Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η «Lady» και η… εκλεκτή παρέα της

Η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου συναντιέται επί...

Η Καγιά κάνει το… φέσι μόδα στον Σκάι

Με αέρα από την Τουρκία το νέο ριάλιτι της...

Ο Μουτσινάς Σκάι… μύτη ξανά στην τηλεόραση

Στο... παρά πέντε φλερτάρει με τον Σκάι ο Νίκος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Μακάρι να έχω την πορεία και την επιτυχία της Παπαρίζου

Η νέα μούσα του Τόνυ Μαυρίδη, η Ανδρομάχη, μιλάει για τις πρώτες της εντυπώσεις από τη γνωριμία τους, αλλά και τη σύγκριση που γίνεται αναπόφευκτα με την πρώην σύντροφό του.

Μόλις 23 χρόνων, η Ανδρομάχη έκανε την πρώτη της εμφάνιση με ένα άκρως δυναμικό τραγούδι! Η νέα μούσα του Τόνυ Μαυρίδη είναι εκκεντρική, δηλώνει αρκετά… τρελή, ενώ όταν τραγουδάει, αντιλαμβάνεται κανείς πως διαθέτει ιδιαίτερη και ξεχωριστή φωνή. Η ίδια συστήνεται στην «Espresso» και αποκαλύπτεται παίζοντας με τα κύματα….

Το ραντεβού μας με τη νεαρή τραγουδίστρια ήταν νωρίς το πρωί. Η Ανδρομάχη έφτασε στην ώρα της μαζί με τη μάνατζέρ της Πέννυ Βασιλείου που έχει γίνει η σκιά της. Γεμάτη ενέργεια, δεν σταμάτησε να χαμογελάει, ενώ πόζαρε με ευκολία στον φωτογραφικό φακό, με τον οποίο φαίνεται πως έχει ιδιαίτερα καλή σχέση. «Είναι η πρώτη μου συνέντευξη. Εχω λίγο άγχος, αλλά θα το ξεπεράσω» είπε γελώντας η γλυκιά τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το κομμάτι που ερμηνεύει, με τίτλο «Σε ευχαριστώ».

Η συνάντηση

«Το τραγούδι πάει αρκετά καλά. Κυκλοφορεί μόλις δύο εβδομάδες και έχει φτάσει στα πρώτα εκατό του media inspector. Από τη μία χαίρομαι, αλλά από την άλλη νιώθω πως αυξάνονται οι απαιτήσεις που πρέπει να έχω από τον εαυτό μου» δηλώνει, ενώ, καθώς παίζει μέσα στη θάλασσα σαν μικρό παιδί, δεν μοιάζει να την ενδιαφέρει αν θα τσαλακώσει το προφίλ της πρωτοεμφανιζόμενης, η οποία διαδέχεται -επαγγελματικά- την Ελενα Παπαρίζου στο πλευρό του παραγωγού Τόνυ Μαυρίδη.

Η ίδια μιλάει γι’ αυτόν με ιδιαίτερη θέρμη, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή πίστεψε στις δυνατότητές της. «Οταν έκλεισε το ραντεβού η μάνατζέρ μου, μου περνούσαν από το μυαλό διάφορα. Σκέψεις, όπως τι εξέλιξη θα έχει η συζήτηση και πώς θα τον αντιμετωπίσω. Για έναν νέο καλλιτέχνη ο παραγωγός μιας τόσο πετυχημένης τραγουδίστριας, όπως είναι η Ελενα Παπαρίζου, μοιάζει άφταστο όνειρο. Τελικά ηρέμησα μόλις μου μίλησε» λέει και περιγράφει τη γνωριμία της μαζί του.

«Ηταν τόσο ήρεμος και γλυκομίλητος που σχεδόν δεν το πίστευα. Αντίκρισα έναν Τόνυ τόσο χαλαρό που ήταν σαν να τον γνώριζα χρόνια. Τότε σκέφτηκα πως θα του δείξω τις φωνητικές μου δυνατότητες και όλα θα πάνε καλά». Τελικά όχι μόνο όλα εξελίχθηκαν απροσδόκητα καλά, αλλά ο Τόνυ τής εμπιστεύτηκε ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι: «Το “Σε ευχαριστώ” το αγάπησα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Είναι πολύ αισιόδοξο τραγούδι και νομίζω ότι εκφράζει ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου». Οσο για το αν βλέπει τον εαυτό της σαν τη νέα Παπαρίζου, η Ανδρομάχη είναι απόλυτη: «Μακάρι να έχω την πορεία και την επιτυχία της. Από κει και πέρα, θα προσπαθήσω να τραβήξω τον δικό μου δρόμο».

Το τατουάζ (στα πλευρά) με το μελωδικό… μήνυμα!

Από το μαγιό της διακρίνεται το τατουάζ που έχει κάνει στα πλευρά της. «Είναι μια φράση, γραμμένη στα ισπανικά, που μου ταιριάζει απόλυτα. Επιγραμματικά λέει πως μια μελωδία μπορεί να αλλάξει τον κόσμο όλο. Κι αυτό το πιστεύω ακράδαντα» τονίζει η Ανδρομάχη και αποκαλύπτει πως έχει άλλα τέσσερα τατουάζ, ενώ από τα αγαπημένα της σχέδια είναι τα αστέρια. «Λατρεύω τα αστέρια. Από μικρή μού έφερναν χαρά και αισιοδοξία. Κάθε φορά που δεν νιώθω καλά τα κοιτάζω και αισθάνομαι πως όλες μου οι ευχές θα πραγματοποιηθούν» εξηγεί με μια παιδική αθωότητα που βγαίνει μέσα από την ψυχή της και καθρεφτίζεται στα μάτια της.

Η τραγουδίστρια κατάγεται από τον Βόλο. «Εκεί ζουν οι δικοί μου, οι οποίοι μου λείπουν πάρα πολύ. Μπορεί κανείς να το καταλάβει από τη βαριά μου προφορά ότι είμαι από τη Θεσσαλία, αλλά δεν με πειράζει. Δεν θέλω να προσπαθήσω να την αλλάξω. Αλλωστε αυτό είμαι. Ενα παιδί από την επαρχία, που κυνηγάει το όνειρό του» λέει και εξηγεί πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική. «Αποφοίτησα από το μουσικό σχολείο του Βόλου και πολλά χρόνια έπαιζα ακορντεόν. Τελικά πέρασα στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπου έμεινα για τέσσερα χρόνια, αλλά δεν αποφοίτησα ποτέ, αφού το δικό μου μεράκι ήταν η μουσική. Ετσι τα… μάζεψα και κατέβηκα στην Αθήνα για να ασχοληθώ με το πάθος μου».

Οπως φαίνεται, το ένστικτό της δεν τη διέψευσε. «Ενώ γράφτηκα στο ωδείο προκειμένου να βελτιωθώ και να συνεχίσω να μαθαίνω, ένας φίλος μού είπε πως ο Πάνος Κιάμος έκανε οντισιόν και έψαχνε για νέα παιδιά. Δεν είχα ιδέα τι πάει να πει “οντισιόν”, αλλά πήγα. Οταν συνειδητοποίησα πως θα με έπαιρνε μαζί του, ξετρελάθηκα από τη χαρά μου».

Κάπως έτσι κάποιοι άνθρωποι όπως η μάνατζέρ της Πέννυ Βασιλείου και ο Τόνυ Μαυρίδης πίστεψαν σε αυτήν και το… παραμύθι της νεαρής Ανδρομάχης φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος, όσους δράκους ή κακούς λύκους και να συναντήσει στον δρόμο της.

Από την Ανθή Βούλγαρη

Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

«Zούλας travel» στη Eurovision! – Ο πρόεδρος της ΕΡΤ και η σύμβουλός του για… weekend στο Μάλμε!

Τα παρατράγουδα με την ελληνική αποστολή στη Eurovision καλά...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...