Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Ελεύθερο πουλί ο Λάκης Γαβαλάς!

Εκτός Κορυδαλλού ο 60χρονος επιχειρηματίας, με funky θερινό look και έτοιμος για νέες περιπέτειες!

Τέλος ο «Γολγοθάς» για τον Λάκη Γαβαλά! Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας με extra funky καλοκαιρινό look και διάθεση, φορώντας μάλιστα κι ένα λευκό Τ-shirt που είχε «στάμπα» με… νόημα, βγήκε από τη φυλακή μετά από 14 ολόκληρους μήνες και είναι έτοιμος πλέον να συναντήσει το διεθνές jet set στην αγαπημένη του Μύκονο.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας πέρασε λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι την καγκελόπορτα του Κορυδαλλού αποφασισμένος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Τα βλέμματα των δημοσιογράφων που περίμεναν έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα για τη στιγμή που θα τον έβλεπαν να διαβαίνει την πύλη έκλεψε η άσπρη μπλούζα που φορούσε.

Λογοπαίγνιο Και αυτό γιατί στο μπροστινό της μέρος είχε τυπωμένη τη φράση «FREE (ελεύθερος) DA» και στο πίσω τη λέξη «KAΗLO», που παραπέμπει στο όνομα της Μεξικανής ζωγράφου Φρίντα Κάλο. Το καλοκαιρινό λουκ του Λάκη Γαβαλά συμπλήρωναν ένα μοντέρνο ζευγάρι γυαλιά-καθρέπτες, ένα καπελάκι τζόκεϊ και ένα τζιν σορτς με κίτρινη ζώνη, ενώ στον ώμο του είχε περασμένη μια καφέ δερμάτινη τσάντα.

Σε χαρούμενο κλίμα, όπως ακριβώς και το… ντύσιμό του, κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις που έκανε μπροστά στις κάμερες: «Είναι δώρο Θεού να ζούμε, να προχωράμε και να αποδείξουμε ότι τα πάντα στη ζωή δεν είναι ούτε τιμωρία ούτε και μεγάλη ευτυχία. Είναι κάτι το ενδιάμεσο. Από την άλλη μεριά, ο Παναγούλης όταν βγήκε τότε από την άδικη φυλακή είπε ότι: “τώρα μπαίνω σε μια μεγάλη φυλακή»…”» δήλωσε ο 60χρονος επιχειρηματίας, που αποκάλυψε ότι δεν έχει σχεδιάσει ακόμη τις επόμενες κινήσεις του:

Βιβλίο

«Θέλω απλώς να “αδειάσω” εντελώς, να γίνω ξανά σαν μολύβι και όταν θα είμαι μολύβι θα δω πού θα δέσω, πού θα ρίξω το δόλωμά μου», σημείωσε με νόημα. Τέλος, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι θα του λείψουν κάποιοι άνθρωποι από τη φυλακή: «Αισθάνθηκα άσχημα με κάποιους ανθρώπους που είναι μέσα άδικα. Αλλοι, βέβαια, μπορεί να είναι δίκαια. Εγώ παίρνω το ανθρώπινο στοιχείο. Είμαι πάρα πολύ συγκλονισμένος και συγκινημένος. Εχω χάσει 14 μήνες από τη δημιουργικότητα που έχω μέσα μου και πιστεύω να τους ανακτήσω», κατέληξε. Στην ερώτηση πάντως εάν σκέφτεται να γράψει βιβλίο με την εμπειρία του, γέλασε και απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο.

Και η Νότα

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον Λάκη Γαβαλά, αποφυλακίστηκε χθες και η αδελφή του, Νότα. Η ίδια, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε ευτυχισμένη και ευχήθηκε να μη βρεθεί κανείς στη θέση που ήταν εκείνη και ο διάσημος αδελφός της. Η Νότα Γαβαλά κατά την έξοδό της από τη φυλακή κρατούσε ένα γλαστράκι το οποίο, όπως δήλωσε, της δώρισαν άνθρωποι που την αγάπησαν μέσα στη φυλακή.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ – ΦΩΤ.: ΔΗΜΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....