Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ποιοι έβαλαν στο στόχαστρο τη Θ. Χούντα

Σοκ με τη δημοσιογράφο που κατήγγειλε ότι κάποιοι την πυροβόλησαν μέσα στο πάρκινγκ του σπιτιού της

Προβληματισμό προκαλεί στις διωκτικές Αρχές η απόπειρα δολοφονίας που κατήγγειλε η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα ότι έγινε εναντίον της, λίγο προτού συμπληρωθεί ένας χρόνος από την υπόθεση απαγωγής της τον περασμένο Μάρτιο, που παραμένει ανεξιχνίαστη. f2 30Συγκλονισμένη η δημοσιογράφος, σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Νικόλαου Μπούρα, πέρασε ακόμη μία φορά το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όχι για να δώσει εκ νέου κατάθεση για την απαγωγή της αλλά για την παρ’ ολίγον δολοφονική επίθεση σε βάρος της (υπόθεση-καρμπόν με περιστατικό του 2013 στο πατρικό της στην Παλλήνη), που, όπως υποστηρίζει, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο γκαράζ του σπιτιού της στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με όσα φέρεται ότι περιέγραψε η Θάλεια Χούντα, όταν κατέβηκε στο γκαράζ, το οποίο ανοίγει με τηλεχειριστήριο, άκουσε κάποιον πίσω της να της μιλά. Η ίδια αιφνιδιάστηκε και, όταν γύρισε να δει ποιος είναι, αντίκρισε έναν άνδρα που κρατούσε όπλο και πιο πίσω και άλλα άτομα. Προτού η δημοσιογράφος προλάβει να αντιδράσει, ο ένοπλος άνοιξε «πυρ» εναντίον της («χτυπώντας» τρεις φορές), σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα. Ομως εκείνη κατάφερε την τελευταία στιγμή να προστατευτεί και να σωθεί από τις σφαίρες ανοίγοντας -όπως είπε, σύμφωνα με πληροφορίες- την πόρτα του οδηγού, πίσω από την οποία κρύφτηκε.

Σφαίρες στο παρμπρίζ

Οι σφαίρες τρύπησαν την πόρτα και τον μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου και έσπασαν το παρμπρίζ. H δημοσιογράφος έβαλε τις φωνές και ο δράστης μαζί με τους συνεργούς του τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως η Θάλεια Χούντα ενημέρωσε τον σύζυγό της Νικόλαο Μπούρα, ενώ ειδοποιήθηκε και η Ασφάλεια, άνδρες της οποίας πήγαν στο σπίτι και ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο. Η κυρία Χούντα πήγε στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση, ενώ το αυτοκίνητό της μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Η «Espresso» επικοινώνησε χθες με τον κ. Μπούρα, ωστόσο ο γνωστός ποινικολόγος δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για τη νέα περιπέτειά τους. «Αυτό που έγινε το χειριζόμαστε εγώ και η Ασφάλεια. Στο στάδιο που βρίσκεται η υπόθεση δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο. Ασχολούμαι με το ποινικό 27 χρόνια και θα προστατέψω την έρευνα» είπε χαρακτηριστικά.

Επίθεση με πυροβολισμούς στο αυτοκίνητό της είχε δεχτεί η Θάλεια Χούντα και το 2013! Τότε η δημοσιογράφος είχε καλέσει τους αστυνομικούς καταγγέλλοντας ότι άγνωστοι πυροβόλησαν το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο πατρικό σπίτι της στην Παλλήνη.

Ανεξιχνίαστη απαγωγή

Την υπόθεση είχε αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών, άνδρες του οποίου είχαν βρει βολίδες από περίστροφο καρφωμένες στο αυτοκίνητό της και κάλυκες από πιστόλι στον δρόμο. Αυτό τους προβλημάτισε, καθώς, αν οι δράστες είχαν πυροβολήσει με δύο όπλα, τότε θα έβρισκαν και τις βολίδες του πιστολιού. Το ζεύγος κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση, αλλά δεν προέκυψε κάποιο διευκρινιστικό στοιχείο. Και αυτή η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, όπως και η απαγωγή της δημοσιογράφου στις 21 Μαρτίου του 2014.

Τότε η Θάλεια Χούντα είχε καταγγείλει ότι άγνωστοι την άρπαξαν κοντά στο σπίτι της στο Κολωνάκι, της φόρεσαν κουκούλα και την οδήγησαν σε μακρινή απόσταση, σε άγνωστο μέρος. Σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει, έπειτα από δέκα ημέρες ομηρίας οι απαγωγείς την άφησαν ελεύθερη μέρα μεσημέρι στην οδό Πανόρμου. Σε δηλώσεις της η ίδια είπε ότι έδωσε αναλυτική κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της απαγωγής της.

Γιούλη Σταρίδα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...