Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Δώρο το ρολόϊ του Κούρκουλου στη Χρονοπούλου

Η έκπληξη της Μαριάννας Λάτση στη μεγάλη πρωταγωνίστρια, η οποία έκλεισε τα 80 της χρόνια

Αν και οι προβολείς έπρεπε να πέφτουν πάνω στον εορτάζοντα Ηλία Ψινάκη, ένα ρολόι «έκλεψε» την παράσταση στο πάρτι που διοργάνωσε ο μάνατζερ το βράδυ της Δευτέρας τόσο για την ονομαστική του εορτή όσο και για τα 80ά γενέθλια της Μαίρης Χρονοπούλου. Υστερα από πάρα πολλά χρόνια, η ντίβα της μεγάλης οθόνης… επανενώθηκε με τον κινηματογραφικό της παρτενέρ Νίκο Κούρκουλο παραλαμβάνοντας ένα δώρο ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας: η χήρα του Μαριάννα Λάτση της πρόσφερε για τα γενέθλιά της ένα ρολόι του αξέχαστου ηθοποιού.

Η χειρονομία αυτή έκανε τη Μαίρη Χρονοπούλου να κλάψει από συγκίνηση, αφού κρατούσε στα χέρια της ένα κομμάτι από τον άνδρα που στάθηκε δίπλα της σε ταινίες όπως «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο», «Ορατότης μηδέν», «Οι αδίστακτοι», «Κοινωνία ώρα μηδέν». Ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια τη Μαριάννα Λάτση που με την κίνησή της όχι μόνο της έδωσε χαρά και έκανε τις αναμνήσεις εκείνης της όμορφης εποχής να επιστρέψουν έστω και για λίγο, αλλά και για την απόφασή της να αποχωριστεί ένα αντικείμενο που ανήκε στον άνδρα της ζωής της.

Λίγο πριν η Μαίρη Χρονοπούλου δεχτεί αυτό το ξεχωριστό δώρο, ο Τάκης Ζαχαράτος είχε τραγουδήσει το αξέχαστο τραγούδι που ακουγόταν στην ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια» ντουέτο με την ηθοποιό, ενώ στο φινάλε του ξεπρόβαλε η τεράστια τούρτα με φωτογραφία της και 80 κεράκια στοιχισμένα γύρω της. Ο showman και η Μαριάννα Λάτση τη βοήθησαν να τα σβήσει, ενώ οι φίλοι που είχαν συγκεντρωθεί για να την τιμήσουν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Η ηθοποιός έλαμπε από χαρά καθώς γύρω της είχε αγαπημένα πρόσωπα, όπως η Μάρθα Καραγιάννη, η Ζωή Λάσκαρη, η Νόνικα Γαληνέα, ο Μίμης Πλέσσας, ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη λαμπερή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Φορώντας μαύρο ντε πιες, με παντελόνι, ασημένιες γόβες και ξεχωριστά κοσμήματα, η Μαίρη Χρονοπούλου δεχόταν ευχές και πειράγματα ιδιαίτερα από τον συνεορταζόμενο Ηλία Ψινάκη (ο οποίος μάλιστα ονόμασε το πάρτι «Idols», αφού είχε συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο τα «είδωλα» του ελληνικού κινηματογράφου).

Ο οικοδεσπότης ήταν, όπως πάντα, κομψά ντυμένος και υποδεχόταν τους προσκεκλημένους του που άρχισαν να φτάνουν στον πριβέ χώρο γνωστού κλαμπ της Βάρκιζας. Ανάμεσά τους ο Μάνος Ελευθερίου, στενός φίλος του μάνατζερ, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος που συνόδευε τη Ζωή Λάσκαρη, η οποία φορούσε εντυπωσιακό πολύχρωμο φόρεμα, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, που φωτογραφήθηκε με τον εορτάζοντα, αλλά και το… πουλέν του Alpha Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αποκάλυψη τώρα για τη σούπερ σέξι Εριέττα

Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε τα βλέμματα να στραφούν πάνω της καθώς εμφανίστηκε με σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα. Στο πάρτι βρέθηκαν και ο αδερφός της Πάρις Κασιδόκωστας, η Ελεονώρα Μελέτη με boho στιλ και ανέμελο το -νέο- μακρύ μαλλί της, με συνοδό τον Κώστα Μαρτάκη, αλλά και τον αρχισυντάκτη της εκπομπή της Θέμη Μάλλη, η ξενιτεμένη Γιάννα Νταρίλη, ο Ανδρέας Φουστάνος με ξανθιά κυρία στο πλάι του, όπως και ο Βασίλης Αποστολόπουλος και η σύζυγός του Ρόη, που έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της. Χωρίς τον Χρήστο Χολίδη στο πλευρό της, αλλά με τον Γιώργο Καπουτζίδη διασκέδασε η Δούκισσα Νομικού, ενώ στην παρέα τους ήταν και η Κατερίνα Γκαγκάκη με τον Νίνο.

Τις ευχές τους στον Ηλία Ψινάκη και στη Μαίρη Χρονοπούλου έδωσαν επίσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τη σύζυγό του Τζένη, ο Κώστας και η Χριστιάννα Καίσαρη, ο Χρύσανθος Πανάς και η Ελενα Σύρακα.

Σάσα Σταμάτη

[email protected]

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...