Μαζί στην TV Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης

❱❱ Χατζηγιάννης και Μακρυπούλια μια ανάσα από το νέο μουσικό show του ΑΝΤ1 «The Final 4»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μαζί στη ζωή μαζί και στην TV; Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εδώ και εννέα χρόνια από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ζουν κάτω από την ίδια στέγη και οι θαυμαστές τους περιμένουν σύντομα να τους δουν να ανεβαίνουν μαζί και τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Μέχρι τότε όμως ενδέχεται το ερωτευμένο ζευγάρι να μοιραστεί και το ίδιο τηλεοπτικό πλατό στο νέο φιλόδοξο μουσικό talent show του ΑΝΤ1, με τίτλο «The Final 4», που θα αρχίσει τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απαστράπτουσα Ζέτα Μακρυπούλια είναι η Νο 1 επιλογή του καναλιού για να αναλάβει την παρουσίαση του πολυδιαφημισμένου project, καθώς έχει την εμπειρία μεγάλων παραγωγών, ενώ από στην άλλη μεριά -εκτός απροόπτου- στην κριτική επιτροπή θα βρεθεί ο αγαπημένος της Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους Ελληνες τραγουδιστές και πλέον ανήκει στη δισκογραφική εταιρία της Heaven και του Ομίλου ΑΝΤ1.

Αυτό θα είναι βούτυρο στο ψωμάκι των τηλεθεατών που θα βλέπουν το ζευγάρι σε live στιγμές με το χιούμορ και τα πειράγματά τους.

Συμβόλαιο

Για τη θέση της κριτικής επιτροπής όμως προορίζεται και η Πέγκυ Ζήνα, η οποία και αυτή υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με τη Heaven, ενώ, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, και στην τρίτη θέση της κριτικής επιτροπής του talent show θα καθίσει ακόμα ένα μεγάλο καλλιτεχνικό όνομα της δισκογραφικής εταιρίας του ομίλου.
Η Πέγκυ Ζήνα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίζονται να δέχτηκαν την πρόταση που τους έκανε ο ΑΝΤ1 και αν δεν αλλάξει κάτι, θα βρίσκονται στην επιτροπή του νέου, πολυδιαφημισμένου talent show, που ετοιμάζει ο σταθμός για την εύρεση νέων ταλέντων στον χώρο του τραγουδιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.