Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Προβλέψεις για 22/6

ΚΡΙΟΣ: Λίγες ώρες μαζί με αγαπημένους σας φίλους θα σας ανανεώσουν ψυχικά. Μη βιαστείτε όμως να πιστέψετε ιδιαίτερα στα λόγια τους, καθώς θα υπάρχει έντονη διάθεση υπερβολής από τη μεριά τους. Καλό θα είναι να αποφύγετε να δανείσετε χρήματα, καθώς οι πιθανότητες να τα πάρετε πίσω είναι ελάχιστες.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε πολύ επιφυλακτικοί σε οποιοδήποτε σχέδιο ή επαγγελματική πρόταση μπορεί να ακούσετε σήμερα, καθώς δεν φαίνεται να στηρίζεται σε ιδιαίτερα γερές βάσεις. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα. Πολύ θετικές είναι οι προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χάρη στη γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που σας διακρίνει δεν επαναπαύεστε στην επιφάνεια των πραγμάτων κι έτσι αποφεύγετε σημαντικά λάθη. Ωστόσο πολλές ευχάριστες εκπλήξεις τονώνουν την αισιοδοξία σας και ανεβάζουν τη διάθεσή σας. Είστε σε σωστό δρόμο, ακολουθήστε τον με συνέπεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Μη βιάζεστε να πιστέψετε πράγματα που είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά, όσον αφορά τον οικονομικό τομέα. Μόνο στον εαυτό σας και στις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλετε μπορείτε να βασιστείτε αληθινά. Η συντροφιά όμως αγαπημένων φίλων σάς προσφέρει όμορφες στιγμές και ανεβάζει τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Περνάτε πολύ όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας. Καλό είναι όμως να μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε. Οσοι είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, όμως στο τέλος θα αποδειχθούν καθαρά περιστασιακές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εύθυμη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι ανεβάζει την ψυχολογία σας. Οσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, ανακαλύπτετε πολλά κοινά σημεία που σας δένουν βαθύτερα με τον σύντροφό σας. Μη βιαστείτε να πιστέψετε κάποιες φήμες που θα ακούσετε, καθώς θα αποδειχθεί πως δεν έχουν βάση.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε έντονη διάθεση για διασκέδαση και θα σας προσφερθούν οι ευκαιρίες. Μπορεί όμως να φανείτε υπερβολικοί τόσο στα έξοδα που θα κάνετε όσο και στη συμπεριφορά σας. Στον αισθηματικό τομέα θα βιώσετε πολύ όμορφες στιγμές. Φροντίστε να είστε ειλικρινής και μην υπόσχεστε πιο πολλά απ’ όσα μπορείτε να προσφέρετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ξαφνιάσετε ευχάριστα το οικογενειακό σας περιβάλλον με την καλή διάθεση και την πρωτοτυπία σας. Στον αισθηματικό τομέα θα βιώσετε απολαυστικές στιγμές, αποφύγετε μόνο να αναφέρετε σοβαρά θέματα που να αφορούν τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευχάριστη είναι η σημερινή ημέρα, καθώς όλα φαίνεται να κυλάνε όπως επιθυμείτε. Μη βιάζεστε να πιστέψετε τα λόγια κάποιων, απλώς και μόνο επειδή είναι ευχάριστα. Φανείτε συγκρατημένοι, καθώς η αναξιοπιστία όσων ακούσετε θα φανεί σύντομα. Φροντίστε τον εαυτό σας και αποφύγετε διατροφικές υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας σας φέρνει πιο κοντά και σας προσφέρει τη δυνατότητα να εκπληρώσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η γοητεία σας μπορεί να οδηγήσει όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι σε μια ποιοτική γνωριμία. Προσέξτε μόνο τα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να ξεφύγετε με τα έξοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ιδιαίτερα θετική είναι η ατμόσφαιρα στην οικογένεια, καθώς απολαμβάνετε τη συντροφιά και την αγάπη των δικών σας προσώπων. Το κλίμα στα αισθηματικά σας είναι εξίσου καλό, με την προϋπόθεση να αποφύγετε τις υπερβολές και τις υποσχέσεις που δεν είστε σε θέση να τηρήσετε, καθώς μπορεί να εκτεθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Καλό είναι να γνωρίζετε τα όρια των δυνατοτήτων σας και να μην προσπαθήσετε να τα ξεπεράσετε. Μην ακούτε κάποιους που υποστηρίζουν το αντίθετο, καθώς ή επιπόλαια μιλούν ή δεν θέλουν το καλό σας. Βασιστείτε στην αίσθηση του μέτρου, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τη σημερινή ημέρα θετικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...