Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η Ελληνίδα «Χουρέμ» πλάι στον Σουλεϊμάν!

Ποια είναι η Βαχιντέ Γκορδούμ που θα αντικαταστήσει τη Γερμανίδα πρωταγωνίστρια στην τουρκική σειρά.

Πολλά ήταν τα σενάρια που ακούγονταν περί αντικατάστασης της Μεριέμ Ουζερλί, της τηλεοπτικής Χουρέμ στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή». Φυσικά, αρκετές ήταν οι ηθοποιοί που διεκδίκησαν μια θέση όχι μόνο στο χαρέμι αλλά και στο όνειρο, αφού η σειρά σε όποια χώρα και αν έχει προβληθεί σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.

Τελικά μια Ελληνίδα είναι η τυχερή που θα αντικαταστήσει τη Γερμανίδα ηθοποιό στην πετυχημένη τουρκική σειρά, η οποία θα συνεχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα από τη νέα σεζόν. Η Βαχιντέ Γκορδούμ γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1965 από γονείς Ελληνες μετανάστες και μεγάλωσε σε έναν δρόμο όπου έμεναν κυρίως Λεβαντίνοι. Σύμφωνα με στοιχεία από το βιογραφικό της, ο πατέρας της εργαζόταν ως φορτηγατζής και η μητέρα της ήταν νοικοκυρά.

Η Βαχιντέ μεγάλωσε σε ένα δεμένο οικογενειακό περιβάλλον, με παραδοσιακές αξίες και φυσικά με έντονη την ελληνική κουλτούρα. Από μικρή λάτρευε να διαβάζει περιοδικά, βιβλία και να πηγαίνει στο σινεμά. Στο σχολείο ασχολήθηκε με τη γραφιστική, όμως τελικά ακολούθησε σπουδές στα οικονομικά, χωρίς η υποκριτική να φύγει από το μυαλό και την καρδιά της. Επειτα από εξετάσεις πέρασε με επιτυχία στο Eylül University, στον τομέα Καλών Τεχνών και Θεάτρου και μάλιστα αποφοίτησε με πολύ καλό βαθμό. Κάποια στιγμή σκέφτηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές της λόγω έλλειψης χρημάτων, όμως χάρη στη βοήθεια του καθηγητή της που διέκρινε το ταλέντο της ξεπέρασε τη δυσκολία. Η εμφάνισή της τη βοήθησε να ανακηρυχθεί το ομορφότερο κορίτσι στην περιοχή της, ενώ η επιτυχία ήρθε και στην προσωπική της ζωή, αφού λίγο μετά την αποφοίτησή της δέχθηκε πρόταση γάμου από τον Αλτάν Γκορδούμ. Παντρεύτηκαν, εγκαταστάθηκαν στην Αγκυρα και έκαναν οικογένεια.

Αν και ξεκίνησε από το θέατρο, η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της λίγο αργότερα και έγινε γνωστή από τη σειρά «Ενα παραμύθι της Κωνσταντινούπολης», όπου υποδύθηκε τη Σούζαν Κοζάν. Στο βιογραφικό της έχει πολλές επιτυχημένες δουλειές και συνεργασίες, όπως αυτή με τον Τσετίν Τεκιντόρ (ο Ναζίφ Καρά στο «Καρανταγί») στην ταινία «Πρώτη αγάπη». Η Βαχιντέ έχει λάβει αρκετές διακρίσεις για τις ερμηνείες της τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, ενώ τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό ως Χουρέμ, στη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Τουρκίας «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» πλάι στον Χαλίτ Εργκένς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...