Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης: Χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

01/10/2026 - 15:18 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έκαναν ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου, βρίσκοντας χρόνο για μια κοινή έξοδο. Το ζευγάρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Αθήνας να κάνει χαλαρά τη βόλτα του. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2005 και ακολούθησε ο γάμος τους, την 1η Οκτωβρίου 2006, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island, με κουμπάρα τη σεναριογράφο Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Διαβάστε επίσης: Αιμίλιος Χειλάκης: Αποκάλυψε τον λόγο που αν και πήρε ρόλο στο «Λόγω τιμής» δεν έπαιξε ποτέ

«Αν δεν ήταν γυναίκα μου, αν ήταν απλά μια γνωστή μου ηθοποιός, και πάλι θα κυνήγαγα να δουλεύω διαρκώς μαζί της. Τα έφερε η ζωή και συνεργαστήκαμε αφού ήδη είχαμε παντρευτεί. Όταν έχεις ένα τέτοιο υπέροχο εργαλείο, όπως η Αθηνά, θέλεις να δουλεύεις συνεχώς μαζί της. Ειλικρινά, δεν την έχω ρωτήσει αν πιστεύει το ίδιο και αυτή για εμένα. Δεν ξέρω να τα διαχωρίζω. Εγώ ερωτεύτηκα την Αθηνά όταν την είδα να παίζει πρώτη φορά στο θέατρο. Σταμάτησε ο κόσμος γύρω μου. Το ίδιο βράδυ τής εκδήλωσα τον έρωτά μου. Ήταν ένα πλάσμα που παλλόταν επί σκηνής», έχει δηλώσει στο Βήμα ο ηθοποιός.

«Είδα τον Αιμίλιο στο σινεμά, σε μία ταινία και είπα… τι ωραίο αγόρι είναι αυτό. (…) Επί της ουσίας γνωριστήκαμε σε μία παράσταση, είχε έρθει να δει την παράσταση. Το βασικότερο που αγαπάω στον Αιμίλιο είναι ότι μου επιτρέπεται, μου δίνεται ο χώρος να γίνομαι καλύτερη. Εκείνος μου δημιουργεί το χώρο, το έδαφος να συμβεί. Κατά τα άλλα, έχω να πω πολλά: πόσο στοχοπροσηλωμένος είναι, πόσο αθώος, είναι ένα πολύ τρυφερό παιδί», έχει πει η Αθηνά Μαξίμου στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.