Πέμπτη 25/7/2013

Κριός: Υπάρχει μια μικρή σύγχυση όσον αφορά τα σχέδιά σου κατά πάσα πιθανότητα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει διακυμάνσεις στη διάθεσή σου. Αλλά από την άλλη με τη σκέψη σου μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα.

Ταύρος: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα λέει ότι μπορεί να περάσεις σε εξιδανικεύσεις ή απομυθοποιήσεις, ακραία πράγματα δηλαδή. Καλύτερα να βλέπεις τα πράγματα όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, παρά να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι: Αυτές τις μέρες μπορεί να νιώθεις κουρασμένος από τις απαιτήσεις της δουλειάς, της οικογένειας και από τις προσωπικές σου υποχρεώσεις. Εχεις ευθύνη απέναντι στον εαυτό σου να βάλεις στο πρόγραμμά σου και  χαλάρωση, ξεκούραση, σωστή διατροφή και ύπνο, αλλιώς «καίγεσαι».

Καρκίνος: Σήμερα δεν είναι και η καλύτερη μέρα για επικοινωνία, αναλύσεις, σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες. Θα μπορούσαν να σου ξεφύγουν κάποιες λεπτομέρειες ή να βλέπεις μη ρεαλιστικά μια κατάσταση.

Λέων: Καλό θα ήταν να έχεις προγραμματισμό στα οικονομικά και να μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου αυτές τις μέρες. Η αντίθεση Αφροδίτη και Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση σε σχέση με το θέμα χρήμα.

Παρθένος: ΟΚ, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας είναι σε κόντρα και αυτό θα μπορούσε να αφορά τη συντροφική σου σχέση ή μια συνεργασία. Δεν πρόκειται να επέλθει ρήξη, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην είναι εύκολη η συνεννόηση.

Ζυγός: Είναι πιθανό να δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς σε μια δουλειά ή σε μια εκκρεμότητα από την οποία πρέπει να απαλλαγείς. Οταν μαζεύονται οι ευθύνες, όμως, η κατάσταση δυσκολεύει γιατί φαίνεται βουνό. Σταδιακά πρέπει να απαλλάσσεσαι από τα περιττά.

Σκορπιός: Οι μέρες έχουν μια δυσκολία και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στις επαφές με φίλους, ομάδες και με νέες γνωριμίες. Μερικές φορές έχεις την τάση εξιδανίκευσης των άλλων, ενώ μπορεί ξαφνικά να περάσεις στο άλλο άκρο, της απομυθοποίησης. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο οι άνθρωποι. Είναι και τα δύο.

Τοξότης: Πιθανή μια ασυμφωνία μεταξύ δουλειάς και σπιτιού. Γενικότερα αυτές τις μέρες πρέπει να προσέχεις τις ισορροπίες. Προφανώς είσαι απαραίτητος στη δουλειά, στο σπίτι, στους ανθρώπους σου, αλλά πρέπει να βάλεις προτεραιότητες.

Αιγόκερως: Η αντίθεση Αφροδίτης και Ποσειδώνα μπορεί να μπλοκάρει έναν στόχο σου προσωρινά ή να προκαλέσει ασυνεννοησία στις σχέσεις σου – προσωρινή κι αυτή. Τα μεγάλα συμπεράσματα άσ’ τα για λίγο αργότερα καλύτερα.

Υδροχόος: Δεν είναι και οι καλύτερες μέρες για οικονομικές διαπραγματεύσεις, έξοδα και γενικότερα ενασχόληση με τα οικονομικά. Με την έννοια ότι μπορεί η κρίση σου να μην είναι και τόσο καθαρή σχετικά με το τι σε συμφέρει ή τι σου είναι χρήσιμο.

Ιχθύες: Καλός ο κυβερνήτης σου στο ζώδιό σου (ο Ποσειδώνας), αλλά μερικές φορές μπορεί να ανεβοκατεβάζει τη διάθεσή σου και να μπερδεύει την κρίση σου. Μια σχέση μπορεί να μην είναι τόσο άσπρη ή μαύρη όσο μπορεί να τη βλέπεις. Απλώς, να έχεις τις καλές και τις κακές της στιγμές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ