στο κοινό, αλλά όχι και σε πολλούς σκηνοθέτες ή συναδέλφους της. Στην ταινία «The catered affair» είχε τον πρώτο δραματικό ρόλο της αλλά και έναν σκηνοθέτη, τον Ρίτσαρντ Μπρουκς, που την αντιπαθούσε. Στα γυρίσματα της ούρλιαζε φτάνοντας να τη χαστουκίσει μια φορά, ενώ γλίτωσε τη δεύτερη χάρη στο συνεργείο, που απορούσε επίσης για τη συμπεριφορά του.

Η επίθεση του Τόνι Κέρτις

Την ίδια αχαρακτήριστη συμπεριφορά επέδειξε και ο Χένρι Χάθαγουεϊ στην ταινία «How the West has won», όμως τον αντιμετώπισε όπως του έπρεπε. Ο εγωπαθής Μπομπ Φος την παρενόχλησε σεξουαλικά την ώρα που χόρευαν για την ταινία «Give a girl a break», όπως και ο Γκλεν Φορντ, αλλά πιο διακριτικά, ενώ από την υπερβολική Σέλεϊ Γουίντερς, η οποία γινόταν ο χαρακτήρας που υποδυόταν, φοβήθηκε ότι θα έχανε τη ζωή της στην ταινία «What’s the matter with Helen?».

f2 015 singing in the rain theredlist

Αυτό που την καταρράκωσε ωστόσο ήταν η επίθεση του Τόνι Κέρτις, ο οποίος μετά τον χωρισμό της άρχισε να διαδίδει φήμες ότι ήταν «χάλια στο κρεβάτι» και «λεσβία», ισχυριζόμενος ότι έλεγε απλώς ό,τι του είχε πει ο φίλος του Εντι Φίσερ, ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος όχι απλώς είχε εγκαταλείψει εκείνη και τα παιδιά τους για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά της έριχνε και ευθύνες για τον χωρισμό τους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...