Μπαίνουν στο χειρουργείο για να κάνουν κοιλιακούς… φέτες

Η πρωτοποριακή μέθοδος γλυπτικής σώματος που όμως κοστίζει πολλά.

Οι κοιλιακοί φέτες των διασήμων έχουν γίνει εμμονή και στους κοινούς θνητούς, οι οποίοι, δυστυχώς, δεν βλέπουν πάντα τις προσπάθειές τους στα γυμναστήρια να επιβραβεύονται. Γι’ αυτούς, τη λύση έχει η πλαστική χειρουργική. Ηδη σε κλινική του Λονδίνου εφαρμόζεται πρωτοποριακή μέθοδος γλυπτικής σώματος, η επονομαζόμενη λιποαναρρόφηση τεσσάρων διαστάσεων!

Αυτή η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και βασίζεται στην τεχνολογία λιποαναρρόφησης 4D VASER, η οποία απομακρύνει ανεπιθύμητες συσσωρεύσεις λίπους από το σώμα, ενώ προβλέπει και τη μεταφορά λίπους σε άλλα σημεία, για να βελτιώσει τον όγκο τους. Αυτή η επέμβαση δεν απευθύνεται μόνο σε τολμηρούς, που δεν φοβούνται το νυστέρι, αλλά και σε άνδρες με αρκετά μεγάλο πορτοφόλι, αφού το κόστος της ανέρχεται στα 6.500 λίρες, δηλαδή περίπου 7.500 ευρώ.

«Οσο περνάει ο καιρός, διαπιστώνω σαφή αύξηση του αριθμού των ανδρών που έρχονται αναζητώντας καλύτερη γράμμωση και πιο αθλητικό, μυώδες σώμα. Αυτοί οι άνδρες είναι υγιείς και διαθέτουν ήδη καλή σιλουέτα, αλλά έχουν την απαίτηση για ακόμη πιο άρτια εμφάνιση» σχολιάζει σχετικά με τη νέα αυτή επέμβαση ο δρ Εντουιν Αντονι από την Private Clinic της Χάρλεϊ Στριτ. Πράγματι, αυτό που συντελείται με τη μέθοδο της τεσσάρων διαστάσεων λιπογλυπτικής είναι σχεδόν καλλιτεχνικό. Το λίπος αφαιρείται από τα ανεπιθύμητα σημεία, όπως το στομάχι και τα πλαϊνά ψωμάκια, οι κοιλιακοί μύες σμιλεύονται για να αυξηθεί η γράμμωση, ενώ μικρές ποσότητες από το λίπος που έχει αφαιρεθεί επανεγχύονται στους μυς του στήθους για να τους γεμίσουν και να τους κάνουν πιο ανάγλυφους.

«Για πιο φυσικό αποτέλεσμα στη διαδικασία λαμβάνεται υπ’ όψιν ο τρόπος με τον οποίο ο ασθενής κινεί τα χέρια και τον άνω κορμό του, ακόμη και ο τρόπος που κάθεται ή περπατάει» διευκρινίζει ο δρ Εντουιν Αντονι. Το εντυπωσιακό στοιχείο που αποκαλύπτει ο πλαστικός χειρουργός είναι ότι πλέον, εκτός από την αύξηση στον αριθμό των ανδρών που καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική, έχει καταγραφεί και σημαντικό ενδιαφέρον από άνδρες άνω των 50 ετών, οποίοι αποτελούν πια το 20% των πελατών του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ