Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Γήπεδο (πραγματικό) στολίδι

Τι είπαν χθες οι μηχανικοί του γηπέδου της ΑΕΚ στη δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας.

Μετά την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για την εν μέρει χρηματοδότηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ (με το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ), χθες είχαμε άλλη μία σημαντική εξέλιξη στο θέμα. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας υπήρξε σύγκλιση απόψεων μεταξύ της δημοτικής αρχής της πόλης και των μηχανικών που θα κατασκευάσουν το νέο «σπίτι» του «Δικεφάλου».

Οι συζητήσεις έγιναν μπροστά σε φακέλους που έγραφαν «Δημιουργία νέου αθλητικού κέντρου της ΑΕΚ και αστικής ανάπλασης της περιοχής» και διήρκεσαν σχεδόν μία ώρα. Μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Dimand S.A. Δημήτρης Ανδριόπουλος, που θα αναλάβει την κατασκευή του έργου, τόνισε προς τη δήμαρχο Ευτυχία Αποστολάκη: «Το γήπεδο που θα φτιάξουμε θα είναι ξεχωριστό. Αυτό έχει ζητήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Να είναι ξεχωριστό. Σας λέω πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι πραγματικό στολίδι. Δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλο είναι αλλά με την κατασκευή του».

Η δήμαρχος, από τη μεριά της, με δηλώσεις της μετά το πέρας της συνάντησης ανέφερε: «Εγινε μια πρώτη συνάντηση. Μας κατέθεσαν κάποιες προτάσεις και σε λίγες ημέρες θα γίνει μια καινούργια συνάντηση για να μας παρουσιάσουν όλο το πλάνο. Είναι μία σημαντική ημέρα και είναι ένα έργο που θα δώσει πνοή στην πόλη». Είναι ολοφάνερο πως ο κυρία Αποστολάκη τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της κατασκευής του γηπέδου στην περιοχή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


Σγουρός: Οταν οι άλλοι ξόδευαν, εμείς μαζεύαμε

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός με δηλώσεις του χθες θέλησε να ξεκαθαρίσει το πού βρέθηκαν τα χρήματα για την ΑΕΚ, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους επικριτές της απόφασής του. Χαρακτηριστικά λοιπόν είπε σε τοποθετήσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM: «Ακούστηκε “πού βρέθηκαν τα χρήματα;” Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο ένα σημαντικό αποθεματικό από το 2003 μέχρι το 2010. Οταν άλλοι ξόδευαν τα χρήματα, εμείς τα μαζεύαμε. Τα χρήματα που μας δίνει το κράτος κάθε χρόνο εμείς τα διαχειριστήκαμε και τα χρησιμοποιούμε με κωδικούς για έργα. Γι’ αυτό δεν συμμετέχουμε ούτε σε χορούς ούτε σε πανηγύρια. Με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα, τις περιβαλλοντικές πράξεις και χωρίς να γίνει τίποτα παράνομο, ώστε να είμαστε απόλυτα διαφανείς. Εμείς κρατήσαμε την υπόσχεση και τη δέσμευσή μας, γιατί κάποιοι έλεγαν ότι όσα λέγαμε ήταν προεκλογικά τρικ. Δεν είναι δώρο, είναι υποχρέωση της τοπικής αυτοδιοίκησης να ανταποδίδει τα χρήματα που εισπράττει για να ανακουφίζει τους πολίτες. Με τη χρηματοδότηση αυτή συμβάλλουμε στο να χτιστεί ένα γήπεδο, κάτι που αποτελεί υποχρέωση της τοπικής κοινωνίας και της Πολιτείας. Σκεφτείτε πόσος κόσμος θα χαρεί και πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....