Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας, είναι προτιμότερο να δείτε τι είναι αυτό που σας…

ΚΡΙΟΣ: Αν αισθάνεστε ότι πνίγεστε και δεν αντέχετε το βάρος, βγείτε έξω με συντροφιά που θα επιλέξετε. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Μη συνεργάζεστε με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας, είναι προτιμότερο να δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά. Αφήστε το πεπρωμένο να δράσει, γιατί η καλύτερη στρατηγική είναι να μην έχετε στρατηγικές. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο, αν αποβάλετε την κριτική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγνοήστε όσους δεν καλοβλέπουν την ανοδική πορεία σας. Ισως χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε ορισμένα όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις επιρροές που δέχεστε στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μη ριψοκινδυνέψετε μια δοκιμασμένη φιλία για μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία. Απομονωθείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, χωρίς να επηρεάζεστε από τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας σχέδια, καθώς θα έχετε τις ευκαιρίες να τα προωθήσετε όπως εσείς θέλετε. Κάντε υπομονή και αφήστε τις μέρες να περάσουν για να αποφύγετε παγίδες που προσπαθούν να σας στήσουν κάποιοι επιτήδειοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν ωφελεί να ανοίγετε συζητήσεις και να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις. Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που θα αναπτυχθεί μέσα από τις σχέσεις σας θα ενεργοποιήσει τη δημιουργικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε πάλι τον εαυτό σας και σταματήστε να αγχώνεστε με καταστάσεις που γνωρίζετε καλά ότι δεν έχετε εσείς τον έλεγχό τους. Κάντε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, και να μην μπερδεύετε τη μία με την άλλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε νέες επενδύσεις ακούγοντας τις απόψεις τρίτων ατόμων. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας για να πάρει αποφάσεις αντί για εσάς. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμάσατε πολλά σχέδια, προγραμματίσατε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν κάνατε απολύτως τίποτα και, σύμφωνα με εσάς, έφταιγαν οι συγκυρίες της τελευταίας στιγμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού και των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν, δεν μπορείτε να χαρείτε τις επιτυχίες που έχετε όπως θα θέλατε. Στη συνέχεια, όμως, υποχωρεί η μεγάλη ένταση και θα μπορέσετε να προχωρήσετε με άνεση παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για πάρα πολλούς μήνες πνευματικά, ψυχικά και σωματικά φτάσατε στα όριά σας και όποια αδυναμία είχε ο οργανισμός σας έκανε την εμφάνισή της. Να θυμάστε πως το πρώτο σας μέλημα πρέπει να είναι η υγεία σας, γιατί το πιο πολύτιμο στη ζωή σας είστε εσείς.

ΙΧΘΥΕΣ: Η έντονη επιθυμία σας να κατακτήσετε το κρυφό αντικείμενο του πόθου σας, σε συνδυασμό με το ταλέντο να πλασάρετε την εικόνα σας όπως εσείς θέλετε, σας οδήγησαν στο να πείτε πολλά και να μην πράξετε τίποτα. Φανείτε περισσότερο προνοητικοί στη συνέχεια.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...