Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Shopping στο εμπορικό κέντρο του «AR3NA»

Η «Espresso» βρέθηκε στο εντυπωσιακό πλατό της νέας σειράς του Star και κατέγραψε τον παλμό των γυρισμάτων

Το πρώην Μουσείο Επίπλου «Design Plaza» στο Μαρούσι, ένα ολόκληρο κτίριο 4.000 τετραγωνικών μέτρων δηλαδή, έγινε το πλατό για τη νέα καθημερινή σειρά του σκηνοθέτη των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών «Κλεμμένα όνειρα», «Δικαίωση» και «Η ζωή της άλλης» Δημήτρη Αρβανίτη.

Από τη
Μαρία Ανδρέου
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος

Η «Espresso» βρέθηκε στον εντυπωσιακό χώρο για να καταγράψει τον παλμό των πολύωρων γυρισμάτων του νέου καθημερινού σίριαλ του Star «AR3NA».

gw5tsghset 5

Με την αρωγή ενός εκ των σκηνοθετών, του Θανάση Ιατρίδη, αποκαλύφθηκε μπροστά στα μάτια μας ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο ως σκηνικό, με καταστήματα, μπαρ, στούντιο ηχογράφησης, μουσική σκηνή, δισκογραφική εταιρία, ενώ στους δύο πάνω ορόφους έχουν στηθεί τα σπίτια που ανήκουν στους ήρωες της σειράς, τους οποίους υποδύονται η Ζέτα Δούκα, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Τάνια Τρύπη, ο Κώστας Αποστολίδης, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο Κώστας Αποστολάκης, η Νίκη Γρανά, η Βίκυ Κάβουρα, ο Χάρης Κκολός, αλλά και πολλοί άλλοι.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης

gw5tsghset 4

Στο μπαρ του σκηνικού ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης διαβάζει τα λόγια του, πίνει τον καφέ του και μας καλωσορίζει μιλώντας για τον ρόλο του. «Οταν με προσέγγισε ο Δημήτρης Αρβανίτης, ήμουν αρνητικός στο να συμμετάσχω σε μια καθημερινή σειρά. Οταν όμως είδα το μεράκι αυτού του ανθρώπου, με έπεισε να μπω στη… μάχη, την οποία θέλω και να κερδίσουμε. Υποδύομαι τον Τίμο, έναν συνθέτη και σταρ του ελληνικού πενταγράμμου, ο οποίος θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Μέσω του σίριαλ, ήρθα σε συχνή επαφή με τη μουσική. Ετσι, αυτό το Σαββατοκύριακο αρχίζω μαθήματα πιάνου» τόνισε.

gw5tsghset 7Στη συνέχεια ο βοηθός σκηνοθέτη, Βαγγέλης Καλαντζής, μας οδηγεί σε ένα ρουστίκ γραφείο, όπου «λειτουργεί» η γυναικολογική κλινική του Χάρη Κκολού. «Προφανώς, είμαι ο μοναδικός Κύπριος ηθοποιός που αυτή την περίοδο έρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα μιας ελληνικής σειράς. Να και η εξαίρεση!

Μένω τέσσερις ημέρες στην Αθήνα και, ενδιάμεσα, κατεβαίνω στην Κύπρο, γιατί έχω και δύο παιδιά και μία σύζυγο. Την αγαπάω όμως την Αθήνα, αφού έχω σπουδάσει στο Θέατρο Τέχνης, ενώ λατρεύω όλες τις δουλειές του Δημήτρη Αρβανίτη. Υποδύομαι τον Σωτήρη, τον σύζυγο της Αμάντας (Ζέτα Δούκα), την οποία εμπιστεύομαι τυφλά και αυτό είναι λάθος μου».

Χαλαρή Κάβουρα

Στο στούντιο με το πιάνο η Βίκυ Κάβουρα μας περιμένει υπομονετικά – μάλιστα έχει βγάλει και τα τακούνια της και ετοιμάζεται να πάει να τσιμπήσει κάτι στον τρίτο όροφο στον μπουφέ, αφού ήρθε η ώρα του διαλείμματος στις 3: «Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στον Δημήτρη Αρβανίτη. Μου χάρισε έναν σπουδαίο ρόλο στη “Δικαίωση”. Αυτή τη φορά μου έδωσε να υποδυθώ τη Σύλβια, η οποία είναι η φωνή της λογικής στη δισκογραφική εταιρία».

Η συνέχεια μας βρίσκει στα καμαρίνια, όπου συναντάμε τη Νίκη Γρανά: «Δεν χρειάστηκε πολύ για να με πείσει ο Δημήτρης Αρβανίτης να ξυρίσω τη μια πλευρά του κεφαλιού μου. Είμαι ροκ τυπάκι… Με ξέρει. Εχουμε γυρίσει τρεις σειρές μαζί. Μάλιστα, γι’ αυτόν τον ρόλο της Μελίσσας με θεώρησε ιδανική, αφού στην πραγματικότητα έχω και εγώ δικό μου μουσικό γκρουπ. Παίζω πιάνο και τραγουδάω ατμοσφαιρικό ροκ, με το συγκρότημά μου, το Misty 9».

Το μεσημεριανό και οι προτεραιότητες του Κώστα Αποστολίδη

Στο διάλειμμα μας ζητούν ευγενικά να μην ενοχλήσουμε τον Κώστα Αποστολίδη, αφού είναι στο γύρισμα από τις 7 το πρωί και θα πρέπει «ο άνθρωπος να φάει μια μπουκιά φαγητό».

Αποφασίζουμε να τον περιμένουμε διακριτικά σε ένα τραπεζάκι, αλλά, προς μεγάλη μας έκπληξη, μας πλησιάζει εκείνος και μας λέει: «Εσείς είστε οι φιλοξενούμενοι, εσείς έχετε προτεραιότητα». Οσο περνούν τα χρόνια ο ηθοποιός γίνεται ακόμη πιο γοητευτικός, αλλά και ως άνθρωπος αφοπλίζει με την απλότητά του: «Ο τελευταίος πρωταγωνιστικός ρόλος μου στην τηλεόραση ήταν το 2005 στη σειρά του Mega “H νταντά”. Δηλαδή έχουν περάσει 12 χρόνια! Πώς με έπεισε ο Δημήτρης Αρβανίτης να επανέλθω, ούτε που το κατάλαβα. Πραγματικά, είναι χαρισματικός, ικανός άνθρωπος και έχει τον τρόπο του να αναπτύσσει την πλοκή και το συναίσθημα στο σίριαλ. Για μένα ήταν ένα ρίσκο να επιστρέψω με ένα καθημερινό σίριαλ, που θέλει καθημερινή προεργασία και 12ωρη δουλειά στο πλατό, αλλά ο ρόλος του Ανδρέα, του ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας, με ιντρίγκαρε. Εχει να τα βάλει με μια ανερχόμενη σταρ και μια ήδη φτασμένη» αναφέρει γελώντας.

gw5tsghset 1

«Τηλεθεατές μου είναι και τα τρία παιδιά μου, τα οποία βλέπουν με ενδιαφέρον τη σειρά» συμπληρώνει ο γαμπρός του αξέχαστου σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου με τη γνώριμη φωνή του, την οποία όλα αυτά τα χρόνια την έχουμε ταυτίσει με δεκάδες διαφημιστικά σποτ.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...