Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τα μυστικά μονοπάτια του killer

Συνεχίστηκαν για δεύτερο 24ωρο στα βουνά της Φωκίδας οι έρευνες για τον Κόλα και την αδίστακτη παρέα του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Χωρίς κάποιο ίχνος του Μάριον Κόλα και των συνεργών του συνεχίστηκαν και χθες, για δεύτερο 24ωρο, οι έρευνες από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που «σαρώνουν» τους ορεινούς όγκους της Δωρίδας στη Φωκίδα. Το περίεργο όμως είναι ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ανακαλύψουν πού εγκατέλειψαν οι δραπέτες το μπλε Ford Focus της Ασφάλειας Λιβαδειάς, το οποίο άρπαξαν μαζί με τον οπλισμό των τριών αστυνομικών, όταν τους ακινητοποίησαν και σκότωσαν εν ψυχρώ τον 37χρονο συνάδελφό τους!

Αυτό δείχνει στους αστυνομικούς ότι πιθανότατα οι αδίστακτοι δολοφόνοι έχουν βρει κάποιο ασφαλές καταφύγιο, γι’ αυτό δεν μπορούν να τους εντοπίσουν οι  δυνάμεις των ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ που έχουν ενισχυθεί με αστυνομικούς από την Αθήνα, αλλά ακόμη και από την Κρήτη. Πρόκειται για άντρες που έχουν μεγάλη εμπειρία στις έρευνες σε ορεινές περιοχές και μπορούν να ξεχωρίζουν τα ίχνη που αφήνουν στο διάβα τους οι καταζητούμενοι.

Ομως, παρ’ ότι «χτενίζουν» απ’ άκρη σ’ άκρη την ορεινή Ναυπακτία, η  δολοφονική ομάδα των Αλβανών κακοποιών παραμένει άφαντη μετά το προχθεσινό τετ-α-τετ με αστυνομικούς, ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς τραυματισμούς ή θύματα, αφού απέφυγαν να απαντήσουν στις προειδοποιητικές βολές των αντρών της ΟΠΚΕ. Από τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης όλες οι δίοδοι στη Δωρίδα, όπου εντοπίστηκε η ένοπλη ομάδα των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, έχουν αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ομως, δυστυχώς, άλλη μία φορά κατάφεραν να ξεφύγουν.

Ωστόσο, λόγω της άμεσης κινητοποίησης των Αρχών και του αποκλεισμού των διεξόδων διαφυγής, οι δραπέτες μαζί με τους δύο συμπατριώτες συνεργούς τους φαίνεται πως δεν έχουν καταφέρει να εγκαταλείψουν την περιοχή και οι αστυνομικοί θεωρούν πως δεν θα αργήσουν να πέσουν στα «δίχτυα» τους. Ετσι οι ελεύθεροι σκοπευτές παραμένουν ακροβολισμένοι στο επαρχιακό ορεινό οδικό δίκτυο, έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να απαντήσουν με πυρά, σε περίπτωση που εντοπιστούν οι δραπέτες, ενώ το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., που πετά αδιάκοπα, ελέγχει κάθε «σκοτεινό» σημείο στις πλαγιές των βουνών.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...