Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παρασκευή 26/7/2013

Κριός: Περίοδος συλλογισμού και προγραμματισμού. Είναι πιθανόν να νιώθεις την ανάγκη να προβείς σε σημαντικές αλλαγές σε κάποιους τομείς της ζωής σου και από ό,τι φαίνεται υπάρχει φως. Αν υπάρχει η πιθανότητα για εργασία από το σπίτι, διερεύνησέ την.

Ταύρος: Μάλλον είναι μία από αυτές τις στιγμές που πρέπει να κάνεις ένα μικρό ξεκαθάρισμα: τι πρέπει να κρατήσεις και τι όχι. Πάντως αυτά που πρέπει να αφήσεις πίσω δεν είναι μόνο τοξικές καταστάσεις και σχέσεις, αλλά και δικές σου σκέψεις.

Δίδυμοι: Οι αρμονικές όψεις της Σελήνης με Κρόνο, Ερμή, Αρη και Δία μπορεί να φέρουν την είδηση που περιμένεις αναφορικά με τα οικονομικά σου. Οι μέρες έχουν κάποιες δυσκολίες, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Καρκίνος: Υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού ή μιας επαφής με το εξωτερικό. Ενδέχεται να προκύψει μια νέα συνεργασία αυτές τις μέρες ή μια νέα σχέση που να έχει ενδιαφέρον. Αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου σταδιακά.

Λέων: Εκεί που νόμιζες ότι ένα θέμα που σε απασχόλησε τις τελευταίες μέρες είναι άλυτο, τώρα βλέπεις την όλη κατάσταση πιο θετικά. Αυτή τη στιγμή είσαι μάστερ στην επίλυση προβλημάτων. Αρκεί να μην μπερδεύεσαι με περιττές σκέψεις που προκαλούν άγχος.

Παρθένος: Φυσικά και μπορείς να κάνεις επιδιορθωτικές κινήσεις σε μια σχέση ή συνεργασία. Ταυτόχρονα οι όψεις της Σελήνης δείχνουν ότι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο στον συναισθηματικό τομέα, κάτι μπορεί να ξεκινήσει αυτές τις μέρες.

Ζυγός: Ερχονται ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Ισως ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ να ανεβάσει τη διάθεσή σου. Αναζήτησε εργασία ή συνεργασίες, αλλά διεκδίκησε και την ανάλογη αμοιβή. Το τζάμπα ή σχεδόν τζάμπα, μακριά.

Σκορπιός: Η αλλαγή που χρειάζεσαι μπορεί να έρθει σε ένα ταξίδι, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητο. Και δεν μιλάμε μόνο για αλλαγή παραστάσεων, αλλά και για αλλαγή τρόπου σκέψης ή και ζωής, που να οφείλεται σε μια νέα γνωριμία ή σε μια δημιουργική απασχόληση.

Τοξότης: Μπορεί αυτές τις μέρες να σε απασχολούσε ένα θέμα το οποίο δεν ήξερες ακριβώς πώς να διαχειριστείς, αλλά μάλλον έρχεται η έμπνευση και μαζί και η λύση. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου, στην οποία ίσως δεν δίνεις και τόση σημασία όση θα έπρεπε.

Αιγόκερως: Η μέρα είναι πολύ καλή για επικοινωνία, γνωριμίες και συνεργασίες. Μπορείς να εκφράσεις ακριβώς αυτό που αισθάνεσαι και σκέφτεσαι, και από ό,τι φαίνεται υπάρχουν λόγοι για να το κάνεις.

Υδροχόος: Είναι πιθανόν να γίνονται κάποιες αλλαγές στον καθημερινό σου τρόπο ζωής, ίσως λόγω ανάληψης κάποιων νέων ευθυνών ή «αποστολών». Το ‘χεις όσο κανείς άλλος αυτές τις μέρες και μπορείς να είσαι έξτρα παραγωγικός και δημιουργικός.

Ιχθύες: Κάτι ερωτικό σε περιτριγυρίζει έντονα αυτές τις μέρες. Οπως και να ‘χει, είτε σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο είτε όχι, αρχίζεις να ανοίγεσαι προς τα έξω, να έρχεσαι πιο κοντά με τους γύρω και να περνάς ολοένα και καλύτερα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...