Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τον πέρασαν για αρχαιοκάπηλο!

Η περιπέτεια του ηθοποιού Πέτρου Ξεκούκη στην εθνική οδό, ενώ μετέφερε με το αυτοκίνητό του έναν ψεύτικο κίονα.

Ενας… ψεύτικος κίονας παραλίγο να τον στείλει στο κρατητήριο! Ο Πέτρος Ξεκούκης μετέφερε με το αυτοκίνητό του μια ψεύτικη αρχαία κολόνα, μέρος του σκηνικού της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, και παραλίγο να συλληφθεί γιατί τον πέρασαν για… αρχαιοκάπηλο! Ο γνωστός ηθοποιός δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι έζησε μια τέτοια κωμικοτραγική ιστορία, με τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας να πέφτουν «θύματα» λάθους πληροφόρησης.

Πριν από λίγες μέρες το ιδιωτικό αυτοκίνητο με οδηγό τον Πέτρο Ξεκούκη εκινείτο στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, όπου μένει ο ηθοποιός. Από το πορτμπαγκάζ εξείχε μία «αρχαία κολόνα» (μέρος του σκηνικού της παράστασης «Σύντροφε μεγαλειότατε», που την επόμενη μέρα θα ανέβαινε στο θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», στο Ιλιον).

Στην αποθήκη

Ο ηθοποιός είχε προθυμοποιηθεί να τη μεταφέρει σε αποθήκη του σπιτιού του προς φύλαξη, καθώς δεν χωρούσε στη σκηνή. Κάποια στιγμή δύο άνδρες της ομάδας «Ζ» έσπευσαν, με μεγάλη ταχύτητα, δίπλα στο αυτοκίνητό του και επιτακτικά του ζήτησαν να παρκάρει δεξιά για να τον ελέγξουν. «Με το που βγήκα από το αυτοκίνητό, μου είπαν να σηκώσω τα χέρια ψηλά και αμέσως άρχισαν να με ρωτάνε με στόμφο τι είναι αυτό που κουβαλάω…» μας λέει ο Πέτρος Ξεκούκης, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε αντιληφθεί τον λόγο που τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο. Οταν όμως άρχισαν να τον ρωτάνε δυνατά πού βρήκε την αρχαία κολόνα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, τότε κατάλαβε την παρεξήγηση που είχε συμβεί: «Οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι ήταν… αρχαίος. Και μάλιστα, μου είπαν ότι κάποιοι διερχόμενοι οδηγοί είχαν τηλεφωνήσει στην Αστυνομία για να με ελέγξουν, καθώς με πέρασαν για… αρχαιοκάπηλο», συνεχίζει ο πρωταγωνιστής και προσθέτει με το γνώριμο χιούμορ του: «Εβγαλα την κολόνα από το αυτοκίνητο και την έστησα στην… εθνική οδό για να καταλάβουν τα όργανα της τάξης πως ήταν ελαφριά, φτιαγμένη από ξύλο, και όχι από μάρμαρο, όπως οι αρχαίοι κίονες. Και εν πάσει περιπτώσει, οι αρχαιοκάπηλοι δεν νομίζω να τους μεταφέρουν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο είναι ριγμένα τα πίσω καθίσματα και ανοιχτό το πορτμπαγκάζ». Να συμπληρώσουμε ότι η πολιτική κωμωδία «Σύντροφε μεγαλειότατε» του Αλέκου Σακελλάριου περιοδεύει ανά την Ελλάδα και σήμερα «ανεβαίνει» στο θέατρο «Αντώνης Καλογιάννης», στην Καισαριανή, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα στο Θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τον Πέτρο Ξεκούκη, παίζουν οι Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ελένη Φιλίνη, Γιώργος Ματαράγκας, Δήμητρα Παπαδήμα, Γιάννης Ζαφείρης, Περικλής Κασσανδρινός και ο Πέτρος Πέτρου.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...