Μικρότερες χειραποσκευές (από αύριο) θα επιτρέπει στην καμπίνα επιβατών η easyJet

Αν έχετε κάνει ήδη τον προγραμματισμό σχετικά με τα πράγματα που θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας στις διακοπές (όσοι από εσάς καταφέρατε, λόγω κρίσης, να κλείσετε αεροπορικό εισιτήριο), καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε, σε περίπτωση που έχετε προγραμματίσει να ταξιδέψετε από αύριο με την easyJet.

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία αποφάσισε να μειώσει κατά το ένα τρίτο το επιτρεπόμενο μέγεθος χειραποσκευών που θα μπορούν να μεταφέρουν μαζί τους οι επιβάτες στο αεροσκάφος. Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη για να είναι κανείς σίγουρος ότι η χειραποσκευή του θα επιβιβαστεί μαζί του στην καμπίνα του αεροσκάφους, ακόμα και σε πτήση με πολλούς επιβάτες, θα πρέπει αυτή να έχει μέγιστες διαστάσεις 50x40x20 εκατοστά. Οι επιβάτες θα μπορούν να έχουν μια ελαφρώς μεγαλύτερη χειραποσκευή μέγιστων διαστάσεων 56x45x25 εκατοστών, ωστόσο σε περίπτωση πληρότητας του αεροσκάφους ενδεχομένως να χρειαστεί να την παραδώσουν για μεταφορά στον χώρο αποσκευών. Η χειραποσκευή θα ελεγχθεί για το μέγεθός της και το βάρος της στο γραφείο παράδοσης αποσκευών, ώστε να υπάρξει η προβλεπόμενη χρέωση, σε περίπτωση που διαπιστωθεί υπέρβαση.

Σύμφωνα με τη βρετανική ταξιδιωτική ένωση ABTA, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν όποια χρέωση επιθυμούν για τις αποσκευές, αρκεί να υπάρχει διαφάνεια για τις πολιτικές και τις χρεώσεις τους.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ