Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η πριγκίπισσα Μάγια που έγινε… βασίλισσα

Η όμορφη, ευαίσθητη και lowprofile δεσποινίς Ζαφειροπούλου που «έκλεψε» την καρδιά του νεαρού εφοπλιστή Γιάννη Μαρτίνου και κέρδισε τις εντυπώσεις των κατοίκων στη Σχοινούσα (όπου έγινε ο γάμος τους) με την απλοϊκότητα της.

Η Μάγια Ζαφειροπούλου έμοιαζε με νεράιδα μέσα στο στενό δαντελένιο νυφικό της. Το πέπλο που κοσμούσε το κεφάλι της ήταν ειδική παραγγελία, κεντημένο στο χέρι, ενώ τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της είχε επιμεληθεί ειδική ομάδα που είχε έρθει από την Αθήνα. Στο πλευρό του συζύγου της Γιάννη Μαρτίνου έλαμπε από ευτυχία. Η νέα κυρία Μαρτίνου είναι όμορφη, ευαίσθητη και με καλλιτεχνικές ανησυχίες! Πολύ χαμηλών τόνων, η Μάγια δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις κοσμικές σελίδες των περιοδικών και των εφημερίδων. Μετά τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα για να ασχοληθεί με την επιχείρηση της μητέρας της, στην οποία ανήκουν τα καταστήματα «Oίκος», γνωστά στους λάτρεις της σύγχρονης τέχνης.

Η δεσποινίς Ζαφειροπούλου, που έμελλε σύντομα να γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιάννη Μαρτίνου και να μπει μέσα σε μια από τις πιο δυνατές εφοπλιστικές οικογένειες, ασχολήθηκε με τη διοργάνωση εκδηλώσεων που αφορούσαν την προώθηση νέων καλλιτεχνών. Οργανωτική, τελειομανής, αλλά πάντα ευγενική, η Μάγια κατάφερε να καταξιωθεί στον χώρο της.2235h966h897

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωριμία της με τον γιο του Ντίνου Μαρτίνου έγινε πριν από δύο χρόνια στη Σχοινούσα. Η Μάγια βρισκόταν εκεί για διακοπές με το σκάφος φίλων και την ίδια περίοδο έτυχε να χαλαρώνει στο γραφικό νησί των Μικρών Κυκλάδων και ο Γιάννης Μαρτίνος. Ετσι γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και η Μάγια από την πρώτη κιόλας στιγμή ένιωσε πως αυτός θα ήταν ο άντρας της ζωής της. Οπως αναφέρουν φίλες της, ο Γιάννης το κατάλαβε λίγο αργότερα, αφού στην αρχή έβλεπε τη σχέση τους περισσότερο φιλική. Οταν επέστρεψαν στην Αθήνα η όμορφη Μάγια με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια διηγήθηκε στις φίλες της τη γνωριμία της με τον νεαρό εφοπλιστή και το πρόσωπό της έλαμπε. Ο χειμώνας δεν κατάφερε να τους απομακρύνει και πολύ σύντομα, αφού διατήρησαν επικοινωνία, κατάλαβαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον έναν. Ο Γιάννης Μαρτίνος αποφάσισε πως η Μάγια είναι η γυναίκα της ζωής του και σε ένα ρομαντικό ταξίδι που είχε οργανώσει της έκανε πρόταση γάμου με ένα κατακόκκινο ρουμπίνι. Ο γάμος δεν άργησε να έρθει. Η Μάγια Ζαφειροπούλου και ο Γιάννης Μαρτίνος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο στο νησί όπου πρωτογνωρίστηκαν, το οποίο ο νεαρός εφοπλιστής έχει συνδέσει άρρηκτα με τα καλοκαίρια των παιδικών του χρόνων.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Μάγια ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος της οργάνωσης του γάμου. Ηθελε αυτή η ημέρα να είναι η ωραιότερη της ζωής της και μάλλον τα κατάφερε. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Μάγια Ζαφειροπούλου ήταν απαιτητική, αλλά πάντα ευγενική με το προσωπικό, ενώ επέβλεπε μέχρι τελευταία στιγμή κάθε λεπτομέρεια της οργάνωσης, κρατώντας μακριά από κουραστικές λεπτομέρειες τον σύζυγό της, ο οποίος την παρατηρούσε από μακριά καμαρώνοντάς την. Οι κάτοικοι της Σχοινούσας μιλάνε για τη νέα κυρία Μαρτίνου με τα καλύτερα λόγια: «Μοιάζει με γοργόνα. Είναι πανέμορφη και πολύ καλή κοπέλα. Τη γνωρίσαμε μέσω του Γιάννη. Ερχονται στο νησί μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Μιλάει με όλους. Είναι απλή και πάντα χαμογελαστή». Η Μάγια λατρεύει τη θάλασσα, τα σπορ και τα ζώα. Αγαπάει να κάνει παρέα με καλούς της φίλους, ενώ όπως και ο πεθερός της, λατρεύει την τέχνη. Προτιμάει να ντύνεται απλά και σπορ. Σπάνια φοράει τακούνια, ενώ έχει αδυναμία στα σορτσάκια και τα αέρινα Τ-shirts. Ακόμη και την ημέρα του γάμου της ήταν ιδιαίτερα απλή, αφού τα μαλλιά της ήταν δεμένα κοτσίδα στο πλάι, το μακιγιάζ της ιδιαίτερα διακριτικό και το νυφικό της ρομαντικό και κομψό.

Ιδιαίτερα ευαίσθητη, ασχολείται με διάφορους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς – πάντα πολύ διακριτικά. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο πως αντί για δώρα γάμου, το ζευγάρι ζήτησε να μπούνε χρήματα σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς μη κερδοσκοπικών σωματείων που ασχολούνται με τα παιδιά. Από την πρώτη κιόλας στιγμή η οικογένεια Μαρτίνου τη δέχτηκε με μεγάλη αγάπη, ενώ η γιαγιά της οικογένειας της ευχήθηκε πολύ γρήγορα καλούς απογόνους.

Παραμυθένιος γάμος δίπλα στην θάλασσα

Ο γάμος του ζευγαριού έχει καταγραφεί στα πρακτικά ως ο γάμος της χρονιάς. Η Μάγια αλλά και η οικογένεια Μαρτίνου είχαν φροντίσει να μοιάζει παραμυθένιος, χωρίς κιτς υπερβολές και άσκοπες χλιδές. Το προσωπικό γούστο της νύφης φαινόταν παντού. Τα πάντα ήταν απλά, ντελικάτα και όμορφα. Ενας νεανικός γάμος δύο ανθρώπων που ερωτεύτηκαν σε ένα νησάκι της άγονης γραμμής. Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν μόνο για να πραγματοποιήσουν τις στιγμές που ονειρεύτηκε το ζευγάρι, και όχι για επίδειξη πλούτου και δύναμης. Αντιθέτως, ο γάμος του Γιάννη και της Μάγιας έδωσε τονωτικές ενέσεις στο νησί, αφού προκειμένου να γίνει πιο ευχάριστη η διαμονή των 600 VIPs καλεσμένων, η οικογένεια Μαρτίνου φρόντισε να ανοίξει δρόμους, να φωταγωγήσει το λιμάνι και να κάνει έργα αφαλάτωσης.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...