Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Τρίτη 2/7/2013

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας για επικοινωνία είναι ιδιαίτερα έντονη. Αν νιώσετε την τάση να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα προχωρήστε άφοβα, καθώς θα ικανοποιηθείτε βαθιά και θα εμπλουτίσετε τους ψυχικούς και πνευματικούς σας ορίζοντες. Αποφύγετε όμως κάθε είδους παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Εντονη κινητικότητα σάς χαρακτηρίζει, καθώς προσπαθείτε να τα συνδυάσετε όλα σήμερα. Χρειάζεται όμως προγραμματισμός και μεθοδικότητα για να μην πελαγώσετε. Στον επαγγελματικό τομέα κάποιες εξελίξεις μπορεί προς το παρόν να καθυστερούν, έχετε όμως υπόψη πως κάθε εμπόδιο τελικά είναι για καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράζοντας ελεύθερα τα συναισθήματά σας θα κερδίσετε τη συμπάθεια των γύρων σας με ευκολία. Ιδιαίτερα όσον αφορά τα αισθηματικά σας μια τέτοια πρωτοβουλία θα σας ανταμείψει με το παραπάνω, καθώς θα αισθανθείτε πως βαδίζετε σε ασφαλές μονοπάτι. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθετε πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και η αλήθεια είναι πως από εκεί που δεν το περιμένετε θα δοθούν οι ευκαιρίες για να φτάσετε πιο εύκολα στους στόχους σας. Δείχνοντας τη γλυκύτητα και την κατανόηση που σας διακρίνουν μπορείτε να ευνοηθείτε πιο εύκολα στις αισθηματικές σας επιδιώξεις.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μην παρασύρεστε από την επιφάνεια των πραγμάτων, γιατί θα ανακαλύψετε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κρατήστε όσο το δυνατόν περισσότερο κρυφές τις σκέψεις και τα σχέδιά σας. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα σας ωφελούσε πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύκολα κερδίζετε τις εντυπώσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον, καθώς όλοι νιώθουν πως μπορούν να βασιστούν πάνω σας σε όλα τα ζητήματα. Κι εσείς όμως δείχνοντας την ανάλογη κατανόηση να περιμένετε βοήθεια στα σχέδιά σας και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένετε. Προσέξτε τα έξοδά σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σας θα είναι υπερβολικές. Κι εσείς όμως είστε περισσότερο ευάλωτοι, με αποτέλεσμα να δίνετε μεγάλη σημασία ακόμη και σε γεγονότα που κανονικά θα έπρεπε να προσπεράσετε. Προσπαθήστε να τιθασεύσετε τα συναισθήματά σας, ώστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ολα συνηγορούν στο να κρατήσουν τη διάθεσή σας ανεβασμένη και την αισιοδοξία σας τονωμένη. Οποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας σήμερα θα τους πετύχετε με ευκολία. Προσπαθήστε να μην απασχολείστε με γεγονότα του παρελθόντος που δεν έχουν σημασία. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία για μια νέα πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διορατικότητά σας ιδιαίτερα ενισχυμένη, με αποτέλεσμα να καταλαβαίνετε τις αληθινές προθέσεις των άλλων και να εισχωρείτε στο βάθος των γεγονότων. Μια ενδοσκόπηση και σε εσάς τους ίδιους θα αποβεί ιδιαίτερα ωφέλιμη, καθώς θα δείτε τι θέλετε πραγματικά, όπως και τον τρόπο για να το αποκτήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το κλίμα ασυνεννοησίας από την πλευρά του συντρόφου σας μπορεί να σας θορυβήσει αρκετά. Να είστε έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις, όταν χρειαστεί. Το να είσαστε απόλυτοι δεν οδηγεί πουθενά. Η υπομονή και η διαλλακτικότητα είναι τα ισχυρά σας εφόδια προκειμένου να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον επαγγελματικό τομέα η ενεργητικότητα αλλά και η αποδοτικότητά σας δημιουργούν πολύ θετικές προϋποθέσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Εχετε την ικανότητα να βλέπετε μακροπρόθεσμα, αξιοποιήστε λοιπόν το χάρισμά σας και σίγουρα θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω.

ΙΧΘΥΕΣ: Ασχοληθείτε με ό,τι σας εκφράζει και να αναδείξετε τα πολλά ταλέντα σας. Θα έχετε πολύ μεγαλύτερη αποδοχή από όση περιμένετε, ειδικά αν ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Και στους υπόλοιπους τομείς η τύχη σάς ευνοεί αρκετά, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να να διακρίνετε τις ευκαιρίες. 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...