Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σάββατο 29/6/2013

ΚΡΙΟΣ: Οι φίλοι σας μπορεί να σας δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ θα μείνετε ευχαριστημένοι από το γεγονός πως είναι δίπλα σας με κάθε τρόπο. Στα αισθηματικά σας είστε ευχαριστημένοι από τον σύντροφό σας, πρέπει όμως να αναλάβετε πρόθυμα κάποιες υποχρεώσεις που συνεπάγεται η σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά στη σωστή κατανομή των εξόδων σας, ενώ μπορεί να έρθουν στα χέρια σας κάποια χρήματα και μάλιστα με απρόσμενο τρόπο. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με τη διαρρύθμιση του χώρου σας και να κάνετε επιτυχημένες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απαιτούν κάποιο ρίσκο εκ μέρους σας, ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Χάρη στον συνδυασμό διαίσθησης και λογικής μπορείτε να υπολογίσετε σοβαρά στην επιτυχία των σκοπών σας. Θα σας προσφερθούν ευκαιρίες για διασκέδαση με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Η διάθεσή σας αλλάζει πολύ εύκολα και δεν είναι εύκολο για κάποιον να σας καταλάβει. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία για να διατηρήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας. Προσέξτε τα οικογενειακά σας, καθώς είναι εύκολο να γίνουν παρεξηγήσεις. Είναι προτιμότερο να αναζητήσετε τη συντροφιά καλών σας φίλων.

ΛΕΩΝ: Μη βασίζεστε σε όσα ακούτε και προτιμήστε να στηριχτείτε στη διαίσθησή σας. Αρκετά πρόσωπα θα αναζητήσουν τη συντροφιά σας, εσείς όμως μπορείτε να διακρίνετε τις προθέσεις τους και να αποφασίσετε ανάλογα. Θετικές είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα λόγια σας έχουν τη μοναδική ικανότητα να προβληματίζουν θετικά τους γύρω σας. Ετσι αν θέλετε να ζητήσετε κάτι ή να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο που για εσάς έχει σημασία, προχωρήστε άμεσα. Θα βρεθείτε με αγαπημένους σας φίλους και να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ: Οσοι είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Το σημαντικό όμως είναι ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μια σχέση που θα σας καλύπτει ουσιαστικά, υποσχόμενη επιπλέον σταθερότητα και διάρκεια. Οσοι είστε ήδη σε σχέση σάς περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα τονώσουν το ενδιαφέρον για τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Αν νιώθετε πιεσμένοι από το βάρος των δυσκολιών, μην το βάζετε κάτω. Εχετε την ικανότητα να βλέπετε μπροστά κι έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας με επιτυχία. Είναι πιθανόν να λάβετε απρόσμενη βοήθεια και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένετε. Καλές είναι οι προοπτικές για τα αισθηματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πληθωρικός σας χαρακτήρας είναι ευχάριστος για τους φίλους σας, αλλά μάλλον κουραστικός για την οικογένειά σας. Αν όμως κρατήσετε τις ισορροπίες, θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Μην αφήνετε την επαγγελματική σας εξέλιξη να σας γίνεται εμμονή. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα εισπράξετε πολλή αγάπη από τον σύντροφό σας και θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές. Οι αδέσμευτοι σε κάποια κοντινή μετακίνησή σας μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει. Δώστε όμως προσοχή στα οικογενειακά σας, καθώς εύκολα μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ολα τα γεγονότα της σημερινής ημέρας θα συμβάλουν στην καλή σας διάθεση αλλά και στην ικανότητά σας να βρίσκετε αποτελεσματικές λύσεις σε καταστάσεις που σας απασχολούν. Αυτό συμβαίνει γιατί η ψυχή σας βρίσκεται σε αρμονία, ενώ όταν πρέπει επεμβαίνει και η συμπαντική βοήθεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήνετε σκέψεις για το παρελθόν να σας ρίχνουν. Κρατήστε τις εμπειρίες που είχαν να σας διδάξουν κάτι κι έπειτα βρείτε το κουράγιο να κοιτάξετε μπροστά. Εξάλλου στη ζωή υπάρχει συνάμα η χαρά με τη λύπη. Εξαιρετικές είναι οι προοπτικές για τα αισθηματικά σας, αρκεί να μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...