Λιχουδιές Μεσογείου στο πιάτο!
Αρωμα από Ιταλία θα έχει το νέο επεισόδιο της «Αριστης Κουζίνας». Ο chef Αρης Τσανακλίδης για την αυριανή εκπομπή, που θα προβληθεί στις 16.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έχει φροντίσει να συνδυάσει ιταλικά πιάτα και νοστιμιές φτιαγμένες σε ελληνικό φόντο, θέλοντας να μοιραστεί τα μυστικά της κουζίνας με τους τηλεθεατές του. Ο chef παρουσιαστής Αρης Τσανακλίδης επισκέπτεται έναν παλιό του γνώριμο και συζητούν για τις ιταλικές γεύσεις του Βορρά και του Νότου. Δείχνουν τα μυστικά για το τέλειο ριζότο τρούφας και μανιταριών και ακόμη μία συγγενική συνταγή, το μεσογειακό κριθαρότο λαχανικών. Και επειδή αυτά ήταν μόνον η αρχή, επιστρέφει πίσω στην κουζίνα του, στο Θησείο, όπου και ετοιμάζει σκαλοπίνια με καπνιστή γαλοπούλα αλλά και γαλλικό τοστ με φέτες τσουρεκιού και σοκολάτα. Ακόμη, συνεχίζοντας την παράδοση των ιταλικών πιάτων, θα φτιάξει μια παραδοσιακή καρμπονάρα με αβγά και μπέικον, όπως και λαχταριστά θαλασσινά κυδώνια με ούζο Πλωμαρίου. Για το τέλος, θα μας δείξει φρυγανιές παξιμαδιού με σολομό και άνηθο, ολοκληρώνοντας τη γευστική πανδαισία με άρωμα Μεσογείου.