Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Θύμα απάτης η Ελένη Χατζίδου: «Με έκλεψαν κανονικότατα»

13/10/2026 - 09:08 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Έξω φρενών εμφανίστηκε η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως έπεσε θύμα κλοπής, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, ξεσπώντας μέσα από ένα Instagram story και αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη της. «Με έκλεψαν κανονικότατα! ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ! Μάλιστα, εγώ τα έδωσα. Εγώ! Απατεωνιά; Απατεωνιά!», ανέφερε χαρακτηριστικά, εμφανώς εξοργισμένη.

Αυτό που προκάλεσε, πάντως, ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η απότομη αλλαγή θέματος αμέσως μετά το ξέσπασμά της, καθώς η Ελένη Χατζίδου συνέχισε λέγοντας: «Κατά τα άλλα, σήμερα θα βρέξει, ε; Θα βρέξει». Η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε ποιος βρίσκεται πίσω από την υπόθεση ούτε διευκρίνισε τι ακριβώς συνέβη και τι ήταν αυτό που, όπως υποστηρίζει, της απέσπασαν. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ίδια εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη, αφήνοντας προς το παρόν αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την περιπέτειά της.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.