Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Θολώνουν κι άλλο τα νερά

Οι μοναχικές βόλτες της Καγιά στην Αθήνα και οι «φουρτούνες» του Κριθαριώτη στις Σπέτσες.

Η Βίκυ απολαμβάνει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος αρμενίζει στις Σπέτσες… Το μοντέλο καλεί σε branch τους φίλους της στο σπίτι, ο επιχειρηματίας σχεδιάζει κοστούμια ιστιοπλοΐας. Είναι και μαζί, είναι και χώρια. Προχθές βράδυ ένα πάρτι για λίγους και καλούς φίλους έλαβε χώρα στο σπίτι της Σήλιας Κριθαριώτη στο Λαγονήσι. Η απουσία τόσο της Βίκυς όσο και του Νίκου ήταν ηχηρή.

Τι συμβαίνει τελικά με την Καγιά και τον Κριθαριώτη; Είναι μαζί; Εχουν αποφασίσει να χωρίσουν; Το λαμπερό ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 10/10/10 φαίνεται πως έχει αρχίσει να… καίει ένα ένα τα φύλλα του. Αλλωστε, το δέκα το… καλό δεν φτάνει για να στεριώσει ένας γάμος. Οταν πριν από περίπου δέκα μέρες «έσκασε» η είδηση ότι η Βίκυ και ο Νίκος βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο -για άλλη μια φορά, αφού αυτός δεν ήταν ο πρώτος τσακωμός που τους οδήγησε σε ξεχωριστά δωμάτια- οι δυο τους έκαναν ό,τι …περνούσε από το χέρι τους για να τροφοδοτήσουν με πληροφορίες τους ενδιαφερόμενους.

Ο Νίκος, πιο χαμηλών τόνων, απέφυγε οποιαδήποτε κίνηση-δήλωση, η Βίκυ όμως τα «είπε» όλα μέσω instagram. Οσο εμείς στην Αθήνα ψάχναμε να μάθουμε τι έχει συμβεί, εκείνη βρισκόταν στο Παρίσι και ανέβαζε φωτογραφίες του Πύργου του Αϊφελ, μας ενημέρωνε για τα επαγγελματικά της ραντεβού, ενώ μοιραζόταν μαζί μας τις νυχτερινές της εξόδους με φίλους. Στην Αθήνα σιωπή… Οταν επέστρεψε, μας εξέπληξε με τα ντοκουμέντα του κυριακάτικου τραπεζιού σε φίλους. Μπάνιο στην πισίνα, αστακοί και σαλάτες, παιχνίδια, χαμόγελα και… απούσα η βέρα από το δεξί. Κανείς δεν μιλούσε, τα χείλη σφραγισμένα, τα φωτογραφικά καρέ όμως… φλύαρα. Μέχρι που έγινε ένα βήμα. Ως ένδειξη προσπάθειας επανασύνδεσης ίσως, το τοπ μόντελ και δασκάλα πια ποστάρει εικόνες από το Spetses Classic Yacht Race 2013.

Ο Νίκος Κριθαριώτης με μελαγχολικό χαμόγελο μέσα στο σκάφος «Alexandra X.» και η Βίκυ να μας ενημερώνει ότι ο σύζυγός της και ο φίλος του Στέφανος Χάνδακας, με τον οποίο «έτρεξαν» στους αγώνες, κέρδισαν τιμητική διάκριση για τις κομψές στολές που εκείνος σχεδίασε. Αλλωστε ποτέ δεν άφησε το σχέδιο μόδας και κάθε χρόνο υπογράφει τη δική του σειρά με αντρικά ρούχα. Εκείνη είναι στο πλευρό του, τον στηρίζει, αλλά δεν υπάρχει κοινή τους φωτογραφία. Η απόσταση εξακολουθεί να είναι μεγάλη, ενώ πληροφορίες τούς θέλουν να ζουν στο ίδιο σπίτι, αλλά να κάνουν ξεχωριστές ζωές, γεμάτες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ταξίδια.

Απόντες και από το πάρτι της Σήλιας

Κάποιοι ίσως περίμεναν ότι το πάρτι της Σήλιας Κριθαριώτη στο όμορφο σπίτι της στο Λαγονήσι, το βράδυ της Πέμπτης που μας πέρασε, θα ήταν μια καλή ευκαιρία για το ζευγάρι να θολώσει τα νερά, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες, όμως κανείς από τους δυο δεν εμφανίστηκε. Ισως δεν ήθελαν να σχολιάσουν το παραμικρό, δεν ήθελαν να βλέπουν βλέμματα απορίας που περίμεναν απαντήσεις που ίσως δεν είναι ακόμη έτοιμοι να δώσουν. Ισως επιθυμία τους είναι να ηρεμήσουν και να πάρουν αποφάσεις. Οπως το Πάσχα που η κρίση έφτασε ακόμη μία φορά στο κατώφλι τους, αλλά η Βίκυ τής έκλεισε με θόρυβο την πόρτα.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...