Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

O businessman που ήθελε νεκρό τον Ανδρεαδάκη

Η δικογραφία για τον τραυματισμό του γνωστού Κρητικού επιχειρηματία από μαφιόζικη επίθεση με χειροβομβίδα τον περασμένο Ιούνιο στη Βούλα.

Στον εισαγγελέα θα δοθεί σήμερα η δικογραφία που συντάχθηκε από το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής για τον σοβαρό τραυματισμό από χειροβομβίδα του γνωστού Κρητικού επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη τον Ιούνιο του 2012. Ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας φέρεται γνωστός Αθηναίος businessman ο οποίος είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα!

Οπως είναι γνωστό, ο Ανδρεαδάκης είχε παραλάβει στο σπίτι του στη Βούλα μία γλάστρα με ένα «μπιλιέτο» που έγραφε: «Από ένα παλιό σου φίλο». Το δέμα που συνόδευε τη γλάστρα ήταν παγιδευμένο με χειροβομβίδα ρωσικής κατασκευής, η οποία εξερράγη στα χέρια του επιχειρηματία με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης έδωσε μάχη με τον θάνατο για μεγάλο διάστημα και τελικά κατάφερε να επιζήσει.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», ηθικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας φέρεται να είναι επίσης γνωστός Αθηναίος επιχειρηματίας που είχε προσωπικές διαφορές με τον Ηρακλειώτη ξενοδόχο και θέλησε να τις λύσει με αυτό τον τρόπο. Μάλιστα, ήδη ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει σοβαρά «μπερδέματα» με τον νόμο για υποθέσεις οικονομικής φύσης.

Οι Κρητικοί

Ως φυσικοί αυτουργοί της απόπειρας ανθρωποκτονίας φέρονται δύο άνδρες και μία γυναίκα οι οποίοι ήδη έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Ασφάλεια, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο Κρητικοί που φέρεται να έχουν σχέση με την υπόθεση. Οπως προέκυψε από τις πολύμηνες έρευνες του τμήματος Εκβιαστών, ο γνωστός επιχειρηματίας είχε στην προσωπική του φρουρά έναν Κρητικό ο οποίος είχε απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας. Μέσω του συγκεκριμένου προσώπου ο επιχειρηματίας κατάφερε να βρει τους ανθρώπους που είχαν την «τεχνογνωσία» να κατασκευάσουν το εκρηκτικό πακέτο και βέβαια να φέρουν εις πέρας την αποστολή εξόντωσης του Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη.

Οι δύο Κρητικοί, που ήδη έχουν συλληφθεί, παρέλαβαν έτοιμο το εκρηκτικό δέμα -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- και το παρέδωσαν στη συνεργάτιδά τους, η οποία εργάζονταν σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην περιοχή της Γλυφάδας. Η συγκεκριμένη γυναίκα κατηγορείται από την Ασφάλεια ότι είναι ο άνθρωπος που παρέδωσε το δέμα στο κατάστημα πώλησης φυτών στη Γλυφάδα, δίνοντας και τη διεύθυνση του Α. Ανδρεαδάκη ώστε να του αποσταλεί το εκρηκτικό δέμα με τη συνοδεία γλάστρας!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...