Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω ζήσει την τοξικότητα στη διαχείριση της προσωπικής μου ζωής...

Η Ελεονώρα Μελέτη, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό...

«Γάμος αλά ελληνικά» μέρος τρίτον και με τη φωνή του Παντελίδη!

Η τρίτη κατά σειρά ταινία «Γάμος αλά ελληνικά», σε...

Χριστίνα Λαμπίρη: «Έχω “απαγορεύσει” στα εγγονάκια μου να με φωνάζουν γιαγιά»

Η Χριστίνα Λαμπίρη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα εγγονάκια...

«Ο γιατρός»: Ο Ανδρέας γνωρίζει τον 17χρονο Τζέικ που νοσηλεύεται σε...

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Ο γιατρός» έρχεται απόψε...

Δεύτερη ευκαιρία μετά τη δεύτερη… αμαρτία!

Ο πρώην γερουσιαστής Αντονι Γουάινερ έμπλεξε πάλι σε ροζ «κυκλώματα».

Δεν έβαλε μυαλό ο Αντονι Γουάινερ. Ο πρώην γερουσιαστής και νυν υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης παραδέχτηκε ότι έστελνε προκλητικά μηνύματα και πορνογραφικές εικόνες μέσω Ιντερνετ σε 22χρονη γυναίκα, μόλις έναν χρόνο μετά την παραίτησή του από το Κογκρέσο εξαιτίας παρόμοιου σκανδάλου. Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Κίνδυνος Κάρλος», ο 48χρονος πολιτικός προωθούσε άσεμνες φωτογραφίες του στην ακτιβίστρια Σίντνεϊ Λέδερς από την Ιντιάνα ζητώντας της να του αποκαλύψει ποια από όλες την «άναβε» περισσότερο!

Με τη σύζυγό του Ούμα στο πλευρό του, ο Γουάινερ εμφανίστηκε ενώπιον των μέσων ενημέρωσης ζητώντας συγγνώμη, αλλά την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην κούρσα για τον δημαρχιακό θώκο της Νέας Υόρκης. «Αυτή τη συμπεριφορά την έχω αφήσει πίσω μου. Απολογήθηκα στη σύζυγό μου και είμαι ευγνώμων που ξεπέρασε τα θέματά της μαζί μου και με συγχώρεσε. Τώρα θέλω να φέρω το όραμά μου στους πολίτες της πόλης της Νέας Υόρκης. Ελπίζω να είστε πρόθυμοι να μου δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία» είπε. Η σύζυγός του, πρώην σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε από τη μεριά της: «Χρειάστηκε πολλή δουλειά και πολλή θεραπεία για να φτάσουμε στο σημείο να μπορώ να συγχωρέσω τον Αντονι. Ο Αντονι έχει κάνει τρομερά λάθη πριν από την παραίτησή του από το Κογκρέσο, αλλά και μετά. Τον αγαπώ, τον συγχώρεσα, πιστεύω σε αυτόν».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γουάινερ γνώρισε τον 22χρονο «μελαχρινό πειρασμό» στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Formspring. Αρχισαν να ανταλλάζουν μηνύματα τον Ιούλιο του 2012 και συνέχισαν για έξι μήνες. «Ημουν πολύ νέα και ανόητη. Θέλω απλώς να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο Γουάινερ είναι ψεύτης όταν ενεργεί σαν να έχει αλλάξει» δήλωσε η Λέδερς στην ιστοσελίδα Dirty, όπου έκανε και τις σχετικές αποκαλύψεις.

Την ίδια στιγμή, τα άπλυτα ενός νυν αιρετού, του δημάρχου του Σαν Ντιέγκο Μπομπ Φίλνερ, έβγαλε στη φόρα η πρώην εκπρόσωπός του. Η Ιρέν Μακ Κόρμακ Τζάκσον δεν δίστασε σε σύρει τον 70χρονο δήμαρχο στα δικαστήρια κατηγορώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι της ζητούσε να εργάζεται χωρίς το εσώρουχό της!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξοδούχοι και full in love

Ζευγάρια της showbiz στο Ηρώδειο, στις Νύχτες Πρεμιέρας και...

Αυτή είναι η εντυπωσιακή πεθερά της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι παντρεμένη με τον συνθέτη Μίνωα...

Παντρεύτηκε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια και δεν το πήρε είδηση κανείς

Η καταξιωμένη ηθοποιός παντρεύτηκε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Μάλιστα η ίδια έκανε την αποκάλυψη ποστάροντας μια φωτογραφία του γάμο της στο instastory της.

Πένθος για τη Λίζα Δουκακάρου – Έφυγε από τη ζωή η αδελφή της

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Λίζα Δουκακάρου.Η καταξιωμένη δημοσιογράφος...

Παντρεύτηκε ζευγάρι ηθοποιών πετυχημένης σειράς του OPEN

Είναι μαζί εδώ και καιρό και μάλιστα συμπρωταγωνίστησαν σε...