Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

«Επιφοίτηση» με γιόγκα και non stop πάρτι

Τριήμερο στο Νησί των Ανέμων με yachts, βαφτίσια, ηλιοθεραπεία και κοσμικές βουτιές.

Οι celebrities έριξαν άγκυρα στη Μύκονο! Από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μέχρι και σήμερα το Νησί των Ανέμων βουλιάζει από κόσμο. Δεκάδες εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz κολύμπησαν στα καταγάλανα νερά του νησιού, περπάτησαν στα γραφικά του σοκάκια και έγιναν οι πρωταγωνιστές των παπαράτσι. Εφοπλιστές, επιχειρηματίες, αθλητές και τηλεαστέρες «μπερδεύτηκαν» μεταξύ τους στις κοσμικές παραλίες και μαύρισαν αλειμμένοι με μπόλικο λάδι πάνω στις πολυτελείς ξαπλώστρες στην Ψαρού και το Καλό Λιβάδι.

Ανάμεσα στις βουτιές και το ατελείωτο χαλάρωμα στις ξαπλώστρες υπήρχε χρόνος και για πάρτι. Με αφορμή τα βαφτίσια των εγγονών του αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη, στήθηκε στο γνωστό μυκονιάτικο στέκι «Phos» τρικούβερτο γλέντι με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο. Ανάμεσα στους υψηλούς καλεσμένους ήταν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, με τους παρευρισκομένους να ξεφαντώνουν μέχρι το πρωί με λουλουδοπόλεμο και σπάσιμο πιάτων.

Οπως ήταν αναμενόμενο, δεν είχαμε μόνο συνάντηση celebrities στο νησί, αλλά και θαλαμηγών που ανήκαν σε γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου. Από το «Paris» της Μαριάννας Λάτση, που φιλοξένησε τον Ηλία Ψινάκη, ώς το «Oniro» της οικογένειας Δράγνη και το «T-2» του νεαρού εφοπλιστή Θέμη Πετράκη, τα ονειρικά yachts έδεσαν στο Παλιό Λιμάνι. Την παράσταση πάντως στο λιμάνι του Πόρου έκλεψε η θαλαμηγός «Adamas II» του Νίκου Πατέρα.488g96g

Στη μάχη της ξαπλώστρας η Μαρία Μενούνος ήταν -το δίχως άλλο- από τις σταρ που μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων. Η ομογενής star του Χόλιγουντ βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή τη βάφτιση της κόρης της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λεό Πατίτσα, κι έμεινε με το ζευγάρι για να χαλαρώσει κάνοντάς βουτιές στην Ψαρού. Η όμορφη Μαρία Μενούνος δεν σταμάτησε να μιλάει και να φωτογραφίζεται με όσους την πλησίαζαν, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το μαγιό της, το οποίο σχεδιάστηκε με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας ειδικά για τις διακοπές της στη χώρα μας, ενώ η λεπτομέρεια με τα αρχικά του ονοματεπωνύμου της «ΜΜ» στο πίσω μέρος του μπικίνι έκανε τη διαφορά. Η όμορφη παρουσιάστρια γνωρίστηκε με τη Φανή Χαλκιά και τη Σίσσυ Φειδά που απολάμβανε το μπάνιο της φορώντας ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο μπικίνι, ενώ λίγο αργότερα βοήθησε και έναν ντόπιο ψαρά να κουβαλήσει την ψαριά του. Μαζί με τη Μαρία Μενούνος χαλάρωσε και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία είχε πιεστεί ιδιαίτερα από τις προετοιμασίες της βάφτισης. Κρίνοντας από το λευκό χρώμα στο δέρμα της Μαριέττας και του Λεό, το ζευγάρι δεν είχε μέχρι τώρα χρόνο να χαλαρώσει κάτω από τον λαμπερό ελληνικό ήλιο. Ετσι άδραξε την ευκαιρία και καθημερινά παίζει στα κρυστάλλινα νερά της Μυκόνου, ενώ ο Λεό Πατίτσας δοκιμάζει τις δυνάμεις του στα θαλάσσια σπορ. Αλλωστε η μεγάλη του αδυναμία είναι το surfing. Οποτε έχει «καλό» αέρα, ο νεαρός εφοπλιστής αφήνει για λίγο την αγκαλιά της συζύγου του και… δαμάζει τα κύματα.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το παρών στη παραλία της Ψαρούς έδωσαν η Μάντα Παπαδάκου και η κουμπάρα της και κολλητή της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ. Οι δυο τους έπαιξαν στην άμμο με τις κόρες τους, ενώ η Αννίτα βρήκε ευκαιρία και βούτηξε στα βαθιά φορώντας βατραχοπέδιλα και μάσκα.

Φωτιές στην… άμμο άναψε και η Σόφη Πασχάλη, η οποία είχε στο πλευρό της την Ελενα Παπαβασιλείου. Η… παραλίγο εθνική μας γυμνάστρια πόζαρε όλο νάζι (ως νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη), ξαπλωμένη κάτω από τον καυτό ήλιο και φορώντας ένα τεράστιο ψάθινο καπέλο για να προστατεύει το πρόσωπό της. Βέβαια η ωραία Σόφη δεν άντεξε ούτε μέρα χωρίς να κάνει γυμναστική κι έτσι έστησε πρόχειρα ένα μαθηματάκι γιόγκα by the sea για να χαλαρώσει το κορμί και το πνεύμα!

Οι Σωτήρης Κυργιάκος και Νίκος Παντίδος είχαν το προνόμιο να εκπροσωπήσουν την κλάδο των ποδοσφαιριστών στο Νησί των Ανέμων το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν τις απόψεις τους για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου φορώντας μαγιό και κάνοντας στο… ημίχρονο της κουβέντας τους τις απαραίτητες βουτιές.   25g966f87

Μπορεί ο Δημήτρης Βλάχος να μην εμφανίζεται φέτος στην τηλεόραση, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητος. Φορώντας βερμούδα και σαγιονάρες ο γοητευτικός παρουσιαστής σεργιάνιζε ασυνόδευτος στα σοκάκια. Τη βραδινή τους βόλτα φαίνεται πως απολάμβαναν η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο σύντροφός της Γιάννης Σιδεράκης. Οι δυο τους βρίσκονται στο νησί τον τελευταίο μήνα, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή δεν έχουν αρχίσει ακόμη και όπως δείχνει ο φωτογραφικός φακός, χαλαρώνουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Ετσι όπως το πάνε ίσως ανακηρυχτούν και οι «μασκότ» του φετινού καλοκαιριού στο νησί, μιας και διακοπές τους είναι μακράς διαρκείας στο νησί.

Το βραδινό αεράκι στα στενά της Μυκόνου απόλαυσε και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας με τη νέα, εντυπωσιακή του σύντροφο. Το ζευγάρι μετράει αρκετούς μήνες μαζί και σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου. Ο νεαρός επιχειρηματίας έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και έχει ηρεμήσει στην αγκαλιά της νέας του αγαπημένης του.

Σε γνωστό μυκονιάτικο μαγαζί, με μαγική φωνή του Αντώνη Ρέμου, βάφτισε ο Σάββας Θεοδωρίδης του Ολυμπιακού τα εγγόνια του. Φυσικά τον τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και εκλεκτοί καλεσμένοι. Ο λουλουδοπόλεμος, το σπάσιμο πιάτων και το ξεφάντωμα κράτησαν μέχρι το πρωί…

Η… εθνική γυμνάστρια σε φόρμα

Ανάμεσα στις καυτές παρουσίες που μαγνήτισαν τα βλέμματα των λουομένων και τα φλας των παπαράτσι ήταν και αυτή της Ελένης Πετρουλάκη. Η «εθνική μας γυμνάστρια» βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Ιλια Ιβιτς στο Νησί των Ανέμων, καλεσμένοι φιλικού τους ζευγαριού. Η ίδια εμφανίστηκε σε κοσμική παραλία του νησιού μαζί με τα παιδιά της φορώντας ένα άκρως σέξι μαγιό! Η Ελένη από τη μία έκανε τις βουτιές της και από την άλλη δεν έπαψε στιγμή να ασχολείται με τις κόρες της,που της έχουν μεγάλη αδυναμία. Η εκρηκτική γυμνάστρια διαθέτει υπέροχο κορμί που πολλές θα το ζήλευαν και παρά το γεγονός ότι έχει γίνει τέσσερις φορές μαμά, καταφέρνει να διατηρείται σε άψογη φόρμα.

Η Ελένη Πετρουλάκη βρέθηκε στη Μύκονο για να ξεκουραστεί από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και άλλη μία φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ, ακόμη και στην παραλία. Η γυμνάστρια συνδύασε το μαγιό με μακρύ, μαύρο κολιέ και οι στιλιστικές της επιλογές σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.336g985g9 1

Διαγωνισμός ομορφιάς πάνω στην καυτή άμμο

Μπορεί ο υδράργυρος να σκαρφαλώνει στους 39 βαθμούς Κελσίου, ο ήλιος να λιώνει το μακιγιάζ και η αλμύρα να χαλάει την μπούκλα, ωστόσο αυτά δεν φάνηκε να εμποδίζουν τις διαγωνιζόμενες να περπατήσουν στην πασαρέλα της άμμου για να επιδείξουν τα κάλλη τους σε όσους βρέθηκαν στον Ορνό. Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Miss Τουρισμός μπορεί αρχικά να ξάφνιασε όσους έπιναν τα κοκτέιλ τους και άπλωναν το αντηλιακό τους στο κορμί τους, όμως γρήγορα τα κινητά πήραν φωτιά, μια και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν για το… αρχείο τους ένα στιγμιότυπο από τον διαγωνισμό.

Οι εννέα διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους και περπάτησαν με πλατφόρμα τακούνι πάνω στον ξύλινο διάδρομο, μπροστά στα μάτια των λουομένων που απολάμβαναν το θέαμα. Κι αν στο παρελθόν κάποιοι διαγωνισμοί είχαν στο «ρεπερτόριό» τους σπόντες, «μαλλιοτραβήγματα» και μπηχτές, οι κοπέλες που διαγωνίστηκαν για την ανάδειξη της Miss Τουρισμός έδειξαν πως το μόντελινγκ τις ενώνει. Αντε, και του χρόνου!

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΦΩΤ.: ΤΑΣΟΣ ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑΣ

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...