Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Ξενοδοχεία για γυμνιστές!

Οι επίγειοι παράδεισοι στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές… χωρίς ρούχα σε υπερπολυτελή θέρετρα!

Χαλαρώνουν δίπλα στην πισίνα και μέσα σε καταπράσινους κήπους απολαμβάνοντας δροσερά κοκτέιλ, κάνουν ξέγνοιαστες βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά και ερημικές παραλίες μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τριγυρνούν χωρίς… φύλλο συκής, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. Ο λόγος για τους αθεράπευτους λάτρεις του γυμνισμού ανά τον κόσμο, που πλέον έχουν βρει δικούς τους επίγειους παραδείσους στη χώρα μας, την οποία επισκέπτονται για καλοκαιρινές διακοπές… χωρίς ρούχα, σε πολυτελή και άριστα οργανωμένα ξενοδοχεία γυμνιστών!

Ρόδος – Κρήτη

Ηδη, η Ρόδος και η Κρήτη, δύο από τα πιο όμορφα και δημοφιλή ελληνικά νησιά, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, διαθέτουν  ξενοδοχεία που απευθύνονται αποκλειστικά σε γυμνιστές που τα προτιμούν με κλειστά μάτια, αφού εκεί μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους απαλλαγμένοι απ’ όλα τα περιττά ρούχα! Μιλώντας στην «Espresso», ο Αλέξανδρος Νικηφόρος, διευθυντής του «Naturist Angel Club Hotel» στο Παραδείσι της Ρόδου, κάνει λόγο για τεράστιο ενδιαφέρον τόσο από Ελληνες όσο και από ξένους τουρίστες, εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία του ξενοδοχείου γυμνιστών και μιλάει για τις προοπτικές του γυμνιστικού τουρισμού στη χώρα μας.11254f8f963

Οι πελάτες

«Ως φυσιολάτρης, παλαιότερα είχα επισκεφτεί πολλά ξενοδοχεία και club γυμνιστών σε όλο τον κόσμο και είχα συνειδητοποιήσει πως η μοναδική χώρα που στερείται ανάλογων υπηρεσιών είναι η Ελλάδα, παρά το γεγονός πως διαθέτει αμέτρητους απομονωμένους κολπίσκους που ενδείκνυνται για γυμνισμό. Ετσι αποφάσισα να στραφώ επιχειρηματικά στον γυμνιστικό τουρισμό με την ίδρυση και τη λειτουργία του ξενοδοχείου στη Ρόδο» αναφέρει ο ίδιος και τονίζει: «Ο γυμνιστικός τουρισμός είναι κάτι πολύ εξειδικευμένο, αφού συνήθως απευθύνεται σε άτομα ηλικίας πάνω από 35 ετών και ιδιαίτερα υψηλού εισοδήματος. Πολλοί από τους πελάτες μας είναι διακεκριμένοι γιατροί, δικηγόροι, δικαστικοί και επιχειρηματίες που τρέφουν την ίδια μεγάλη αγάπη για τον γυμνισμό. Σήμερα το ξενοδοχείο μας έχει κρατήσεις κυρίως από Ρώσους, Γερμανούς, Αγγλους, Ιταλούς, αλλά και πάρα πολλούς Ελληνες. Αλλωστε, η πρώτη κράτηση που είχαμε ήταν από ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη».

Αναλογίες

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, το ξενοδοχείο λειτουργούσε περίπου είκοσι χρόνια ως κλασικό παραθεριστικό κατάλυμα, ενώ τους τελευταίους μήνες και μετά από ριζική ανακαίνιση ξεκίνησε να δέχεται κρατήσεις αποκλειστικά από γυμνιστές. «Δώσαμε μεγάλη έμφαση στον τομέα της υγιεινής, αφού εδώ ο κόσμος γυρνάει γυμνός από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι περισσότερες κρατήσεις αφορούν ζευγάρια, αλλά δεχόμαστε και ασυνόδευτα άτομα, σεβόμενοι πάντα την αναλογία ανδρών και γυναικών. Οι γυμνιστές είναι απόλυτα συνειδητοποιημένα άτομα που δεν βλέπουν το ανθρώπινο σώμα πονηρά. Αλλωστε ο εσωτερικός κανονισμός του ξενοδοχείου είναι αρκετά αυστηρός προς όλους όσοι δεν φέρονται ευπρεπώς. Σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, όπως το ρεστοράν, το μπαρ της πισίνας και τον κήπο, ο κόσμος κυκλοφορεί γυμνός, ενώ στους εσωτερικούς χώρους φοράνε οτιδήποτε θέλουν». Παρά το γεγονός πως στο εξωτερικό τα περισσότερα γυμνιστικά κέντρα μετρούν πολλά χρόνια ζωής και είναι υψηλού επιπέδου, στην Ελλάδα ο γυμνιστικός τουρισμός μόλις άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα, με τα σχόλια των επισκεπτών να είναι ιδιαίτερα κολακευτικά.3365k98k96

Δοκιμάζουν

«Ακόμη και αυτοί που είναι πολέμιοι του γυμνισμού αλλάζουν γνώμη όταν δοκιμάζουν να κάνουν διακοπές λίγων μόλις ημερών χωρίς ρούχα. Πρόκειται για την απόλυτη χαλάρωση, για μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας που σε απαλλάσσει ακόμη και από τα ρούχα που είσαι υποχρεωμένος να φοράς όλο τον χρόνο και που κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο».

Χωρίς… φύλλο συκής και στα Σφακιά της Κρήτης!

Αδειοδοτημένο γυμνιστικό θέρετρο που ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών είναι και το «Βριτόμαρτις» στη νότια Κρήτη, σε απόσταση αναπνοής από τα Σφακιά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γενικός διευθυντής Νίκος Δουρουντάκης που καθοδηγεί την ομάδα του «Βριτόμαρτις» από το 2000, το ξενοδοχείο φιλοξενεί γυμνιστές από το 1992, με μοναδικό του μέλημα να εξασφαλίσει ότι οι διακοπές των επισκεπτών θα μείνουν αξέχαστες. «Το “Βριτόμαρτις” άνοιξε το 1989. Αρχικά δεν ήταν ξενοδοχείο γυμνιστών, αλλά απλώς ένα συμβατικό ξενοδοχείο που πρόσφερε διατροφή και διαμονή σε εκείνους που αναζητούσαν ηλιόλουστες διακοπές μέσα σε ένα ήρεμο και άνετο περιβάλλον» αναφέρει ο ίδιος και θυμάται: «Το δεύτερο χρόνο λειτουργίας, ένας πελάτης που ήταν γυμνιστής εκ πεποιθήσεως έριξε στο τραπέζι την πρόταση να μετατραπεί το “Βριτόμαρτις” σε ξενοδοχείο αποκλειστικά για γυμνιστές. Η ενδιαφέρουσα πρόκληση παρακίνησε την οικογένειά μου να πάρει στα σοβαρά την πιθανότητα για ένα τέτοιο εγχείρημα. Επειτα από πολύ σχεδιασμό, έρευνα και συζήτηση, η απόφαση πάρθηκε το 1992 και το ξενοδοχείο μετατράπηκε σε γυμνιστικό και προαιρετικής ένδυσης. Το όνομά του προέρχεται από μια αρχαία μινωική θεότητα που τιμόταν και λατρευόταν στην περιοχή της Κρήτης, όπου βρίσκεται σήμερα το “Βριτόμαρτις”. Μέχρι στιγμής, οι κρατήσεις κυμαίνονται σε πολύ καλό επίπεδο, όπως και σε όλη την Κρήτη άλλωστε. Στον γυμνισμό υπάρχουν δύο σημαντικές λέξεις-κλειδιά. Η μία είναι η “ελευθερία” και η άλλη ο “σεβασμός”. Αν υπάρχει ένας κανόνας που ίσως έχουμε, είναι το πολύ απλό “συμπεριφερθείτε όπως θέλετε να σας συμπεριφέρονται!”».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...