Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ο Ντομίνγκες στην Αθήνα για να υπογράψει

Μετά τα (νέα) διαρκείας, σειρά τα μεταγραφικά.

Οι νταμπλούχοι άνοιξαν την εβδομάδα με την παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας και όπως όλα δείχνουν, θα την κλείσουν με… ανακοινώσεις για τα μεταγραφικά. Στη χθεσινή εκδήλωση που έγινε στο εστιατόριο του φαληρικού γηπέδου ο Γιάννης Βρέντζος προανήγγειλε ουσιαστικά την απόκτηση τουλάχιστον ενός εκ των δύο υποψηφίων με τους οποίους συζητάει αυτά το διάστημα ο Ολυμπιακός.

«Είμαστε κοντά στην έναρξη αυτής της περιόδου, θα βλεπόμαστε αρκετά συχνά τις προσεχείς ημέρες για τέτοιου είδους θέματα. Εχουμε πάγια τακτική να μην ανακοινώνουμε τίποτα αν δεν ολοκληρωθεί. Ισως το θέμα του Ντομίνγκες, για το οποίο με ρωτάτε, να είναι πιο προχωρημένο από το θέμα του Αμαλφιτανό» είπε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ και πρόσθεσε ότι το μπάτζετ θα είναι ίσο ή ακόμη και μεγαλύτερο της περσινής σεζόν.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες ώρες, ο πρώτος που θα πιάσει λιμάνι θα είναι ο Τσάρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ και την υπόθεση του Μόργκαν Αμαλφιτανό. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έχει βρει με την ομάδα του (Μαρσέιγ), ωστόσο δεν έχει αποσπάσει ακόμη την υπογραφή του 28χρονου Γάλλου. Κι αυτό γιατί λέγεται ότι η Φούλαμ τον «πρεσάρει» με μια πολύ καλή πρόταση. Πάντως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη ο Αμαλφιτανό θα έχει πάρει τις αποφάσεις του και το θέμα θα ξεκαθαρίσει. Οσον αφορά στα νέα διαρκείας, υπάρχει μείωση που φτάνει και ξεπερνάει το 20% σε αρκετές περιπτώσεις. Επίσης δημιουργήθηκε οικογενειακή αλλά και Junior κερκίδα, ενώ θεσπίστηκε έκπτωση 10% σε όσους συμπληρώνουν δέκα χρόνια παρουσία στο Καραϊσκάκη.

ΧΡΗΣΤΟ ΤΕΛΙΟΣ


Πιο κοντά στο Καζάν Ο Τζιμπούρ!

Στον δρόμο για το… Καζάν βρίσκεται ο Ράφικ Τζιμπούρ. Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα, η Ρούμπιν έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γαλλοαλγερινού και απομένει το «ναι» του πρώτου σκόρερ της περσινής Σούπερ Λίγκας για να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό deal.

Οπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η ρωσική ομάδα, που είχε πέρσι στις τάξεις της δύο πρώην «ερυθρόλευκους» (Ορμπάιθ και Μαρκάνο), παρακολουθεί τον 28χρονο επιθετικό από τους αγώνες των δύο συλλόγων για το Europa League. Επίσης εκφράζεται η εκτίμηση ότι η μεταγραφή θα κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και ο Γαλλοαλγερινός στράικερ θα μετακομίσει στο ρωσικό πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε ότι εδώ και λίγες ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Τζιμπούρ να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...