Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Βουτιά στη Βάρκιζα από τα Στρουμφάκια

Μπλε χρώμα απέκτησε η παραλία σε ένα μοναδικό event, με τους λιλιπούτειους θαυμαστές των μικροσκοπικών ηρώων να δίνουν εντυπωσιακό παρών.

Η Βάρκιζα έγινε μπλε όταν πάτησε το πόδι της η Στρουμφίτα και ο Μπαρμπαστρουμφ στην πλαζ. Οι λιλιπούτειοι θαυμαστές των Στρουμφ, αλλά και όσοι ένιωσαν για λίγο παιδιά έδωσαν το παρών σε ένα μοναδικό θέαμα με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα των Στρουμφ, αλλά και την πολυαναμενόμενη ταινία «Στρουμφάκια 2», που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood.

Οσα παιδάκια βρέθηκαν στη Βάρκιζα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τη Στρουμφίτα, τον Μπαρμπαστρούμφ και τον Σκουντούφλη, να φωτογραφηθούν μαζί τους, αλλά και να πιουν μια μοναδική, δροσιστική μπλε Στρουμφογρανίτα. Οι υπεύθυνοι του event είχαν δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με στρουμφοδραστηριότητες προκειμένου να κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά στα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να παίξουν κυνήγι του θησαυρού, να ζωγραφίσουν στρουμφοσχέδια και να κυνηγήσουν μπλε στρουμφομπαλάκια. Φυσικά μια τέτοια βόλτα δεν θα μπορούσε να μην έχει δώρα. Στο αποκορύφωμα της στρουμφοδιασκέδασης φωτογραφήθηκαν όλοι γύρω από ένα απίθανο στρουμφογλυπτό φτιαγμένο από άμμο, τραγούδησαν «Happy Birthday» για τα γενέθλια του Peyo -δημιουργού των Στρουμφ- και φύσηξαν τα κεράκια της μπλε τούρτας, στιγμιότυπο το οποίο αναμεταδόθηκε σε όλον τον κόσμο. Οσο για τα θρυλικά μπλε πλασματάκια; Επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με νέες διασκεδαστικές περιπέτειες, χάρη στην εμμονή του σατανικού μάγου Δρακουμέλ που συνεχίζει -ευτυχώς για μας, χωρίς αποτέλεσμα- να τα καταδιώκει. Μία ακόμη φορά θα τα απολαύσουμε σε εντυπωσιακό συνδυασμό 3D με live action. Η ιστορία της νέας ταινίας θα μας πάει μέχρι το Παρίσι, όπου θα φτάσουν ο Μπαρμπαστρούμφ και τα υπόλοιπα Στρουμφάκια προς αναζήτηση της ωραίας Στρουμφίτας. Μάλιστα, σύμφωνα με το στόρι, ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ.

Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ -και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα- μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει, το μυστικό ξόρκι για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ. Ετσι, ο Δρακουμέλ την απαγάγει και την πηγαίνει στο Παρίσι, εκεί που όλοι τον θεωρούν ως τον σπουδαιότερο μάγο του κόσμου. Ο Μπαρμπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος αφήνουν το Στρουμφοχωριό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου, τους συμμάχους τους από τη Νέα Υόρκη, για να τη φέρουν πίσω. Ομως η Στρουμφίτα, που πάντα πίστευε ότι ήταν διαφορετική από τα άλλα Στρουμφ, αισθάνεται ότι βρήκε τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στα Πειραχτήρια και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να πειστεί ότι το Στρουμφοχωριό δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εκείνη.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...