Βενιζέλος: Υπάρχει μόνο ένας δρόμος

Πλήρη στήριξη όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά και στην ακολουθούμενη πολιτική παρέχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Οπως δήλωσε χθες, «η πολιτική που ακολουθείται για να βγούμε από την κρίση είναι μονόδρομος. Ούτε υπήρξε ούτε υπάρχει άλλη αξιόπιστη εναλλακτική στρατηγική επιλογή».

Παραχωρώντας συνέντευξη στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο επικεφαλής του Κινήματος έδωσε παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα στην αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό. Οπως λέει ο κ. Βενιζέλος: «Χωρίς να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή και χωρίς να αναληφθούν πολύ μεγάλες και φιλόδοξες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ανεργίας δεν μπορούμε να στείλουμε τα μήνυμα που περιμένει η κοινωνία για να αποκτήσει το αναγκαίο αίσθημα ασφάλειας και αισιοδοξίας».

Τέλος, και αυτός επανέλαβε με τη σειρά του -μετά τον Φώτη Κουβέλη την Παρασκευή και τον Αντώνη Σαμαρά το Σάββατο- ότι η χώρα δεν αντέχει πλέον άλλα δημοσιονομικά μέτρα και αυτή θα πρέπει να είναι η βάση της συζήτησής μας με την τρόικα. «Ούτε κοινωνικά, ούτε οικονομικά, ούτε πολιτικά πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα» ήταν τα λόγια του.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ