Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο μικρός πρίγκιπας πήγε σπίτι!

Την επομένη από τη γέννηση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, Γουίλιαμ και Κέιτ βγήκαν από το μαιευτήριο πανευτυχείς και με τον γιο τους αγκαλιά

Τελικά, δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ. Οι ανυπόμονοι Βρετανοί, και όλος ο κόσμος που περίμενε μαζί με αυτούς, είχαν χθες το βράδυ την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τον νεαρό πρίγκιπα του Κέιμπριτζ. Το «υψηλόν μικρόν» εμφανίστηκε στην αγκαλιά του μπαμπά του, που μάλλον έμοιαζε να τα έχει χαμένα από την τόση ευτυχία – ή ίσως και από κανένα ποτηράκι αλκοόλ που μπορεί να είχε πιει. Πανευτυχής ο Γουίλιαμ δήλωσε πως αυτή είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για κάθε γονιό, ενώ αναφερόμενος στο όνομα του γιου του, είπε πως ακόμα το σκέφτονται με την Κάθριν. Οσο για τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, απλώς έλαμπε από ευτυχία κι ας μην είχαν περάσει ούτε δυο εικοσιτετράωρα από τον τοκετό. Το ζευγάρι πάντως «τσακώθηκε» για το σε ποιον μοιάζει το μωρό. Ο Γουίλιαμ είπε πως μοιάζει στην Κάθριν, για να σπεύσει εκείνη να το διαψεύσει, και ο δούκας του Κέμπριτζ να προσθέσει πως ο μπέμπης έχει περισσότερα μαλλιά από τον ίδιο.
Αφού απόλαυσαν το χειροκρότημα των συγκεντρωμένων υπηκόων, ξαναμπήκαν στο μαιευτήριο, έβαλαν το μωρό σε ειδικό καθισματάκι αυτοκινήτου, το τοποθέτησαν στο όχημα και ευτυχείς έφυγαν για το παλάτι του Κένσινγκτον όπου μένουν, με τον Γουίλιαμ στο τιμόνι.
Περιμένοντας την πρώτη δημόσια εμφάνιση, οι Βρετανοί πάντως είχαν την ευκαιρία να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα γι’ αυτόν, χάρη στους γενετιστές, την τεχνολογία, αλλά και την αστρολογία. Ο ιδρυτής του σάιτ Morph Thing, Τσαραντζίτ Κοντάλ,με τη βοήθεια software προσομοίωσης έκανε σύζευξη των χαρακτηριστικών του προσώπου του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ και ανυπομονεί να διαπιστώσει πόσο κοντά έπεσε.

Ο Κοντάλ όμως δεν είναι ο πρώτος που επιχείρησε πρόβλεψη της εμφάνισης του «βασιλικού μωρού». Η Νοτιοαφρικανή σύμβουλος σε θέματα γενετικής Σουρέθα Ερασάμους εκτιμά ότι το μωρό θα μοιάσει περισσότερο στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, οπότε θα έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια.

Στο παιχνίδι των προβλέψεων όμως έχουν μπει δυναμικά και οι αστρολόγοι. Το μέντιουμ τέταρτης γενιάς από το Νιου Τζέρσεϊ, Λίντα Λόρεν, κάνει λόγο για ένα πολύ ευαίσθητο παιδί με έντονη διαίσθηση, ενώ προβλέπει ότι θα μιλήσει και νωρίς!
Πάντως, σύμφωνα με τη γιαγιά του διαδόχου του θρόνου, την Κάρολ Μίντλετον, πρόκειται για ένα «απολύτως πανέμορφο μωρό». Αυτή η γιαγιά αναμένεται να παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο στους πρώτους μήνες της ζωής του διαδόχου. Γουίλιαμ και Κάθριν έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν να αφήσουν τη φροντίδα του σε νταντάδες, γι’ αυτό σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι γονείς τους, ως πιο έμπειροι. Ο επόμενος μεγάλος σταθμός της πορείας του πριγκιπικού μωρού θα είναι η βάφτισή του, που εκτιμάται ότι θα γίνει μετά το τέλος του καλοκαιριού. Τέλος, σε ό,τι αφορά το μέρος όπου θα στηθεί επιτέλους το παιδικό δωμάτιο, αυτό θα δημιουργηθεί στο μεγαλύτερο διαμέρισμα που θα παραχωρηθεί στους γονείς του στο παλάτι Κένσινγκτον το φθινόπωρο.

Την ώρα που οι Βρετανοί, αλλά και οι φανατικοί της μοναρχίας τα έβλεπαν όλα μπλε στην κυριολεξία χάρη στις μπλε φωταψίες, ακόμα και του καταρράκτη του Νιαγάρα, υπήρχαν κάποιοι που «είδαν… κόκκινο» ! Ο Ρώσος εθνικιστής Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, αντί για συχαρίκια, μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti αποκάλεσε το βασιλικό μωρό «ακόμα έναν Βρετανό μονάρχη-βδέλλα»! Βέβαια, καθόλου δεν συμφωνεί μαζί του ο οικονομολόγος του Σίτι, Χάουαρντ Αρτσερ, που πρόβλεψε ότι η γέννηση του διαδόχου θα φέρει… ανάπτυξη στη Βρετανία μέσα από μιας μικρής διάρκειας ώθηση στην οικονομία.

Κατερίνα Νικολοπούλου

[email protected]

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...