Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Προβλέψεις για 12/3

ΚΡΙΟΣ: Η ημέρα σας μπορεί να ξεκίνησε με βιασύνη, αλλά γρήγορα αποκτά διαχειρίσιμο ρυθμό επιτρέποντάς σας να οργώσετε μεθοδικά τις δουλειές σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για εργασίες που συνεχώς αναβάλλατε. Μην ονειροπολείτε και επικεντρωθείτε στα σοβαρά ζητήματα της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να νοσταλγείτε την παλιά σας ρουτίνα, όμως η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας αλλαγής προς το καλύτερο για εσάς. Παραμείνετε απασχολημένοι και δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να αναλάβετε προκλήσεις και να λάμψετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα σας προσφέρει μια προσωρινή ανακούφιση από τον υπερβολικό θόρυβο που έχει διεισδύσει πρόσφατα στον κόσμο σας. Αν και είναι σοφό να δώσετε προσοχή στα κίνητρα των ανθρώπων που σας περιβάλλουν, δεν χρειάζεται να εμπλακείτε σε κάθε συζήτηση που ακούτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνήθως κρύβετε τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας από τους γύρω σας. Ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να εκφραστείτε επικοινωνώντας με τους άλλους, έτσι ώστε οι άνθρωποι γύρω σας να είναι σε θέση να σας γνωρίσουν πραγματικά και να σας εκτιμήσουν για τις ιδέες σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι γεμάτη δράση και μπορεί να αισθανθείτε κουρασμένοι από ό,τι έχετε κάνει και από όλα όσα πρέπει να γίνουν. Θα νιώσετε ότι με τον τρέχοντα ρυθμό δεν φτάνετε έγκαιρα στον προορισμό σας, όμως μην εκτιμάτε την πρόοδό σας βάσει της σημερινής εξάντλησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σας βεβαιώνεστε για τα βαθιά συναισθήματα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και σας προσφέρεται η δυνατότητα να χτίσετε τη σχέση σας σε σταθερές βάσεις. Πάρτε τις αποφάσεις σας ακούγοντας τη φωνή της καρδιά σας. Στα επαγγελματικά έχετε άψογη συνεργασία με τους γύρω σας και χτίζετε μεθοδικά την άνοδό σας.

ΖΥΓΟΣ: Εξαιρετικές είναι οι προοπτικές στα επαγγελματικά σας, καθώς διακρίνεστε για την απόδοση και την αποτελεσματικότητά σας. Μπορείτε να κάνετε χρήσιμες επαφές που θα χρειαστούν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην παραμελείτε βασικές ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οσοι είστε μόνοι μπορεί να κάνετε μια σημαντική γνωριμία που θα σας καλύπτει ουσιαστικά στο μέλλον. Οσοι είστε ήδη σε σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσετε την επισημοποίησή της. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά ζητήματα, ίσως δημιουργήσετε κάτι σημαντικό και διαχρονικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν έχετε σκοπό να κάνετε επαφές με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα ή να ζητήσετε κάτι, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Και στον αισθηματικό τομέα όμως δημιουργείτε τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε να μεγαλώσει η αγάπη και η εκτίμηση του συντρόφου σας προς το πρόσωπό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, καθώς βρίσκετε την ισορροπία που σας οδηγεί σε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχτείτε κάποια οικονομική βοήθεια από μέλος της οικογένειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκπέμπετε το μείγμα γοητείας και αυτοπεποίθησης που σας οδηγεί γρήγορα στην επίτευξη των στόχων σας, ενώ μπορείτε εύκολα να πείσετε τους άλλους για ό,τι επιθυμείτε. Στον αισθηματικό τομέα μπορείτε να πετύχετε πολλά. Πιστέψετε στις δυνατότητές σας και να κινηθείτε ανάλογα.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαρακτηρίζεστε από εσωτερική αρμονία που σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά γύρω σας παίρνοντας πρωτοβουλίες την κατάλληλη στιγμή. Η υποστήριξη των άλλων στις προσπάθειές σας είναι σιωπηρή αλλά δεδομένη. Ιδιαίτερα θετικές είναι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...