Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο πόλεμος των άστρων

Η μυστηριώδης «εξαφάνιση» του ανερχόμενου Γιώργου Σαλαμά και τα δηλητηριώδη καρφιά του Πανόπουλου.

Εκεί που νομίζαμε ότι μόνο σ’ εμάς τους θνητούς «τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια», που λέει και το τραγούδι, να που και οι… αστρολόγοι -παρά τα μεγάλα… μέσα- πέφτουν θύματα των ανάδρομων πλανητών. Εκεί που περιμέναμε να ακούσουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον από τον Γιώργο Σαλαμά, κατά τη διάρκεια της νέας μεσημεριανής εκπομπής του Alpha «ΠΕΔΕΣ», μείναμε με τη χαρά, αφού ο αστρολόγος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Το ίδιο συνέβη και χθες, με αποτέλεσμα να αρχίσουμε να ψάχνουμε γιατί ο «δροσερός» και άκαυτος τηλεοπτικά αστρολόγος δεν είχε πάρει τη θέση του στον καναπέ του μαγκαζίνο, από τη στιγμή μάλιστα που οι κριτικές που απέσπασε ήταν κάτι παραπάνω από καλές. Γιατί, τι πιο φυσιολογικό από το να υπάρχει στήλη ζωδίων σε μια καθημερινή εκπομπή;

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Γιώργο Σαλαμά, ο οποίος, μουδιασμένος, δήλωσε: «Το feedback που πήρα για τις δύο φορές που εμφανίστηκα ήταν πολύ θετικό. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι για το τι πρόκειται να γίνει, σχετικά με το αν εμφανίζομαι και σε ποια συχνότητα. Πάντως η εκπομπή είναι πολύ ωραία και τα παιδιά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα».

Θελήσαμε βέβαια να μάθουμε ποια είναι και η θέση του Alpha για την… εξαφάνιση του αστρολόγου στην τρίτη μόλις εκπομπή και η απάντηση που εισπράξαμε ήταν ότι «ο Γιώργος Σαλαμάς ήταν απλώς καλεσμένος και δεν υπήρχε στο πλάνο κάποια μόνιμη συνεργασία». Εννοείται πως η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε ακόμη περισσότερες απορίες, καθώς η αστρολογική στήλη είναι τέτοια που απαιτεί συνέχεια, γι’ αυτό άλλωστε είναι και από τις πιο δημοφιλείς ρουμπρίκες στις καθημερινές εκπομπές. Πάντως από το περιβάλλον του αστρολόγου μαθαίνουμε ότι δεν έγινε ποτέ κουβέντα για ένα απλό… guest, ωστόσο, όπως ο ίδιος μας δήλωσε, καθοριστικές θα είναι οι επόμενες μέρες για την εξέλιξη της συνεργασίας.3365h98h78

Το… αντίπαλον αστρολογικό δέος

Την ώρα πάντως που ψάχναμε τον Γιώργο Σαλαμά στους «ΠΕΔΕΣ», ένας άλλος αστρολόγος -τυχαία;- άνοιγε νέο… μέτωπο. Ο Γιώργος Πανόπουλος, γνωστός και από την πινελιά του στην τηλεοπτική σειρά «Ο πόλεμος των άστρων» (πόσο προφητικός ο τίτλος!), έκανε… μυστηριώδεις αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. «Γιωργάκη, μην πηγαίνεις στα άπατα» σχολίασε πάνω από τη φωτογραφία με πρωταγωνιστή έναν… καρχαρία, ενώ φίλη του έσπευσε να σχολιάσει «Μα, άσ’ το το παιδί», για να απαντήσει λίγο παρακάτω ο ίδιος ότι δεν επρόκειτο για κάποιον άλλον Γιώργο, παρά μόνο για τον ίδιο. Αργότερα έγραψε κάτι ακόμη πιο… μυστηριώδες. «Ετσι πάντα συμβαίνει, πρέπει να προηγηθεί το ασήμαντο για να λάμψει το σημαντικό» και τα πιο… πονηρά μυαλά αμέσως το συνδύασαν με την απουσία του Γιώργου Σαλαμά από τους «ΠΕΔΕΣ». Ας μην ξεχνάμε ότι η τηλεοπτική εποχή που διανύουμε δεν είναι πια πλούσια σε εκπομπές που να «σηκώνουν» στήλη ζωδίων, οπότε ο ανταγωνισμός είναι όλο και μεγαλύτερος. Αλλωστε ο Γιώργος Πανόπουλος είναι παλιός γνώριμος του Alpha, αφού τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο φιλοξενείται ως guest (εκεί βρίσκει εφαρμογή ο όρος «καλεσμένος») στην εκπομπή της Ασης Μπήλιου προκειμένου οι δύο συνάδελφοι να κάνουν μαζί αστρολογικές προβλέψεις.

Οπως και να ‘χει, αν οι «ΠΕΔΕΣ» αποκτήσουν μόνιμη στήλη με ζώδια, αν ο Γιώργος Σαλαμάς συνεχίσει να μας ενημερώνει για το μέλλον μας ή αν κάποιος άλλος πάρει τη θέση του, αργά ή γρήγορα θα φανεί. Εκτός κι αν μελετήσουμε λίγο καλύτερα τον αστρολογικό χάρτη της… εκπομπής!

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...