Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 29-30 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κατάχρηση. Οι περισσότερες ευκαιρίες θα δοθούν στον επαγγελματικό τομέα και ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες θα μπορέσετε να χαράξετε καινούργιο δρόμο στην εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προβάλλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, και αποδεχθείτε εξόδους, προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες σε εκδηλώσεις. Σταθμίστε σωστά τον τρόπο που σας συμφέρει να επενδύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τη συμπεριφορά κάποιων που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά. Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δεν χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του. Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα, τα οποία θα σας βγάλουν από τον φαύλο κύκλο στον οποίο αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας. Προτιμήστε τον διάλογο με τον σύντροφό σας και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες. Η ευκαιρία που ζητούσατε για να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε θα σας δοθεί, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε και περάσετε από την εργατικότητα στο στάδιο της τεμπελιάς ή της αναβλητικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εφόσον οι συνθήκες το ευνοούν, προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις, ώστε να βελτιώσετε αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που τελευταία έχουν υποστεί φθορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφιερώστε την ημέρα σε ασχολίες που δεν θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη. Θα εξακολουθούν να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά παρόλα αυτά θα καταφέρετε να βάλετε σε μια πιο σταθερή πορεία τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ολες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Ο,τι σάς απασχολούσε από το παρελθόν και σας ταλαιπωρούσε μέχρι τώρα αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπείτε σε μια νέα φάση στη ζωή σας, κάνοντας νέα αρχή. Θα μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να πραγματοποιείτε σχέδια, είτε αυτά θα έχουν σχέση με την εργασία σας είτε με τον προσωπικό και τον ερωτικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια στην ιεραρχία του εργασιακού χώρου σας, αρκεί να αυξήσετε την απόδοσή σας, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...