Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Κυριακή 7/7/2013

ΚΡΙΟΣ: Τα πράγματα εξελίσσονται  καλά στον οικονομικό τομέα, καθώς ενεργείτε με τρόπο που οι ανάγκες σας ικανοποιούνται, χωρίς όμως να ζημιώνεστε. Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας έρθουν κάποια χρήματα που περιμένετε εδώ και καιρό. Προσέξτε  πολύ στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και την προκλητική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενώ είστε κάπως πελαγωμένοι με ό,τι συμβαίνει γύρω σας, να περιμένετε πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο την τελευταία στιγμή. Αρκεί να διατηρήσετε την πίστη στον εαυτό σας και την αισιοδοξία σας. Ετσι, σύντομα θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει αληθινός λόγος να στενοχωριέστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι φίλοι σας δεν είναι και τόσο ειλικρινείς, όπως ίσως νομίζετε. Θα ξαφνιαστείτε σίγουρα αρκετά και δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε ανάλογα ξεκαθαρίσματα. Παρ’ όλα αυτά, σας διακρίνει μεγάλη εσωτερική αρμονία, καταλαβαίνετε εύκολα τις αληθινές προθέσεις των γύρω σας και δέχεστε μια απρόσμενη βοήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τόσο σε αισθηματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο έχετε μεγάλη απήχηση και όλοι είναι  πολύ ευχαριστημένοι από εσάς. Μπορείτε όμως και εσείς να νιώσετε πολύ όμορφα με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Αποφύγετε να μεταφέρετε τα άγχη από τα επαγγελματικά σας μέσα στη σχέση σας, γιατί έτσι θα κουράσετε τον σύντροφό σας και μάλιστα χωρίς να υπάρχει αληθινά σοβαρός λόγος. Γρήγορα όλα θα ακολουθήσουν μια ομαλότερη πορεία.

ΛΕΩΝ: Αψογες οι προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Κερδίζετε εύκολα σεβασμό και εκτίμηση από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, ενώ σας προσφέρονται ευκαιρίες για να ανέβετε ψηλά. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις και η τύχη σίγουρα θα φροντίσει για τα υπόλοιπα με τον καλύτερο τρόπο. Στα αισθηματικά σας οι προοπτικές είναι εξίσου θετικές. Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και προχωρήστε μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη για σήμερα, καθώς όλα φαίνονται να είναι αρκετά ρευστά. Κινηθείτε συντηρητικά και έτσι θα καταφέρετε να αποκομίσετε το μέγιστο δυνατό όφελος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, όπου πρέπει να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να προσέξετε τα έξοδα. Στα αισθηματικά σας μπορείτε να νιώσετε πολύ ευχαριστημένοι, καθώς θα εισπράξετε πολλή αγάπη.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσετε την οικογένειά σας να ανακατεύετε στα προσωπικά σας, ούτε και να επιτρέπετε στον σύντροφό σας να ασχολείται με οικογενειακά σας ζητήματα. Χάρη στη διπλωματία και τους καλούς σας τρόπους μπορείτε να ξεκαθαρίσετε άνετα τη θέση σας. Πολύ καλές προοπτικές ανοίγονται για τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τη σχέση με τους συναδέλφους σας. Καθώς είστε έντονα ασυμβίβαστοι σήμερα, είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Στη σχέση σας όμως τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά, καθώς μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο μπορείτε να έρθετε περισσότερο κοντά στον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και χαρίστε στον εαυτό σας λίγη ξεκούραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε ερωτεύσιμοι, φυλαχτείτε όμως από περιστασιακές γνωριμίες που δεν οδηγούν πουθενά, ενώ οι δεσμευμένοι προσέξτε τα λόγια προς τον σύντροφό σας, καθώς από το τίποτα μπορεί να προκληθούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είστε σε πολύ καλό δρόμο, υπάρχουν πολλές προοπτικές για ανάπτυξη και επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο έρωτας είναι ένας χώρος όπου κινείστε με χαρακτηριστική άνεση σήμερα. Μπορείτε πολύ εύκολα να κερδίσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας απασχολεί και να περάσετε πολύ όμορφα μαζί του. Αν κάποιοι στην οικογένειά σας φαίνεται ότι δεν σας καταλαβαίνουν, δείξτε διακριτικότητα. Δεν χρειάζεται να επιμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ακούσετε κάποιες ειδήσεις που δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Δείξτε την ανάλογη ψυχραιμία και μη βιαστείτε να αντιδράσετε. Αλλωστε υπάρχει ισχυρή προστασία γύρω σας από σοβαρές αντιξοότητες. Είναι πολύ καλή μέρα για να κάτσετε σπίτι και να απολαύσετε τη συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων.

ΙΧΘΥΕΣ: Περίεργη η ατμόσφαιρα γύρω σας. Κάποιοι φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν, ενώ κάποιοι άλλοι να σας δείξουν πλουσιοπάροχα την αγάπη και την εκτίμησή τους. Ετσι και εσείς θα καταλάβετε πρακτικά τις αληθινές προθέσεις τους. Δώστε μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας. Φερθείτε με σύνεση και αποφύγετε ριψοκίνδυνα ανοίγματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...