Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ξαναπαίζει μπάλα για την ΑΕΚ

Ο «Λύμπε» έπεισε τον 31χρονο Χρήστο Καλαντζή να επιστρέψει στα γήπεδα.

Το πήρε πάνω του να πείσει τον Χρήστο Καλαντζή να συνεχίσει την μπάλα φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και, όπως φαίνεται, τα κατάφερε ο Νίκος Λυμπερόπουλος!

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, που είχε ανακοινώσει πως τερματίζει την καριέρα του μετά την απόφαση της ομάδας του να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο, και τελικά έφερε τα πάνω κάτω! Λίγο η καλή μεταξύ τους σχέση (γνωρίζονται από την Καλαμάτα), λίγο το πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη που του αναλύθηκε λεπτομερώς, λίγο τα άκρως κολακευτικά σχόλια που μεταφέρθηκαν στον 31χρονο επιθετικό από τους Μπάγεβιτς και Δέλλα, όλα αυτά λοιπόν λειτούργησαν καταλυτικά στο να μεταπειστεί και να επιστρέψει στα γήπεδα. Οπως διέρρεε χθες, σήμερα κιόλας θα συναντηθεί στην Αθήνα με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» για να υπογράψει το νέο του, διετές συμβόλαιο με το κλαμπ.

Ο Καλαντζής δεν θα είναι βέβαια ο μόνος επιθετικός που θα αποκτήσει η Ενωση. Εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, όπως εκείνη του Τζακ Τάουπ. Ο 30χρονος Ολλανδός βρίσκεται στα υπόψη, αλλά δεν θα βιαστούν στον «Δικέφαλο» να του καταθέσουν πρόταση, αφού ψάχνουν για νεότερο ηλικιακά ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε και περισσότερες καλές σεζόν να έχει μπροστά του, αλλά και μεταπολιτική αξία να παρουσιάζει… Για τον Τάουπ πάντως ενδιαφέρονται και σύλλογοι από την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν, με πρόθεση να πληρώσουν αδρά…

Τέλος, ο Γιάννης Καραλής, που δεν έχει ειδοποιηθεί ακόμα από την ΑΕΚ, αρχίζει να κοιτάζει και προς άλλες κατευθύνσεις. Από το περιβάλλον του διαρρέει πως έχει προτάσεις από δύο συλλόγους της Σούπερ Λίγκας, αλλά και από ομάδες της Βουλγαρίας και της Κύπρου.


Δεν ανησυχούν για την αίτηση

Αίτηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να καταπέσει η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε χθες η ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, αλλά και ο Αντώνης Ρίκκα. Από την πλευρά της νέας διοίκησης του «Δικεφάλου» πάντως λένε πως σε πρώτη φάση δεν ανησυχούν, καθότι η εταιρεία βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Την υπόθεση έχει αναλάβει πάντως το νομικό τμήμα.

– Ανακοινώθηκε χθες από την Περιφέρεια Αττικής το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιδοτήσεων, στο οποίο θα συμπεριληφθεί και το γήπεδο της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, θα δαπανηθούν 55 εκατομμύρια ευρώ σε έργα κοινωνικών και αθλητικών υποδομών (βρεφονηπιακοί σταθμοί, παιδικές χαρές, νοσοκομεία, ΚΑΠΗ, χώροι άθλησης κ.ά.) και σε αυτά εντάσσεται και η κατασκευή του νέου «κιτρινόμαυρου» γηπέδου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...