Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Τρίτη 25/6/2013

ΚΡΙΟΣ: Χάρη στην πληθωρική σας προσωπικότητα αλλά και στην ικανότητά σας να εκφράζεστε εύστοχα, κερδίζετε την προσοχή και τη συμπάθεια όλων. Είναι ευκαιρία να μπορέσετε να πλησιάσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ειλικρινά και να κερδίσετε την εύνοιά τους. Πολύ καλή ατμόσφαιρα στα οικογενειακά σας, καθώς παίρνετε χαρά και ικανοποίηση από την επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όσους σας πλησιάζουνε. Μπορεί να σας μιλάνε ευχάριστα, κοιτάνε όμως πώς να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και μόνο. Δεν χρειάζεται λοιπόν να δίνετε ιδιαίτερη βάση στα λόγια και τις υποσχέσεις κανενός. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσελκύετε τα βλέμματα όλων, όχι όμως πάντα για καλό. Φανείτε πολύ επιφυλακτικοί με άτομα που θα σας πλησιάσουν ύστερα από μεγάλο διάστημα, καθώς και με νέες γνωριμίες. Αλλα θα σας λένε και άλλα θα πιστεύουν πραγματικά. Στα αισθηματικά σας προτιμήστε έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο με τον σύντροφό σας, από την εσωστρέφεια και την επίδειξη ισχύος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ καλές οι προοπτικές για τα αισθηματικά σας, καθώς μπορείτε να περάσετε όμορφες και πολύ ζεστές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Στηριχθείτε στη γοητεία σας και ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας. Κάποιοι φίλοι που τους έχετε χάσει εδώ και πολύ καιρό μπορεί ξαφνικά να σας θυμηθούν σήμερα. Μη βιαστείτε να τους εμπιστευτείτε, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις από αγαπημένα σας πρόσωπα που είναι μακριά σας, ενώ χάρη στην έντονη κοινωνικότητά σας θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με καλούς σας φίλους και να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές. Προσέξτε όμως τα έξοδά σας στον οικονομικό τομέα, καθώς υπάρχει έντονη τάση για υπερβολές και ίσως να ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θετικότερες οι προοπτικές για τα αισθηματικά σας καθώς με τη συμπεριφορά σας κάνετε τον σύντροφό σας να σας εκδηλώσει τα πιο ζεστά του συναισθήματα. Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως ξέρετε να ακούτε άλλα και να δείχνετε πως τον καταλαβαίνετε. Με αυτό τον τρόπο ανανεώνετε τη σχέση σας και την κάνετε περισσότερο ενδιαφέρουσα.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πραγματικά ό,τι θελήσετε. Θα σας έρθουν οι κατάλληλες ιδέες για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, ενώ μια σειρά από ευχάριστες συμπτώσεις θα σας βεβαιώσουν πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Υπέροχες στιγμές σάς περιμένουν στα αισθηματικά ενώ στα οικογενειακά θα συναντήσετε υποστήριξη και κατανόηση στις απόψεις σας. Δοκιμάστε την τύχη σας στα πάντα και προχωρήστε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χάρη στην ισχυρή διαίσθησή σας θα είστε ικανοί να πάρετε σωστές αποφάσεις για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να περάσετε πολύ όμορφα με τη συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων, ενώ κάποιες προσδοκίες σε σχέση με τα αισθηματικά σας θα εκπληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση σας. Μην είστε τόσο απαιτητικοί και κρατήστε την ψυχραιμία σας, δεν κερδίζετε τίποτα με το να καβγαδίζετε. Αποφύγετε την αναφορά σε επίμαχα θέματα του παρελθόντος και κρατείστε χαμηλούς τόνους, έτσι θα βοηθηθείτε σημαντικά. Μέσα από την επικοινωνία με αγαπημένα σας φιλικά πρόσωπα θα χαλαρώσετε και θα βρείτε την κατανόηση που χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ θετικές οι προοπτικές για τα αισθηματικά σας, καθώς μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε όλη την αγάπη και τη ζεστασιά που χρειάζεστε. Είστε πολύ γοητευτικοί γι’ αυτό αν είστε μόνοι, μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μη βιαστείτε όμως να επενδύσετε αν δεν περάσει αρκετός καιρός. Πολύ καλά τα πράγματα είναι σήμερα στον οικονομικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τα ρίσκα και τις παράτολμες κινήσεις κάθε είδους καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται για ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Προτιμήστε απλώς να διασκεδάσετε και να αποφύγετε όσο μπορείτε τις σοβαρές δραστηριότητες. Αν σας πλησιάσει κάποια σχέση από το παρελθόν σας, φανείτε επιφυλακτικοί, αφού κανείς δεν εγγυάται την αξιοπιστία των αισθημάτων από την άλλη πλευρά.

ΙΧΘΥΕΣ: Μέσα από τους φίλους αλλά και τον σύντροφό σας θα νιώσετε απόλυτα καλυμμένοι ψυχικά και με την παρουσία τους παίρνετε επιπλέον δύναμη που σας βοηθά να γίνεστε καλύτεροι. Με την οικογένειά σας όμως η συνεννόηση θα είναι αρκετά δύσκολη. Μόνο με υπομονή χαμηλούς τόνους θα τα καταφέρετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...